Tisdagskvällen

   Ja, nu har det hunnit blivit kväll redan! Fy fan vad tiden går undan. Man hinner knappt komma hem från jobbet så måste man gå och lägga sig för att orka upp imorgon. Trodde jag skulle få lite sovmorgon imorgon -skulle börja 11. Men då behövde de att jag började 8.00, så ja, där rök den! ;)

   Nu kom jag på att jag jobbar marknadshelgen, det sög ju... Vi har liksom en liten tradition jag, Denise, Bianca och pappa att vi åker in på lördagsförmiddagen och går omkring och köper cocosbollar och åker karusell och köper remmar hela dagen ;) Kanske kan höra om någon kan ta den lördagen, fast det låter kanske dumt att säga 'för jag ska på marknaden i hudik' haha X) Äsch. Den som lever får se.

   "Den som lever får se"??? Vilket hemskt uttryck! Nej, så säger jag inte igen.

   Iallafall. Imorgon fyller Limpan år =) Då är det bäst de är vakna på kvällen för jag slutar 19.15 och läre inte vara hemma förren åtta, och då ska jag ha tårta! ;) Haha.



   Sen tänkte jag bara säga: Min min min. Min:

Och skulle inte tacka nej till:
Nice =)
Ifrån... Ja, gissa ;)

\\
Over and Out

Knäpp dröm...

   Inatt frömde jag att jag var och hälsade på momma och så sa hon att hon ville att jag skulle adoptera en bebis de hade där. ??? Så det gjorde jag, sen när vi komma hem så kom jag på att hallå! Jag kan inte adoptera en bebis bara sådär ändå! Gah, ångest! Så sov vi sen nästa dag så pratade jag med Jimmie om det och så sa han "Men det är ju en katt" och så var det som att om vi tror det tillräckligt mycket så var det en katt -och ja, det var en katt! KNÄPPT! Varför är det alltid katter med om man brömmer om bebisar?

   Sen var jag barnvakt åt någon, vi gick på stan och jag skulle ta en buss som gick 24 över, men så stack mamman till ungen! Hon sa typ "Jag klarar inte det här!" och stack! Så där gick jag med en bebis som blivit övergiven! Fan vad färbannad jag blev på mamman! Kan ju inte bara lämna ungen! Då ringde jag till pappan och berättade och han blev också arg. Duh, liksom. KNÄPP DRÖM!

   Knäppt. 

   Jaja. I lördags så åkte jag och Tess till Mona i ljusdal =) Det var så kul =) Inte just att vi gick ut där, för det sög nästan. Det var trångt och otrevliga människor. Men det var kul att träffa Mona =) Vi köpte kebeb vid en halv tre, gick hem till henne och kollade på vänner tills klockan blev typ fyra sen slocknade vi. I hennes gigantiska lägenhet! En fyra! Shit, jag måste ha en stoooor lägenhet! ;) Fast nu ska hon flytta, men ändå ;)
   Vaknade åtta på morgonen och nervo som jag är så kunde jag inte somna om. Väckte Mona och så satt vi och pratade i typ tre timmar! jag: "Jaha, men vad är klockan då?" Therese: "Jaa....Elva" ELVA!?! Hahaha X)

   Ja, så det var trevligt =) När vi åkte hem och väl hemma så kände jag bakfyllan. Uäk. Jag somnade på soffan vid sju, sen sov jag till halv elva! Sen gick jag och la mig X) Hahaha.

   Innan det så åkte jag såklart en sväng i Jimmies nya biiiil! Sååå nice är den =D

   Ja, men nu så måste jag gå till bussen, workiwork!

   Hittade matlådan btw (eller jag kanske inte skrev om den? Letade överallt efter min matlåda med mat i. Haha) den var på diskmaskinen X)

Hejhej!
\\
Over and Out

Men din lilla sparv!

   Katten klämmer in sig så jag får maka plats bakom ryggen X) Han ska också skriva på datan och helst äta på mina fingrar samtidigt. Plus att han ser ut som en anorektiker för han fick sig en dusch igår (han är ju så nyfiken på den nedrans duschen ;) och så kan han inte tvätta sig riktigt och fluffa till pälsen under hakan X) Haha.

