Dresses we love


http://hm.com/se

Den klänningen vill jag haaaa! :D

   And guess what? =Mitt pakeeeeet!
Hehe ;)
\\
Over and Out


Tordag redan!


   Shit vad dagarna går, redan torsdag!

   Inatt hade jag apkonstiga drömmar.
   Jag drömde att jag var reporter på en festival, jag och en till tjej. Okeeej? Ja, så skulle vi intervjua Eric Hassle, om hur han framträder på scen och hans "knep". Då berättar han att han brukar ta upp en tjej på scenen och kyssa i sista låten, sen tycker han vi ska testa. Jag tycker den andra tjejen ska testa men han ger sig inte, tillsist säger jag fine, ok kör då. Så sjöng han och sen kysstes vi. Och han var så kass. Kändes som att kyssa en sten. Hahaha! Sen gick han och hans 'gäng' omrking med oss, sen sa en av dom att "ja, men det är ju bara knarkare här, höhö.. Fast vi är väl inte så mycket bättre, eller hur? Hehehe.." Och då blir jag less, "Jag tänker inte intervjua och hänga med knarkare!" Hahaha! Så drar vi därifrån X)
   Sen helt plötsligt är jag med Nathalie där och så ringer Amanda och är stupfull! Och grinar och säger att hon vill åka till oss och att hon är i malmö, vi var norröver någonstans. Haha, herregud. "Men, ni hataaaar miiiig! Uhuuhuhuu! Ni tycker inte om miiiiig! Buuuuhuuu!!" lät hon typ, hahaha!!! X)

   Ja, jag säger då det.

   Nu ska jag göra mig ready for work. Har stängning idag, uhuuu! Haha, nerå, de e lungt ;) Har ju bil liksom :D

Hejhej!
\\
Over and Out

Vill haaaaaaaaaaaaa!!


  Gah! Vill hahaha!


Allt från gina. Faktiskt! Haha ;)a.

Herregud vad sugen jag är på att klicka hem allt detta! Speciellt halsduken, kavajen, strumporna, 'trosorna' jackan, brallorna, linnet, örhängena! Ja ALLT! :D

   Ohoohohhhooo... Kan inte de bara sponsra mig så lovar jag att... Att ha allt på mig hela tiden X) Haha, nej men seriöst! Varför måste det komma så mycket fint nu?! (Nu när jag inte har råd. Nu när jag ska spara. Fast det är omöjligt, haha!).

  
Ooo. Jaja. Nu är det ju Greys!
Hejhej!
\\
Over and Out

To cute?


   Söt är den, men är den kanske för söt?

för mig iaf..?
H&M ;)

\\
Over and Out

Det känns bra


   Mitt liv känns rätt bra nu :)
   Om jag skule säga att jag saknade något... så skulle det vara en utlandsresa! Men jag sparar jag, hehe ;) Läre väl jobba som attans för att ha råd att åka någonstans och ha sköj! Å röj! Haha, fint rim där ;)

Nä, men nu ska jag kolla på cougar town!
Hej!
\\
Over and Out

Risotto!


   Ja, lite dåligt humör får man ha ibland ;)

   Nu håller jag iallafall på lagar risotto à la Simone! Har varit sugen på risotto så länge och jag vet inte ens hur man lagar det! Har googlat på recept men jag vill ha med köttfärs i, och det finns inte? Alltså, jag hittar inget. Äh, jag gör ba! Tänkte jag, och ja, nu är den på g. Verkar bli riktigt god iallafall! :D Plus att jag blir av med lite ris, köpte typ 2kg eller något, haha. Och Jimmie vägrar äta det (det är fullkorn) fast nu tror jag inte det är lika "hårt". Det är faktiskt inge kul att tugga på, är 'hårt' och 'segt' på samma gång liksom. Haha. Menmen, nu så! ;)

Nu måste jag titta till maten!
Hej!
\\
Over and Out

SEGjävlar!!


