Tired...

   But I deserve it. ;)
   Det var kul att titta på Mona och Malin igår, så duktiga så! =) Hängde på august ett tag, drog på bockarna och dansade lite, även fast mottot lyder "jag dansar aldrig nykter" (haha) så var det roligt =) Sen åkte vi hem -jag var chaufför- och det vad väldigt skönt att kunna ta bilen och åka hem fort! Eller ja, snabbare än bussen iallafall ;)
   Nu ska jag och Jimpan åka in till Birsta en snabbis, Ikea,present till Bianca, osv ;) Sen blire åka båt med Päran och Nathalie o co. ;)
Hej! =D
\\
Over and Out

Quickie!

   Hahaha, jag är så bra. Komma hem från workiwork klockan 18, då gick jag ut och gick/joggade i elljusspåret. Måste bara säga att jag är nog sämst på att jogga, haha! Gå-spring-gå-spring! Fast det är väl så i början -hoppas jag ^^ Fast jag är ändå bäst.
X)
   Nu har jag duschat -såååååå fräscht! Underbart! Jag hjärta duschen!
   Men nu måste jag slänga på mig lite kläder och shit för jag ska dra in till Hudik och kolla när Malin och Mona spelar! =D
Hejhej!
\\
Over and Out

I can't belive it!

   Höll på att få psykbryt när klockan ringde nyss. Jag satte mig upp och stirrade på alarmet. Jag var så förbannad! Så freakin' tired!!!!! Jag vet inte om jag försökte stirra bort alarmet eller bara give it the evil eye, hahaha.
   Jaja, nu ska det jobbas igen.
   Hej.
\\
Over and Out

I love it

   Sometimes!
   Idag har jag varit så nedrans trött! Vaknade trött, klev upp trött, gjorde saker
-trött!
   Jag tänkte åka in till stan, birsta, men jag sket i det. Ska göra det på lördag och Jimpan lovade att följa med =) Köpa gardiner, present till Bianca och morsdagspresent åt mama ;) Ja, istället så gick jag ut och gick/joggade i elljusspåret. I'm sooo gooood =) Istället för att trötta ner mig framför tvn, så gick jag ut i solen, häääärligt! Träffade famma, hon hade nyss kommit hem från... Jag vill säga Kreta? Utomlands iallafall, och stod och plockade ut en resekompis väska ut bilen. "Simone!" -Jag hör inget för jag pumpar på musik i lurarna för fulla muggar. "Simone!?" "Åå. Hej!" "Har du varit ute och joggat, vad duktig du är då!" Haha, jaa, that's right. Sen gick jag till Tess och plingade på -igen. Men hon var inte hemma idag heller, haha. We're not meant to be! Jag missat alltid hennes samtal -för hon ringer jämt när jag jobbar. Och nu det här X) Haha.
   Ja, nu ska jag mysa ner framför tvn. Är rätt mätt, jag gjorde pasta och baconsås till middag -götta. Fast nu har jag ätit nog av det, det är en sådan maträtt som man bara kan äta ibland för man blir så less på den efteråt ;)
   Har hyrt två filmer på ica så nu blire' filmtittning och mysa av!
New addiction: Ramlösa Citrus.
Hej! =)
\\
Over and Out

Lunchin'

   Både igår och idag så har en smörgås med skinka, gurka och tomater + ett glas varm choklad varit min lunch/"mellanmål". Mmm, så gott och mysigt! Och lite kanel på toppen av chokladen =) Mmmm. =)
   Idag så fick jag reda på att jag inte är ledig på söndag -som jag har sett fram emot- och som hon klart och tydligt sa till mig och som jag prickade in i kalendern. Skapligt förbannad jag är? Ja. "Men jag skulle ju vara ledig på söndag, du sa ju det." "Nej." Ett "Nej." bara sådär. Fy faan. Men nästa söndag är jag iallafall ledig, det såg jag till nu.