   Annars idag så kom mamma och Edvin och hälade på mig imorse =) Vi kollade på barbie på tvn och lekte på filten på golvet =) Sen tyckte han nog att det blev för mycket faster Simone och pinkade på min filt när det var blöjbyte X) Haha, busonga!
   Sen gick vi ut och gick, sen hem till Linus och Sara och Edvin sov och sov och sov =) Nu komma de hem så jag åkte också hem =) Men först på ica för att handla skit till katten. Eller ja, kattsand som han kan skita i. Blä. Haha. Och kattmat. Den lille fan ska ju ha minst två berg om dagen annars piper han som en tok.

   Nu så ska jag dona lite här hemma.
Hejhej!
\\
Over and Out

Byxlös

   Hahaha!

   Idag har jag verkligen inte gjort någonting! Vaknade typ tio/halv elva. Sen ja. Ingenting! Haha X) Bara gått runt här hemma och donat och inte ens brytt mig om att klä på mig mer än ett linne X) Och nu är klockan...  halv fyra! Haha.
   Underbart. Man lär sig något nytt varje dag ;) Som att ibland behöver man inte nerva ;)

   Kollade nyss på "She's the man" hahaha! Skrattar alltid när jag ser den, haha! "Yeah, does he have your number? 1 800-BIATCH! Mehehehe..." Hahaha X)

   Annars då? Jorå, får psykbryt på katten. Han gnager på tårna, hänger sig fast i benen på en när man går, han har pinkat på gardinerna (!!&%¤!"#!%¤) och är bara allmänt störd i huvudet. Man kan inte klappa honom utan att han bits, jävla leksjuka kattjävel X) Längtar till vi har fixat klart allt i lägenheten/huset så vi kan flytta och slänga ut katten! Haha ;) Vill inte släppa ut han här när vi ändå ska flytta snart!

   Nee, nu ska jag fortsätta med min händelserika dag ;)
\\
Over and Out =)

4.45

GÄSP!

   Ja, det kan man lugnt säga!
   Fan vad jag är trött!

   Ska åka till uppsala.
   Måste äta något.

Hej.
\\
Over and Out

Ojojdå

   Jahaja. Idag så väckte Jimmie mig, han ringde och väckte mig! Fy fan vilken jävel! X) Haha.
   Ja, lite sur blev jag, men jag komma upp ur sängen iallafall ;) 

   Efter någon timme så bestämde jag mig för att åka in till hudik, då var klockan tio. Ringde mamma och hörde om hon ville följa med och så blev det. Åkte mest in för att ge Denise skjuts hem, men då skulle hon ta tåget halv elva, så jaja.

   Lite handlat blev det iallafall ;) Hittade ett jättefint linne på rea, vitt, lite tunnt, med bröstficka (fast jag tror det bara var jag som blev kär i det, mamma och Denise tyckte det var bara 'vanligt', haha). Sen hittade jag en jättefin jumpsuit! Men jag kunde inte ha den, haha, tro mig -jag försökte X) Fan också då ;) Sen fanns det inga fler heller. Menmen. Lite leggings och lite mer skit blev det istället då ;)

   OjOJ! Nu fick jag ett sms! Mina varor från h&m har kommit!!! Min poncho! Äntligen! =D Började tro att paketet kommit bort nästan! =D

HEJ!
\\
Over and Out

Aliiibaba!!!!!!!!!!!!!!!

GAAAAAAAAAAAH!!! =D
  
   Fan vad nice!

   Idag gick det undan på jobbet! Lika så igår! NICE! Säger jag bara! För det brukar bli lite dryyygt på helgerna ibland. Idag så hann jag flytta rean (barngrejer, mössor och skit) vid kassan, och fixa dit med strumpbyxor och skit =) Blev ju för fan skitbra! Och sen hängde jag upp rean på lilla flick/pojk där det skulle vara -tyckte jag ;) Haha ;) Jepp, najs.

   Men fyy faan! Vad varmt det är ute! Här sitter jag i "stickad" tröja pch jeans! Pah! Sen höll jag på dö i Jimmies bil på väg hem (no ac!!) inte så najs.