   Men FY fan! Världens segaste människa hamnade jag bakom på ica! En gammal kärring som skulle gå ut, och jag som hade lite bråttomt skulle också ut. Så gick hon före (tränger mig inte före en gammal tant liksom!) men hon kom fan inte ut! Gick i minus 120km/h. Fy faaan var irriterande när man är stressad!
   Ja, när jag -tillslut- hoppade in i bilen och skulle åka, tront' på faan att hon går bakom min bil då!?!? Huuur jävla sakta som helst!!! Jävla KÄRRING flytta på dig för i helvete! Skrek jag. Inombords. Haha. Kunde inget göra än att sitta där och vila foten på gasen. Kunde hon inte gått på andra sidan vägen då? Eller framför bilen? NejnejNEJ, precis bakom min bil. I 100 år, hon hann alltså bli 200 innan hon var förbi. Sen när jag åkte iväg så gasade jag på (älskart'!) men då jävlar glodde folk. Ansiktsuttryck som sa typ "Men herregud, vad fort hon kör då!". Men jag körde inte över hastighetsgränsen, jag bara accelererade fort!
   Alltså: Kärringen får gå hur långsamt hon vill, men jag får inte bli irriterad. Och jag får inte ens köra lagligt utan att folk glor så ögonen nästan trillar ur?
Håll käften äckliga jävla folk och dra åt helvete.

   Sen att bli mött av en övergravid katt som inte längre kan uträtta sina behov på lådan, utan gör det på golvet, är ju alltid lika kul..

\\
Over and Out

Shiiit


   Alltså jag hade en sådan knepig dröm -men jag minns den inte! Haha. Undrar jag om drömfångaren fungerar? ;)

   Nu sitter jag och nyser som bara den! Fyyyyyyyatchoachhhhooooooo!!! GAAHHH!!!  Hahaha!!

   Nu har jag ätit frukost, ska borsta gaddarna sen åka in till work-meeting. Jepp.

   Fjärilar i magen har jag annars :) Det blir nog en glad dag idag, som för det mesta! ;)

Nu så.
Hejhej!
\\
Over and Out

Nice dag :)


   Ja, åkte en sväng ner till sörfjärn och hälsade på momma och moffan en sväng innan vi åkte till stan, lånade mommas bil också. Väl inne i stan så gick jag på h&m och gina.. typ.. haha! Fult. Finns inte så mycket att kolla på i hudik, menmen. Jag lämnade iallafall tillbaka kjolen på h&m och fick med mig min jacka hem ist! :D Har dreglat över den ett tag nu så jag slog till:

 Schnygg! :D

   Sen åkte vi och hälsade på Edvin en sväng, sen fick jag skjuts ner till fjärn (norr) för jag lovade pappa att kolla posten och pannan nu när han var borta två veckor. Sen gick/joggade jag till sörfjärn (gick mest om jag ska vara helt ärlig, snacka om kass kondition! Kunde springa mycket längre bara i somras!). Där blev jag bjuden på kött å pärer av momma! Fi fan vad gött :) Sen hälsade jag på Denisa tills nu, haha, satt och spelade kort och bara skrattade, haha.

   Men fy vad läskigt! Jag svär att jag hörde dörren nu men det kom ingen! Creepyyyyyy!

   Nu ska jag gå och gömma mig, eller plocka fram stekpannan, haha ;)
Hej!
\\
Over and Out

Goder morgon!

   Nej, jag har inte klivit upp nyss, varit vaken ett tag faktiskt :)

   Tänkte ta en morgonprommis, men så kom mamma och ville ha sällskap in till stan och självfallet följer jag med!

   Vi skulle ha åkt för längesen men, ja.. Vi är båda två sådana personer som.. Fastnar vid saker, haha! Så vi kommer aldrig iväg! ;)

   Japp. I fredags fick jag mitt paket, hade skickat efter en bikini från ellos. Tänkte att den skulle vara jättefin, marinblå + vita prickar, och knyt. Men icke! Fy, fad ful den var på! Tyget låg helt fel och allt var liksom off på den, inte bra. Plus att underdelen skulle komma senare så jag måste skicka tillbaka den då sen, gah.. Jaja.
   Väntar på mitt paket från h&m, men så gick jag in och kollade på "min sida" så är det ju inte ens skickat för jag har tagit "allt i samma paket" och så är det någon grej som inte kommer in förrens i maj eller något, haha, fail X)

...Hah! De hade inte skickat underdelen på bikinin än så jag gick in och avbeställde den! Superbra! Ibland har man flyt :)

   Ne, men nu måste vi ta och åka!
Hejhej!
\\
Over and Out

Nervo


   Här sitter jag, nervo som vanligt haha ;) Jimmie ligger och sover fortfarande, men jag klev upp jag, tacksam för att klockan inte är 8 på morgonen iallafall. Kan inte somna om heller, fast jag är grymt trött, dels 'cause I'm a nerv + att Loffe håller på med taket, vet inte vad som hänt? Kanske det blåst av lite? Han bankar och håller på iallafall, haha ;)

   Last night var helt sjuk! Jag mötte upp Mona på skutan (skääääbb!! haha!) och vi kacklade som aldrig förr. Alltid skönt att prata av sig med henne, hon fattar liksom :) Så där satt vi, omringad av alkisar och fyllgubbar, uäk! Jag fick nog och tyckte att nu drar vi härifrån för annars kräks jag på alla äckel där inne! Haha.

