Men snälla!

   Först: Jag skickade efter kläder (h&m, haha) och jag blev way exited idag när jag fick sms att mitt paket fanns på okq8. Jag hämtar det efter jobbet, sen packar upp...
1. Jag har fått fel vara. Det står rätt atikelnummer på lappen, men inte på varan. Suck. Måste skicka tillbaka och byta.
2. Skulle kolla upp nummret på nätet, hittar my way in på rean, ser två av mina köp till halva priset... Hahaha. Fail.
   Ja, så kan det gå. Höll på skicka efter för 2000:- till, men hejdade mig i sista stund. Men fan! Varför finns det så mycket jag vill ha! Hahaha. Fick ju mina "bonuscheckar" för någon vecka sedan. Tänker inte ens berätta hur mycket jag fick...Haha (ju mer man handlar ju mer får man i bonus) ;) Men det är ju bra, handlade upp för två av dom idag i Sthlm (ja... jag fick tre, haha) köpte lite julklappar till Jimmie och till Bianca =)

  Ja, och för det andra: Jag jobbade ju på bussen idag. Och när jag kommer hem så var jag helt slut och orkade inte ens tänka på mat. Det fick bli pizza alltså. Jag vet! Blä! Och ja, det var verkligen BLÄ! Bränd, hård, äcklig! Fy fan! Sista SISTA gången jag beställer från Gnarps pizzeria! Äckelgubbar som gör äckelpizza! Blä! Hoppas ni läser detta och förstår vad äckligt det är att äta där! BLÄ! HATE IT!!!!! Blev så pissed off så jag satt och svor högt och Jimmie kunde inte säga något för att trösta, hahaha. "Fan! Jävla skitpizza! Ska slå den i skallen på dom! GAAAAAH!!!" Hahaha. Hade jag inte varit så trött och hungrig så hade jag gått tillbaka med den och krävt en ny. FAN, skulle gjort det... AH.

   Jaja. Let it go! Shake it of, shake it of...

   Ja, men imorgon så är jag ledig. Då ska jag transform into värsta momman! Jag ska plocka fram julgrejorna och fixa och dona! Sen ska jag åka till Gällsta och hämta lie grejer i stugan. Varje gång jag tänker "men har inte jag en sådan?" så kommer jag på "Just ja! I stugan..." Haha. Plus att jag måste hämta min julskiva, haha. Ja, alla har vi våra jultraditioner, jag har "A Reggae Christmas" hahaha. Så är det ;)

   Nu ska jag go to bed tror jag =)
Hej!
\\
Over and Out

Jobbsöndag =)

   Japp, idag ska jag iväg och jobba -strax faktiskt. Ska jobba till 18.15 idag för det är skyltsöndag. 
   Igår så var jag bara med systrarna och vi fotade och skrattade hemma hos mig, haha. Sen åkte vi ner till pappa och åt mat och spelade spel =) Skoj.
   Men nu ska jag göra mig klar =)
Hej.
\\
Over and Out

Love love love!

   Jag har också blivit indragen i the Gaga world.
   I hennes första video (Poker Face) så tyckte jag att hon var så kliché-ig
(ig? jaja) med sina fingrar och poser, men jag diggar jag henne. Jag läste någonstans att 'antingen älskar eller hatar man henne och hennes stil'. Haha, man kan ju inte göra annat än älska hennes underliga kreationer!

Hon är ju så frekin' scary! ;D

   Den här tycker jag är hennes bästa video (låt?) hittils. Och Alexander McQueen skorna tycker jag bara gör det hela ännu läskigare! Haha ;)
\\
Over and Out

<3

   Alltså, jag mår fortfarande inte bra. Känner mig helt konstig i huvudet. Ringde till jobbet nu (h&m, japp mitt (extra)jobb nu!) och sa att jag nog inte kunde imorgon för jag mådde fortfarande inte bra. Det bästa är att chefen, hon är så himla snäll och liksom... Ja, vad säger man? Förstående! Nu när jag ringde så förklarade jag att jag var lika som imorse och att jag inte förstår varför det blev såhär. Men hon sa bara "Ja, men ta en mysdag och försök bli frisk, tror du att du orkar på söndag? Om inte så ring imorgon." Alltså underbar chef! Jag får inte skäll eller dåligt samvete (jo, lite dåligt samvete får ja för jag vill ju verkligen jobba där!) när jag är sjuk och inte kan jobba (och måste inte jobba med feber heller). Helt underbart! Inte några: "Är du säker?!" här inte, (Vadå "är du säker" liksom, på att jag har feber? På att jag inte orkar jobba när jag är sjuk?) nej, bara förstående och underbara människor och arbetskamrater och chef =) H&M <3
Ville bara säga det ;)
\\
Over and Out

Great, just great!