   NEEEEEEEEEEEEJ. Nu ska jag kolla om det är varmt nog för att bada ute? Hehe ;)
Hejhej!!
\\
Over and Out
Vacation! Nu har jag lite ledigt framöver också =D Sköööönt när man har jobbat hela sommaren! Sen kommer man hoppas på mera jobb =) Det blir ju mina dagar/helger, men man hoppas ju på lite mera såklart ;)

Rastlös

   Ja, nervo som jag är så kan jag inte bara sitta här hemma på en lördagskväll och bara döa! Icke. Menmen, vad ska man göra då? Jobb imöra och jobb idag
= trött och kan inte dricka öl, haha ;) 

   Jag tog mig en powerwalk/joggade lite faktiskt! Runt Gnarp, skönt! Det är MIN årstid nu! Inte så jävla varmt, men ingen jävla snö heller! Snart så, nu är det fortfarande lite sommarvärme i luften -underbart! Men det är så jävla skönt när man får ta på sig lite mera kläder! Stickat och halsduk =) Myyyysigt! Innan det blir så där dassigt grått överallt (november typ), då känns det som att solen skiner hela dagarna och löven lyser upp i alla dess färger =) Nice.

   Men idag då var det faktiskt varmt. =) Nästan så man funderade på att åka ner och ta sig ett dopp ;) Måste hinna med minst ett till innan sommaren är slut! ;)

   Jahapp. Och Jimmie ligger och glor på andra Sagan om Ringen filmen som går på 3:an, sjukling är han. Feber. Han gnäller ibland och vill att jag ska vara snäll mot han, hahaha X) Men när jag är sjuk då är det inte fråga om något gull inte! "Men lägg dig och vila då." Säger Jimmie då bara, problemet är bara att jag är så nervig och jag kan bara inte förmå mig att slösa bort en dag på att sova -även om jag är sjuk. Då känns det bättre att vara uppe och typ glo på tvn eller något fast ögonlocken håller på limmar igen X) Men då tycker inte Jimmie att jag är sjuk, om man är sjuk så ligger man. Haha, stupid ;)

   Nej fan, nu ska jag ta mig en dusch tror jag.
Hejhej! =)
\\
Over and Out

Cravings!

   Ååå, brrr! Vad kallt det var imorse! Såg nästan ut att vara frost ute! Hösten är nog kommen, även fast man har hållt tag i sommaren så länge man kunnat. Fick iallafall ta på mig nyjackan då =)  En tunnare jacka -så jag får passa på att använda den innan det blir för kallt! ;)

   Nu har jag suttit och knåpat ihop vad jag har/vill ha! Detta är bara en bråkdel ;)



   Gaaaah! =)

   Nej, nu ska man väl ta och mysa med lite godis i soffan framför Sagan om Ringen, med Jimpan =) Det har man förtjänat efter allt rännande idag tycker jag!

Hejhej! ;)
\\
Over and Out

Oj då, den blev visst lite mindre bilden än vad jag trott! Äh, orkar inte göra om ;) www.hm.com/se iallafall ;)

Hi, my name is Simone and I'm a...

...shopaholic! Haha ;)
   Jag kan inte sluta, haha, jag tänker att "neej, idag ska jag inte handla någonting." men ändå så ser man hur mycket som helst man vill ha! ;) Och -nej, jag menar inte att jag är shopaholic på allvar.
   Igår handlade jag iallafall med mig min underbara väska! Bland annat... ;) Haha ;) Men jag kom hem så sent igår -åtta, ja inte sent sent, men för sent för att göra något- så jag inte hunnit plocka upp ur h&m påsen ;) Förutom det jag har på mig idag då ;)

   Vi kollade på "Clash of the Titans" igår, sen var det sängen direkt. Inte för att jag kunde somna -det är ju omöjligt när man var att man måste upp tidigt! Menmen, tillslut somnade jag och drömde något om Denise och mamma? Jaja ;)

   Idag blev det att hoppa in och börja 8.00 ist. för 9.45. Så nu läre jag göra mig klar och kasta i mig lite frukist, så jag hinner med tåget =)

Hejhej!
\\
Over and Out


Torsdag!