   Vi gick till "gossip" (heter det så, eller har jag missat något?) och vi dansade och drack och dansade. Mojito, gött! Mona tyckte den var äcklig, haha! "Men... fy!" Hahaha. Och lite shots och grejer blev det väl å, hehehhh.
Sköj var det! Men jag gillade inte själva stället så mycket, alltså det är ju stadt men de har "gjort om". Men det var fortarande samma. Gillar inte själva... ja men, placeringen av dansgolv osv. Grejen var också att de som var där var typ bitchiga tjejer (alltså seriöst, varför stå och dansa bara för att vara snygg för någon annan, med näsan i vädret typ "I'm so hot" jag fattar inte, "Did I say hot, I meant not." Hahaha!). Och 14åriga killar i kostym -hahaha! Så jävla fult! Varför liksom? Fula också! Don't suit up in a bad suit! Loosers. Hahaha! X)

   När klockan blev stängning så blev Mona asdålig! Alltså jag fattar inte, var det någon som slippade något i hennes drink eller?! Vi satt och väntade på bussen (eller jag satt och väntade, mona var inte ens "där" liksom, stackarn måste vara dålig idag) och Jimmie var påväg att hämta mig (tack! Jisses så uppskattat!!!). Så pratade jag med honom i telefonen och sa att jag inte visste om jag vågar sätta Mona på en buss själv, alltså hon var helt borta! Så Jimmie erbjöd sig att ge henne skjuts -till ljusdal. Snacka om min (och Monas!) knight in shining armor! Eller räddare i nöden kanske klingar bättre ;) Så snäll han är min man :) Vi skjutsade hem henne sen gasade vi hemåt. ♥ Thank you so much my love.

   Nu ska jag dricka vatten, lägga mig på soffan och fantisera om allt gott man vill ha när man är bakis. Fast är inte så farligt dålig faktiskt, bara ont i skallen och mår lite illa och shit. Haha, "bara ont i skallen och ALLT!" X)

   Nä, nu orkar jag inte skriva nå mer! Har hunnit skicka sms, prata i telefon, sett slutet på en film och gjort en massa annat innan jag avslutat detta inlägg!
Hej!
\\
Over and Out

Don't step to me if you're inscure!

   I like to move my body on the floor!




Det blev svart-sot-katt-make :) Orkar/HINNER inte ta några snygga bilder! Haha! (Gissa vars/vem inspirationen kommer ifrån, hehe!! ;)) Kör på uppsatt!

Har det GÖTT!
Cheers!
HejHEJ!
\\
Over and Out ♥

Tar tillfället i akt. In hyper-mode ;)


   Idag har det verkligen varit en måste-ha-energi-dag på jobbet :D Kul! Eftersom jag verkligen hade det! Haha, var inne i hyper-mode ända in tills efter stängning! Räknade kassan, sen fick en kollega fixa med den för jag måsta flyga omkring med alla kläder! (Hade fan kaos sista timman! Jag var på cos. sen gick jag upp sista timman och jisses! Snacka om att folk är lata och inte ens kan hänga upp kläder på galgarna efter sig! Bara lämna allt i en hög på golvet i provrummet!). Trodde aldrig att jag skulle hinna med 3 fulla hästar på mindre än en timma! Men jag är ju för bra ;) Hä gick nästan, haha. Fick lämna lite ändå, hann helt enkelt inte, även fast jag jobbade över liiiiite. Jaja, de ska väl ha nan' å göre imöra å! ;) Hahaha.

   Nu är jag ju ledig imöra! :D Så jag tar tillfället i akt och kör på en gammal hederlig hudik-utgång ikväll ;) Haha, jag tror inte jag varit ut i hudik på typ.. ett år? Haha, jag minns inte ens sist X) De har ju öppnat nå nytt (va? eller?), så vi tänkte kolla in det. Hoppas det är bra (annars är inte hudik.. my cup of tea om jag ska vara ärlig, menmen. Orkar inte ta mig till Mona i ljusdal, så vi möts halvvägs ;)).