   Ja, jag åkte in på min sista praktikdag idag =(
   MEN jag mådde som sagt inge bra. Vilket resulterade i att jag åkte hem. Så nu är jag hemma. Gah. Så dumt, jag skulle ha stannat hemma och vilat istället... Men då hade jag tänkt "Men herregud! Du är inte sjuk!" Å, jobbigt sånthär!
Ja, och -jag klagar inte nu- jag ska jobba hela helgen också. Nog hade jag sett fram emot min lediga helg på ett tag, men jaja =) Kul att jag får jobba på h&m iallafall! =D Fast imorgon är inte säkert att jag ska jobba, men på söndag (skyltsöndag) så ska jag jobba 13-18.15. Då brukar det vara fullpackat med folk säger de. =)
   Sen fick jag höra en kul grej av chefis också idag =) Nu när jag jobbar extra så får jag personalrabatt (alltid)! =D Fett med nice =D !!!

   HihihiHahahaHehehe
Hahaha.
   Ja, och just det, jeansen som jag köpte måste jag lämna tillbaka, det var ju en söm som var sönder. Hmm, typiskt. Som om någon försöker säga mig något... Jaja, jag vore inte jag utan ett par leggings! Haha! Jag vet inte hur många jag har, jag har typ minst tio olika svarta, hahaha, sen i andra färger och mönster också.
  
   Linus ringde och pratade nyss också, för jag ringde förr och skulle höra om de var hemma (för jag gick ju från tåget och tänkte att man kanske skulle titta in en sväng) men då var det inge svar. Iallafall så började vi prata om bebis och han frågade om jag skulle vara barnvakt "nu då", öhö, ja! "Jag ska köpa en egen säng hit så den kan komma och sova här när den vill!" Hahaha. =)
(Ja, Denise jag kallar bebisen "den" för jag vet inte om det är en pojke eller en flicka, och det är inte dumt) ;)

   Ja, men nu ska jag ta mig en c-vitamin och försöka få något i magen.
\\
Over and Out

Armpain

   Å. Ont i armen har jag.
   Jimmie var och tog sprutan imorse också, han har också ont.
   Imorse var det nästan värst, det liksom molade ända ut i handen.
   Ja, jag undrar jag hur jag mår imorgon, sista dagen på praktiken och jag är sjuk! Great...

Ja, men nu ska jag kolla klart på Simpsons, heh. Har bara pendlat mellan tvn och datorn idag. Orkar inte göra något annat i min sjuklighet.
Hej.
\\
Over and Out

Mah!

   Jag blir så irriterad! Haha.
   Men allvarligt så blir jag irriterad på alla som kallar sig fotografer. De flesta vet inte ens hur man tar en bra bild, utan gör bara allt i photoshop. Jag tycker att en bra bild är en bild som man tagit och inte redigerat i photoshop. Visst blir det fina bilder i photoshop också, och att ha det som hjälpmedel är ju bra om man vill ha lite "effekter", men jag såg en bild som en tjej lagt ut på sin blogg nu och man fick se före och efter. Förebilden var för mörk och alldelens oskarp sen efterbilden hade hon fixat till så den var ljus och ögonen var helt i fokus osv. Det är inte fotografi, det är retuschering.

To help me explain:
 Hahaha!

In yo' face.
\\
Over and Out


Helvetesnatten

   Alltså shit. Igårkväll var inge kul! Det började med att jag fick ont i armen typ kl två, sen på väg hem (med 18.20 bussen som vanligt) så kände jag mig sådär "ont överallt" sen blev det bara värre och värre. Låg i soffan och kollade på Grey's och då var det illa, jag frös och det gjorde ont överallt och jag tror jag hade feber.
   Sen skulle jag sova -yeah right! Jag somnade och vaknade flera hundra gånger kändes det som! Gick och la mig typ vid tio. Första gången jag vaknade trodde jag att jag hade sovit hela natten, sen kollade jag på klockan: 23.15! Hahaha, snacka om chock! Hade jag bara sovit i en timme då! Haha.

   Ja, men iallafall så är det jobbigt. Är hemma idag i min sjuklinghet...Suck.
   Hämtade Denise nyss på ica i min sjuklinghet -it was a challenge! Hon ska baka lussebullar, jag ska äta dom sen ;)  
  
   Men nu ska jag lägga mig i soffan och bara glo på tv. Skulle kunna lägga mig och sova en stund till känns det som. Har inte fått någon sömn inatt direkt.
Mah.
   Men jaja, nu behöver jag inte oroa mig för att få, eller smitta någon med svinis iaf.
Hej.
\\
Over and Out
(Nu blev jag sugen på att kolla på "Drag me to Hell", jag tyckte den var bra! Värsta äckligt när kärringjäveln äter på henes mun! Hahaha!).