   Nu ska jag iallafall luncha klart ;)
Hej!
\\
Over and Out

Lookin' out for no:1

   Ja, nu har jag verit ute och sprungit. Hahaha. Det är faktiskt sant! Eller ja, inte sprungit femton mil eller något sådant. Jag gick ut och gick, och så svängde jag in på elljusspåret och tog en liten joggingtur där och komma ut på andra sidan =) Såg några fotbollsspelare nere på fotbollsplan i röd-vita kläder, kom på att Denisa skulle spela match, men jag vet inte om det var där? Det var det nog, skulle ha gått och kollat. Jag gick till Therese och plingade på, tänkte dra med mig henne och kolla, men hon var inte hemma. Hon var på "bilbingo" i Bergsjö, haha. Momma ;)
   Iallafall så var jag så less på min musik på min Ipod (ja jag har rätt mycket, men man ids ju inte kolla igenom allt!) men så hittade jag en "Mix" stod det. Då var det soundtracket till The O.C. Och minnena flödade över! Ååå, första säsongen av det så satt jag, Mia och Denise bänkade framför tvn hemma i Gällsta klockan nio varje onsdagskväll! Haha. Jag erkänner, jag var en total O.C-nörd -beroende. Men så var första säsongen bäst också, sen minns jag inte så mycket, eller hur många säsonger var det? Haha, aja. Några kollade jag på iallafall ;)
Haha, I'm such a nerd ;)
And I love it ;)
   Nej, jag undrar jag vad man ska ta och hitta på nu? Åka och handla lite innan ica stänger kanske (det blev ju inte handlat förut idag) ;)
   Oj, snart är det dags för studenten. Kollade nyss på kort från förra året då jag tog studenten, haha, roliga kort X)
Hej!
\\
Over and Out

Kan man göra annat än mysa? =)

   Åå, vilket härligt väder det är ute! Ja, jag vet att det är moln och kyligt och blåsigt, men vad är mysigare än det? =) Lite regn då kanske ;)
   Idag väcktes jag, eller ja, vi av ringklockan: "PliiingPlooong!!!!Plingplongplingplongplingplong!!" Maaaah! Ringer: "Uh uh uh uh ice cold, *vissel* jägermaïster serve ice cold" När tänker Jimmie byta den?! sen: "Pliiiiiiing plong! Plingplong!" Då knuffade jag Jimmie ur sängen så gick han och öppnade = ingen där! Mah! Men då ringde han till den enda personen som brukar göra så (väcka oss, störa oss) Linus. Hahaha! X) Så kom han tillbaka och drack kaffe. Och vad var klockan? Jag tänkte "Jag slår vad om att klockan inte ens är nio." Och vad var den? Ja, typ tjugo i nio (!) Jag säger ju det! Aldrig att jag får sova tills efter nio! Gah.
   Ja, sen har det inte hänt så mycket idag, var och handlade lite frukost, blablabla. Tänkte åka in till stan igen men det orkar jag fan inte! Haha. Skulle ha köpt present åt Biancis och en till mor min (morsdag på söndag!), men jag får väl ta det imorgon eller på lördag då.
   Jag har fortfarande inte hört hur jag ska jobba på fredag... Hmm... Hoppas jag fick "min" tur nu då, annars blir jag sur. 
   Det är så mysigt dagar som denna, jag älskar när det är lite kyligt =) Så mysigt.
   Nu har Jimpan åkt så då har jag ingen att mysa med, haha, men jag tror jag ska kolla på en film och mysa ner i soffan =) Fast jag tror jag ska åka och handla lite i H-månger först, kanske ta en promenix. =)
   Åå, syrener! Jag älskar syrener! Speciellt lila, de hemma hos momma och moffan =) Luktar så gott! 
   Har även städat lite idag, diskat undan (alla nya glas blandannat!) 
-äntligen,
 och plockat undan och tvättat lite. Nu ser det bättre ut =) Ska dammsugas och skuras också, men det gör jag senare ;) Tänk vad man inte hinner med sig själv när man jobbar! Så skönt att vara ledig! =) 
   Funderar även på att klippa håret, lite kortare. Typ till "halsen" eller axlarna, eller där de möts, haha. Undrar om jag vågar göra det själv?... Hmm... Haha, kanske inte värt att chansa? ;)
   Mycket som poppar upp i skallen idag ;)
 
Maffiga syrener utanför =)
Shit! Nu tar det i och blåser rejält!
Hej!
\\
Over and Out

I belive in miracles

Where you from? You sexy thing.
  
