Hej!


   Snabb-bloggning. Denise och jag är på g ner till s-fjärden för den årliga tältningen! :D Ska slänga ner lite badkläder, handdukar, filtar och kuddar i en väska bara, sen åka och handla lite, sen ner till pappa och hämta sovsäckar, sen är vi nog framme ;)
Hej!

\\
Over and Out

O ajajajaj buuuuff!


   Den där ikea-reklamen. Han som sjunger har ju en liten musching, och jag kan inte hjälpa att jag tycker att det är snyggt? Med mustasch. Haha ;) Bara lite.

   Jahopp, annars då? Trött som fa-an är jag, jag fattar inte! Jag klev upp en timme tidigare igår men ändå är jag tröttare idag.. suck.. Längtar tills nästa vecka då jag har min lilla mini-semester! :D

   Nu måste jag göra mig klar!
Hej!

\\
Over and Out

Mobilblogg!

Hellu! Nu sitter jag och mobilbloggar, fast jag bara är hemma och myser i soffan och har tillgång till dator, hihi ;) Måste ju bara pröva lite :) Dock har jag inget nät på mobilen (är inne på 'hemmanätet' nu), jävla telia! Tjejen i kassan så att det bara var att surfa på! Äh, måste vänta på ny-kortet ändå då.. Jaja. Nee, undrar jag om man ska ta en tripp över till ny-grannen ist då och hjälpa till med målningen (har ju målat där nästan hela veckan jag ;)). Det kliar i fingrarna på mig! Jag vill också göra om här hemma! :) Hejhej! \\ Over and Out

Tidig blogg


   Japp, nu var man uppe med tuppen, eller hur man nu säger.

   Ska in och jobba, chefis undrade om jag kunde komma in 8 idag ist, och ta varor. Så nu är jag på g! Eller inte så mycket 'på g'.. mer 'somnar i kaffet snart' kanske.. Haha ;) Ganska trött är jag allt.

   Ne, nu ska jag göra mig klar att åka.

Hej!

\\
Over and Out

Ööömm... Va?


   Ja, så känns det idag X)

   Å, jisses, igår.. Ja, jag gick och hjälpte Linus o Sara måla efter jobbet, sen skulle Jimmie ha med mig in till stan. Ok, säger jag och går hem och gör mig iordning. Sen åker vi in, går på august eller 'tisdagskul' eller sigge hill eller vad det nu var. Det var kul, kul att dansa lite :) Sen dansade och drack jag hela kvällen tror jag.. bl.a. två cider och en jäger -fy faan vad ont i magen jag hade efter det.. Suck, skyll mig själv, jag vet ju att jag inte kan dricka cider.

   Sen skulle vi ta bussen hem, men det är ju bara det att det går väl ingen nattbus tis-ons heller!!! Då blev alla sur och Jimmie blev surast. Jag blev en mesflickvän som sa typ "men det ordnar sig, men jag fixar, blabla" UÄK! på mig själv! Sen försvann Jimmie (han hade gått hem till en kompis fick jag reda på idag), då börjades det pratas o taxi hit och dit, men ingen fattade någonting, sen kom en taxi, men han tog inte alla så några hoppade in, sen hämtade den taxin Jimmie också, sen satt resten där utan taxi. Hahaha! Fail. Sen bestämde jag mig för att ta bussen hem, klockan 5 på morgonen.. Haha! Men det var bara 40min att vänta typ så, ja, tog bussen hem då.

   Ganska failad kväll må jag säga, haha! Jimmie blev sur på mig för att jag inte sa att jag skulle åka buss (han svarade inte när jag ringde eller smsa så vad skulle jag göra liksom?), jag fick en massa skit
-jag som inte ens skulle med från början. Jag blev skitsur och bara vräkte ur mig svordomar och irritation! Har jag ingen hejd när jag blir förbannad? Full + förbannad ja.. Herre..
Jaja, men nu vet jag några saker iallafall:

  • Gå inte ut (krogen) med Jimmie -om han inte är nykter.
  • Snåla människor är a pain in the ass.
  • Likaså överkänsliga människor.
  • Skaffa lite koll på läget alla där ute.

Så! Nu har jag fått det ur mig. Nu kan jag lägga mig på soffan kanske.