Gjort är g(h)jort, kan inte bli älg.

   Japp, nu är jag vaccinerad iallafall. 
   Men hon fick förklara för mig varför jag skulle ta vaccinet innan, haha.
"Jaha, du ska vaccinera dig du.."
"Ehm.. Ja, jag tror det..."
"Jaha, du är inte säker?"
"Nej... Varför ska jag ta det?"
   Haha. Men hon sa ja, som alla säger typ. Och hon förklarade (ungefär) vad vaccinet innehöll och varför det var olikt det "vanliga" influensavaccinet (det var någonting om att det var mer "återuppbyggare" i det här vaccinet, ja, jag minns inte, det lät bra då iallafall, haha). Och vaccinet "håller" ju i ett år. Sen det här med att få biverkningar om typ fem år som alla är rädda för, då frågade jag om det och varför de säger så om det är bara i ett år? "Ja, jag har ingen aning varför de säger så!" sa hon. Haha. Ok.
   Ja. Men nu ska jag ta tåget in till stan och jobba lite ;)
Hejhej!
\\
Over and Out

Fifteen again

   Hahaha.
   Ja, idag har jag jobbat. Det gick bra. Måste bara säga att inte undra på att folk blir deprimerade mellan höst/vintern! Bara regnregnregn! Och grått och trist och slask! Nej, fy! (Och nej, det är inte hösten för hösten är färg och sol, detta är något mellanting höst/vinter. Jag love the höst). Därför blev jag så glad när jag kom till Sthlm för solen sken! En stund. Haha. Men det var så härligt och jag blev så glad! =)
   Ja, eftersom jag väntar där en stund så hann jag gå på "stan" en sväng. Och gissa vad jag köpte? Ett par jeans! I know! Unbelivable! Jimmie ringde och pratade lite efter jag köpt dem och jag berättade för honom, han: "Va?" Jag: "Jag vet! Jag har aldrig jeans!" Haha.
   Och nu när jag kom hem och provade dom, jag: "Fint va? Eller...(jag slår dig om du säger något annat, haha)?" För han fick en sådan konstig min, han: "Nej, jo!, jag bara... Jag tror inte jag har sett dig i jeans sedan du var femton!" Hahaha! Shit, det är nog sant... Eller nej, inte riktigt, i gymnasiet hade jag jeans. Men ja, det är inte min grej det här med jeans. Men nu är det, haha ;)

   Ja, men nu ska vi äta lite mat, hoppas jag inte brände riset nu då... Fan det luktar bränt...
Hej!
\\
Over and Out

Ja go natt då!

   Ja, vad kan jag säga? Är inte så pepp på jobb (buss) imorgon... Lite täppt i näsan. Undrar om jag håller på bli förkyld? Hoppas inte då jag ska vaccinera mig på onsdag, och man ska väl vara frisk för att få göra det.
   Annars så har jag inte gjort så mycket idag, höll på att få psyk av att bara sitta hemma (ha, man är ledig en dag i veckan och då får man spunk av att bara vara hemma). Jag tackade nej till både powerdance med Tess och ikea med Malin för jag tänkte att "nej, nu ska jag bara ta det lungt!" Slutsats: Jag kan inte ta det lungt.
   Jag och Denise åkte och hälsade på Linus och Sara, eller Sara bara för limpan var inte hemma. Hon och bebisen mådde bra =) Det har börjat bli en mage nu =) Och "vaggan" som de fick av mormor är väl bara för söt! Pax för den någongång i framtiden om jag får små ungar! Haha. Och Rosa var lika ledlös och gosig som vanligt (katten alltså, inte någon random-människa som sätter sig i ens knä och börjar gosa). Haha.
   Ja, åkte och handlade lite sen, och hem efter det. Jag gjorde varma mackor till middag idag, haha, gott =)
   Måste bara säga att jag är nog en klantigaste människan ever. Jag tappade heta mackor, tomater och ost på mattan... Gissa om jag fick psykbryt? Heh.
Ja, och sen har jag kollat på satc -andra säsongen- resten av kvällen.
   Nu ska jag gå och lägga mig.
Hej.
\\
Over and Out

There's a rabbit on the roof

...and she's not coming down OH!
   Hahaha, ibland är min hjärna så kul X)
   Men! Det går ju reklam på tvn för ett nytt spel till Wii, super mario! Gissa om jag vil ha det! Haha. Vänta, ska leta upp en bild...