Haha, kan inte annat än le när jag ser den här reklamen:

    Haha ;)
   Jaa, idag har jag jobbat, imorgon ska jag jobba också. Skapligt less nu kan jag säga -och fruktansvärt trött!!!! Höll på gå under imorse när larmet gick. Tror jag drömde att jag var en kvinna ifrån Afrika som gick och funderade på vad jag skulle ha på mig (??). Haha! Knäppis-drömmar!
   Nu ska jag kolla klart på Project Runway, gah! Gick alla fyra vidare?
Ah, är så sugen på ramlösa/loka/kolsyrat vatten!
Hej!
\\
Over and Out

Sur

   God morgon. Eller ja, god och god. Inatt har jag sovit sådär dåligt igen! Jag blir så förbannad! Jävla skit. Har bara drömt en massa skit om att jag kommer försent till jobbet osv! Jävla skit. Jävla skit, skit, skit! Ska jag måsta jobba hela dagen och vara trött som en gnu nu då?! Blä. Ja, jag börjar ju inte fyra idag -som det var sagt! Nej, tolv! Långdag -igen! Och långdagar mån-tis. Suck. Skulle ha varit så skönt att börja fyra idag... Och komma hem vid åtta/ halv nio, istället för tio... =(
   Plus att jag vaknade typ 6.15, 7.30 & 9 och låg tills 10. Drygt... Jag hatar att bara vakna sådär! Kan jag snälla få sova igenom natten, for once!? Gaaaah.
   Nu ska jag äta frukost.
Hej.
\\
Over and Out

Jag kan bara hitta på, spottar massa bluff och båg...

   Ja, men okej då.
Såhär ser skorna ut:  Orkar inte ta någon bättre bild ;)
   Men jag tror att de åker tillbaka. Eller rättare sagt: Jag får åka tillbaka till stan och lämna tillbaka de. Idag helst... Ja, och byta hyllorna också... Blä. Bläbläblä. Men fan, är klockan redan tolv!? Maaaaaaaaaan...
  
Ja, klev iallafall upp nio idag. Vaknade tio i nio dock. Jag säger ju det, jag vaknar alltid före nio nuförtiden! Iallafall så åkte Jimmie iväg, för han är och åker hjuling med tha gang nu, och jag gick ut och gick en sväng =) Det var mysigt, det luktar liksom sommar lite här och var. Speciellt när man går upp där vid kyrkan, där man brukade gå på skolavslutningen. Jag och Jimmie gick där häromkvällen och det luktade sommar, syrener och skolavslutning =) Mysigt.
   Jaa, ska man orka pallra sig in till stan igen nu då? Blöööö.
   Jag sitter iallafall ute på balkongen på framsidan (nej, vi har ingen på baksidan, men det här är liksom ingen balkong heller, mer som en altan fast som en balkong? Haha, jag vet inte) och skriver. Det är nice =) Sommaren, kom! Det är för varmt inne, men för kallt ute. Har öppnat fönster och dörren nu så det blir lite vädrat iallafall.
   Använde min roliga äppel-grej idag som jag köpte på Ikea:
Haha, I love it =)
Och det är kaos i vårt kök:  Haha. Jag liksom bara raddar upp alla grejer när jag har handlat, och hoppas att någon annan (Jimmie) tar hand om undanplockningen, haha ;)
  
Och jag har finally köpt mina muggar ;)

Idag:
 
.
Whaaaat? Ska det börja regna nu då?! Nedans, jag som skulle ha mina sommarbyxor och gladiatorsandaler -fryser! Och nu är datorn full av pollen. Haha.
\\
Over and Out