   Hann t.o.m på systemet på lunchen idag (30 min) i lunchtider. Hittade nästan inte mitt favvo-vin för det har bytt utseende + kork, superbra nu slipper man korkjäveln! Skruvkork = smart! Och det är black tower om någon undrar ;) Någon sa någongång "Jaha, black tower, billig fylla, hehe!" Öhm. 1. Nej. Och 2. Nej. Jag gillar det vinet för det är fruktigt och gott (det var Amanda som lät mig smaka av henne, och jag fastnade för det :)). Och jag dricker väl för att det är gott, inte för att bli så full som möjligt. Även om ett vin kostar 790:- så betyder det inte att jag gillar det, då gillar jag mitt för 79:- bättre ;) (Är inte 100 på priset, men typ).

   Nej men fan, jag måste göra mig klar. Lovade Mona att vara inne till halv tio, och jag har inte ens bestämt mig för vad jag ska ha på mig. Eller sminkat klart mig, bara ljus ögonskugga, kan inte bestämma mig för om jag ska ha brun eller svart-sotad sminkning?

Haha!
Skulle vara "ta en klunk" och "Ahhhhh!" bilder, men det blev lite fail X)

   Jaja. Får se om jag hinner slänga upp en (snyggare, haha!) bild när jag är klar ;)

Hejhej!
\\
Over and Out

Miiioooow!


   Imorse när jag klev upp så hörde jag ett pip. Jag satt och sminkade mig vid min nya hörna i sovrummet, och så hör jag något som låter precis som ett kattungs-pip! Så jag fryser till och lyssnar. Sen spriger jag ut i hallen och kollar i lådan (som hon för övrigt inte ens ligger i men jag hoppas hon kan föda där iaf) men inget. Så jag fortsätter till köket och där ligger alla tre katter, men inga kattungar. Kollar och känner på lovely's mage men den är fortfarande stor (och stenhård!). Jaja. Inga kissemissar idag då, haha, nervo jag är X) Sen sätter jag mig igen och hör det där ljudet igen. Va fan? Är det alma då? Neej, så låter inte hon, det lät verkligen piiiip piiiiip, som bara kattungar låter. Så jag sitter och lyssnar ett tag, sen inser jag vad det är... Det är Jimmies näsa som visslar när han sover! Hahahahahaha!! Så jävla fult! :D Det lät precis som kattungs-piiip, ville nästan plocka upp, kura ihop och gosa med honom X) Hahaha!

   Ja, vad ska jag säga, haha. Kände mig lite dum som sprang omkring och letade efter.. en näsa. Haha! X)

   Nu så ska jag åka och jobba, ska bara dricka upp kaffet först :)
   Just, har på mig en av ny-skjortorna idag och den är sååå skön och fin. Glaad ;)

Hejhej!
\\
Over and Out

I guess



   Ja, klockan tickar iväg. Ja, jag ska jobba imorgon. Ja. Jajaja.
   Men gissa vad jag gör? :)

Färgar håååreeeet!
Yes, fresh! 

   Nicolas Cage är på tvn. Always had a crush on him, I donno why.
   Meeen. Ticka på då klockan så jag får skölja ur skiter och gå och lägga mig. Lägga mig i sängen och kolla på datorn iallafall ;)

   Gah, handlade idag :D Då blir jag alltid glad, att komma hem med en påse (eller femton) är en bäst-känsla, haha. Sjukt.
   Handlade två skjortor -vi hade faktiskt ta 2 för 1 kampanj- och en kjol -som kanske ska tillbaka så.. den räknas inte riktigt. Och en poncho-sjal-filt, men jag vill ha en svart (fanns bara bruna kvar, fast den är ju också fin men man kan ha svart till mer). Och så blev det hårfärg då :) Hade lagt undan mer, haha! Men jag tyckte jag fick hejda mig och fundera till imorgon, kan ju inte bara köpa för att det är fint heller! Då skulle jag bli konstant pank X) Måste tänka "hur många gånger kommer jag använda denna egentligen?" några gånger, så blir det inte så mkt tillslut (ett knep jag lärt mig ca 1½år försent, haha, nejdå ;)).

   Jahopp. Kanske skulle gå och skölja skallen nu då. Det fungerade ju riktigt bra som tidsfördriv det här!
Hejhej!
\\
Over and Out