Haha, en videorecension. Han som pratar verkar lite sur över vissa grejer, haha, men spelet fick ju ett bra betyg iallafall ;) Plus att man kan spela multiplayer! Två, tre eller fyra stycken kan hjälpas åt på en bana X) Och man kan spela mot varandra. Haha, vad roligt!
   Ojojoj. Vilken mario-geek jag är X)
   Undrar just vad man ska göra idag då. Typiskt att det inte är någon sol och fint väder då! (Skulle ha haft det där spelet nu...Haha).
Hej.
\\
Over and Out

Please LEAVE!!!

   Ja, vi fick aldrig stänga idag för det var så mycket jävla folk! Fick gå till proven och säga, "Ja, vi tänkte stänga nu vi, haha!" när klockan var tio över (stänger fem! Och ska vara färdigräknade -kassor- och klara kvart över). Jaja, det blev mycket folk iallafall. Linda sa imorse att hon inte trodde det skulle bli så mycket idag, "Tji fick jag!" Sa hon sen, haha X)
   Ja. Nu är jag svintrött. Malin vill att vi går ut -i S-vall. Haha. Men det var ju det här med skjuts... Hmm. Får klura en stund...
   Hej.
\\
Over and Out

To old for thong?

   Haha, såg nyss den nya gina tricot reklamen och de har bytt ut sin trogna "gamla" modell mot en yngre modell som får visa rövva i stringen istället. Jag antar att "original"modellen hade hängröv, för det får man ju när man... "passerat 25års-strecket" som jag läste om henne någonstans. Stackars Pernille då som inte får visa arslet... =(

   Ja, men iallafall. Gud vad duktiga de är på Idol! Alltså, kan man annat än älska Reza? Hon är ju så bra! Det är ju bara knäppt att hon inte är superstjärna ännu!

   Imorgon ska jag jobba på h&m =) (Btw, passa på alla clubmedlemmar, nu är det 20% på valfri vara på h&m i in: gallerian i sundsvall, för in: firar 3 år ;)

   Men nu börjar "Circus Möller"! XD
Hejhej!
\\
Over and Out

Jobb-måndag...

   Ja, fy vilken tråkig rubrik.
   Jag höll på avlida imorse när alarmet pep (eller spelade, jag har någon cellosymfoni som väckarklocka, haha). "Neeeeej!" Utbrister jag varje måndagmorgon, "Det kan inte vara sant!"
   När jag väl masat mig upp ur sängen och till toan och kände den där "Gud-jag-kommer-aldrig-att-vakna-idag!"-känslan, så såg jag att min näsa var helt röd och svullen, hahaha. Nej, jag hade inte partajat i femton år, jag hade skrubbat näsan! Haha, blev så less igår och skulle skrubba
-eller exfoliera- näsan, men det är tydligen inte bra att gör det med handduk + den där jävla krämen som jag köpte för femton år sedan som jag inte tål. Inte ens utan handduk. Jag blir röd och torr. Men jag måsta testa igen. Jaja. Nu har jag lärt mig. X)

   Åh gud! Jimmy Choo for H&M kollektionen släpptes ju i lördags (då jag jobbade) och självklart så tog allt slut på deras webshop på en gång. Men när jag var in i på h&m sthlm idag så fanns det grejer kvar! Och mina skor fanns kvar! Fast jag såg bara visningsexemplaret och det var strl 37. Jag hann inte kolla mera heller! Mah! Om de finns kvar nästa vecka så slår jag till! Och ja -man måste gå till skomakaren med dem innan man använder dem, jag såg det nu. Jag tror nästan man ska höra om det går att "lägga på" en extra sula , för de var ju bara helt blankt under.
 My favorites!
De är faktiskt mycket snyggare irl ;)

   Men gud vad sugen på glass jag blev! Why?! Fan, jag åt bara en banan idag, fatta vad hungrig jag var när jag kom hem (kl.18.30). Det är därför man blir så sugen på något nu. Hmm.. Äter dåligt jag. Hehe, Therese får psyk på mig när vi åker och tränar på lördagsmornarna och jag har inte ätit frukost, "Va?! Hur orkar du då?!!" Haha. Fast nu har jag jobbat några lördagar så det har inte blivit något pumpat för mig, mah I miss it! Det är så bra, man känner sig så stark! Haha ;)

   Nej... Men nu ska jag faktiskt gå och kolla på tvn =)
Hejhej!
\\
Over and Out