   Visst är det väl torsdag idag? Haha ;)
   Nu ska jag strax åka iväg och jobba, fastnade framför datan såklart!
   Inatt hade jag värsta myskodrömmen! Igen. Haha X) Orkar inte berätta, den var både läskig och bra iallafall X)

   Åh! Igår så kollade vi på en "rysare", kommer inte ihåg vad den hette, men fan vad rädd jag blev! Haha! Tur att jag hade Jimmie på ena sidan i soffan och Bruce på den andra, haha ;)

   Sen måste jag bara säga vad störigt det är när de håller på göra om här bredvid, man hör precis allt! Bankbankbank, boooom! Skruvaskruva, borraborra! Osv.

   Nej, nu måste jag dra!
HEJ!
\\
Over and Out

Thaaaaaaaaaaaaaaaaank yoooooooou!!!!!!!!

   Idag vaknade jag tröttare än fan, jävla skit. Sara sa igår att man kan få någon slags sömnsjuka av svininfluensa-vaccinet, ja, så nu har jag fått det. Haha, bara för att hon sa det X)

   Men iallafall. Dagen gick och mamma kom och hälsade på. Vi cyklade på ica och handlade frukost, eller lunch kanske det blev ;) 117 spänn gick det på iallafall (!) gah. Inte nice. Menmen (ville bara informera om det, för vi började prata om hotellfrukost, och att vi kunde ha ätit det istället kanske, haha).

   Sen fick jag med mig mama och Denise och tapetsera! Wiihooo! Så nu är det typ klart i rummet! Snart kan vi flytta!!! Jag hade aldrig klarat att tapetsera det där själv! Stooort tack till dom, tålmodiga var de också. Jag som tappar tålamodet -och humöret- så jävla lätt X) FANX you guys ;)

   Plus att vi var in till stan igår jag, Jimmie, Linus, Sara & Edvin. Då köpte vi tapeter till sovrummet så vi kan börja med det snart! =) Sen handlade jag upp mina skattepengar jag fått tillbaka ;) Superfin långklänning, linne och örhängen på h&m, kofta och linne på gina =) Fett me nice ;) 

   Japp, men nu blire' lite fooooood! Gött, börjar bli hunkrik!
;)
\\
Over and out

Fatcat

   Hahaha.

   Igår så köpte vi kött på ica -förjävla äckligt kött! BLÄ! Aldrig igen!
Det resulterade i att kissen fick två stora köttbitar till middag igår X) Och när jag kollade imorse så var den ena kvar, men nu så är det tomt! Haha! Nu måste jag gå runt och leta, han måste ju ha gömt den? Eller har han glufsat i sig hela redan? Haha, han har då en jävla kula X)

   Jahapp. Vad ska man hitta på för skoj idag då? =) Det är ju sol ute, men jag tror att det är kallt? Det är kallt inne iallafall (hade fönstren öppna inatt). Beach or...?

\\
Over and Out

Oooooooooooo!

   Finvär' ute! =D Men det blåser, kallt tror jag =/ Men jag ska nog ner till stranden idag ändå! =) Och hoppas på att det är varmt i vattnet ;)

   Den blev ingen utgång för mig igår, var ju ingen som var på. Satt hos mackan och Denise, Terra och Ferra kom också, och Loffe en sväng. Vid elva så åkte alla hem typ, sen vid halv tolv så skulle mackan och jimpan på fest. Jag gick upp och kollade på en film ist. ;)

   Sen kom Jimmie hem typ halv två, så la han sig halvt på sängen, och så somnade han så X) Alltså med fötterna på golvet och benen 'i luften', sen ryggen på sängen X) 

   Ja, men nu ska jag ringa någon och höra om sällskap to beachen! ;)
Hej!
\\
Over and Out

Från och med du ;)

   Ahhh. Skönt att vara här =) Hemma. Eller ja, bara vara =) !!!!!!!! =D

   Vad ska man göra ikväll då? Har sådan lust att åka in och dansa! =) I stan =) Spelar ingen roll vilken ;)


Skön låt =) Lite sorglig text, och dansmelodi. Jag gillar den iallafall =)

   Nej, nu ska jag dra ner till grannarna, hörde att det vaknades öl där ;)
\\
Over and Out