   Jag följde med Linus o co. till birsta idag, haft en jättetrevlig dag med min favvis-kille Edvin :) Skaffade abonnemang till mobilen, men hon i kassan verkade inte ha någon koll, och jag var lite sliten så jag fattade inte vad hon menade, men jag har väl gjort bort mig då.. Äh. Sen hjälpte jag dom välja ut tapeter (eller hjälpte, mer "Den här är ju fin..Den här! Men den här då? DEN HÄR VILL JAG HA!!" haha ;)).
   Uffa, det har varit så varmt och fuktigt ute idag, bläk. Måste nog ta en duschis jag, skulle vilja bada men.. det finns ju ingen som vill hänka! (Eller kan hänka då).

HEJ!
\\
Over and Out


Cupcakes for you!


   Eller for you Therese, som jag vet gillar cupcakes ;)









Från H&M Home -"Sweet Sensation"

Tyckte det var så söta grejer! :) Synd att vi inte har 'Home' här i närheten, vore ju kul :)

Nu måste jag slänga i mig frukost -ääääägg :)- sen åka och jobba!

Hejhej!

\\
Over and Out

HA-HA!!


   Förjävla skön låt:



Mm, lite irriterad har jag varit i helgen faktiskt, hehe ;)

Jag hoppas du aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, alltså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta, så att du alltid kommer för sent.
Och må köttätande myror äta upp dina ögolock så att du alltid är trött, och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut.
Och må dina hårddiskar förevigt alltid krascha.

Jag hoppas du får leva med dig resten av ditt liv. Att du lever med det i all evig tid.


Jag är en snäll person. Jag gillar snälla personer, jag vill vara en snäll person, världen blir lättare att leva i med snälla människor omkring sig. 
Men alla har sina gränser. Och alla idiotiska uttnyttjande äckliga människor där ute kan helt enkelt dra åt helvete.
 
Släppa, få hjärtat att lätta.
:D

\\
Over and Out

Kul!


   Ja, eller hur?

   Jag är trött.

   Å jisses vilken fantastiskt god korvstroganoff jag gjorde idag! Mumma! :D

   Måste bara skriva hur less jag är på att andra tar åt sig cred för det jag har gjort! Irriterande jävla &"¤%&%!! "Ja, jag tänkte.." Man ba, HÅLL DIN KÄFT ditt lilla äckeeeeeel!

   Hahaha!

\\
Over and Out

HTC


   Wihooo!
   Igår kom jag hem och Jimmie sa "Jag har en present åt dig." Presenten var att han hade köpt en iphone4 till sig själv (prylnörd som han är).. haha ;) Då ville han ge mig sin htc desire hd! :D Jag tyckte att han skulle sälja den och ta pengarna, men neepp, jag skulle få den! Hihi! :D


Hihi!

  
Nu måste jag bara fixa ett abonnemang, det hade jag ju inte på min förra mobil (då hade jag halebop, som kostade 9kr/dag och vara på 'nätet' som det knappt gick att vara, haha) för det var ingen idé. Men nu så! Hihihihiiii!! :D

   Nu måste jag åka till jobbet!

Hejhej!
\\
Over and Out

Söndag


   Ja, idag är det söndag.
   Vilka roliga rubriker jag kommer på ;)

\\
Over and Out

...


   Jag tänkte blogga om hösten/mode, men det känns otroligt dumt och oviktigt nu.


http://nyheter.se.msn.com/minst-87-d%c3%b6da-i-attackerna-i-norge

Jag kan inte förstå hur en människa kan göra något så hemskt?! Sitter och kollar på nyhetsmorgon nu, såg ett klipp nyss som var på msn's hemsida, där de bar skadade ungdomar till ambulanser.. Skrik och blod, fy så hemskt... Fy fan!
Nu säger de att 91 är siffran för antalet döda..
Usch.. Jag vet inte vad jag ska säga mer.. Varför?

\\
Over and Out

Fredag redan


   Jag kan inte fatta att det är fredag redan!
   Gårdagen gick fort, in till hudik och jobbcoachen (som jag inte gillar längre btw. Hon gillar sin egen röst allt för mycket däremot.), släppte av Denise på körskolan, hämta henne, brumma hem, åka mot Frösö zoo. 
  
   Där kollade vi runt och jag tog en massa kort på alla djuren (insåg att jag måste köpa ett till objektiv som heter typ "ultra mega zoom!" till min kamera -fast jag vill köpa en nyare kamera och..blablabla). Zebrorna var lite gömda/långt borta, men jag såg dem iaf ;) Sen skulle de ha giraffer också, men icke, inga giraffer! Jag som ville se en giraff.. Istället fick jag se en hårig ko och en ren med håriga horn.. Haha! Nerå, det var faktiskt roligt :) Zebror, lejor, tigrar, antiloper, lemurer, en massa massa djur, och en lama som pratade med oss -haha! Den liksom "Hmmm! Hmmm? Hmmm!" Och där stod vi och skrattade, tills vi insåg att han samlade spott som han tänkte attackera oss med! Hahaha! X)

   Sen efter vi sett alla djuren så åkte vi hemåt.
   På kvällen så åkte jag och Denise ner och hämtade Bianca, så tog vi ett sista kvällsbad/dopp. Inte sista för i sommar (fast med vädret vi har så verkar det nästan så) utan sista innan Bianca åker söderut igen. Sen testade vi ett nytt spel som pappa köpt till kinekt, det var typ ett 'moviestar'spel, det var skitkul! :D Man fick liksom 'klippas' in i en känd scen från en film, och sen försöka leverera replikerna! Hahaha! Så roligt! Höll på skratta ihjäl mig! Vi gjorde typ terminator "I'll be back" scenen femhundra gånger X) Sen kom vi på att man måste ju inte alls säga replikerna, man kan ju hitta på egna! Då blev det mer "Hörru du, jag leter eftär sarrrrra konnor ja'! Haru sitt na?! Men du, jag köm tebax ja', hä kan ja löva!!" Hahahaha! Så jävla kul :D Det som var lite synd var att vi inte kom på hur allt sparades innan vi hade gjort några, så några scener sparades inte (typ min '300'-scen, hahaha!! "This is spartaaaaa! Ehrm..") X)

Ja, kul var det iallafall :)

   Nu ska jag käka frukost tror jag. Sen ska jag inte göra någonting på hela dagen, idag är jag lediiiiiiiiiiiiiiiiiiig! :D

\\
Over and Out

Lediii ;)


   Gaaaaaaah vad skönt! Nu är jag ledig två dagar på raken! :D Det får tummarna upp!

:thumbup:

Idag hade jag min nya amerikat t-shirt :)

   Nu -några avsnitt Vänner (snart har vi plöjt igenom boxen igen ;)), sen sängen.
   Imorgon, efter en snabb tur till hudik, så åker vi mot fröso zoo och kollar på giraffer ;)
:)

Hej!
\\
Over and Out

Farbror..


Igår så var min farbror och hälsade på i fjärn.
När han såg min 'nosring':

"Va fan.. Vad är det för något, har du en snorgubbe i näsan eller?"

Hahaha!

\\
Over and Out

Tur!


   Ja, snacka om tur! Jag ställde klockan imorse då, sen ringde den, sen stängde jag av, sen somnade jag om! Herregud! Jag insåg inte ens vad som hade hänt, jag vaknade nio och kollade på klockan. Jag tänkte innan jag somnade "Fem minuter till.." helt seriöst, haha X) Tur att jag vaknade i ganska vettig tid iaf!
   Sen igår så hade de ändrat schemat, så stod det "Simone 12-19.15", va faaaan är det nu då.. Skulle jag inte börja 11? Så blev jag tvungen att ringa nu och kolla, men det var bara chefis som var förvirrad och hade skrivit fel (som vanligt? Haha). Hon blev lite nervös när jag ringde hörde jag, haha! Typ "Heeej..? Du är väl inte sjuk va?!" Hahaha! 
   Japp, så nu skall jag strax åka in och jobba. Ska äta upp frukosten först.

   Sen imorgon och fredag så är jag ledig! :) Såååå nice! Ska sovasovasova! Om jag får en chans dvs. haha ;) Vi ska åka till en djurpark imorgon, sen på fredag så ska Bianca åka 'hem' söderut.

   Neeppppppp, men nu så ska jag göra mig klar!
Hej!

\\
Over and Out