You don't even have good credit

   Idag så har jag och Denisa varit till stan och handlat! Och då menar jag verkligen det! Jag hade ett fyrsiffrigt belopp på kontot när vi åkte och när jag kollade nu: 118:- Hahaha! Fy fan. Och bara skit känns det som att jag har handlat =( För det första: Hyllor. Köpte finelly hyllor på Ikea. Men. Att det alltid ska finnas ett jävla men! Köper jag inte helt fel då? Jag köpte fel hyllor till konsollerna, jävlaasatanskithelveteaaaaaarrrghh!!!! #¤%&/{##%&/&(¤#¤%&!!! Ja, så då måste jag åka in och byta de, bläbläblä. Men får se när jag orkar det då, snacka om att jag har ont i fossingarna! Ja, och för det andra: Jag köpte ett par skor som jag inte visste om jag ville ha eller inte (som Denise prackade på mig "Jaaa! De är fina!" O.B.S! Det sa hon om alla skor, lita ej på en lillasyster i behov av pengar, haha). Ja, men nu har jag kommit på att jag nog inte vill ha dem... Det är sådana som ser ut lite som sandaler, med ashög klack och snörning -snygga, visst! Men kan/vill jag ha sådana? I donno...
   Ja och för det tredje: Jag köpte en väska för jag måste ha en större väska. Men nu vet jag inte om jag vill ha denna...
   Fjärde: Jag köpte ett par strmpbyxor (I love them, köpte ett på lite tjockare, underbara!) och ett par tunna sommarbyxor. Nöjd med de? Ja. Men jag skulle även ha köpt leggings och ett par jeans... Suck. Typiskt mig, spenderar mina pengar på småtjaffs och inte det jag egentligen vill/behöver ha!
   Ja, och så donerade jag lite pengar till Denise också. Jag tvingade henne att prova en superfin klänning (kjol också tydligen, enligt hon i kassan? Dock finare som klänning!) som hon inte hade råd med, men den var ju så fin! Så jag bidrog lite där. Och såg även en massa små armband som skulle passa bra till just den klänningen, så de fick hon också. Haha, min livs levande docka ;)
   Hmm... Kan fortfarande inte bestämma mig om skorna...
Jaja. Nu ska jag njuta lite i soffan. Har möblerat om och allting känns så underbart då! ;)
Hej!
\\
Over and Out


It's the truth.

   Igår var det värsta dagen på väldigt länge. Dålig dag.
   Jag kollade iallafall på Dirty Dancing, den är bra.
   Lite ont om material idag...
Hej.
\\
Over and Out

Kvällen drar sig.

   Idag har det varit en bra dag =)
   Gjorde hemmalagad pizza till middag när Jimpan komma hem, mmm så gott det blev =) Sen så åkte jag och Jimmie på sightseeing i Gnarp, hahaha, efter vi varit i Gällsta och gett hunden korv (som vi säkert aldrig skulle ha ätit och jag hatar att slänga mat). Jaa. Sen åkte vi hem, hyrde film, hahaha, en såndär dålig "spinoff" från Scary Movie filmerna som heter typ "Bad Movie" eller "Horrible Movie" och är så kassa så de är roliga, hahaha. Och Carmen Elektra är med i varenda en! Hur går det för henne egentligen? Bara damm i plånkan? How's that going? Huh? How you coming on that novel you're working at?* Moahaha.
   På tal om plånka så fick jag löning idag, moahahaha, proud Mary keep on burning säger då jag. Har jobbat så nedrans mycket denna månad, mer än heltid. $Katschiiiiiing!$ ;) Men räkningarna måste betalas först (innan jag åker och storshoppar, haha) och självfallet så kommer skatten på bilen som också måste batalas denna månad. Oh well.

*

Hahaha.
\\
Over and Out ;)

Jaha?

   Oj, då. Är klockan redan över två? Haha. 
   Jag har legat på golvet i rummet med öppna fönster och läst Elle. Försökt få lite sol genom de öppna fönstren och vädrade lite på samma gång. Har även smort in blekfisbenen med brun-utan-sol, haha, försöka går ju ;) Men nu börjar det mulna på, hoppas att det börjar regna, så mysigt det skulle vara =)
Dagen:
 
Hej!
\\
Over and Out

Regret

   Pust. Nu har jag jobbat och jobbat och jobbat. Citat från en busschaufför i måndags: "Såg att du skulle jobba imorgon också, tänker de köra slut på dig eller?" Haha. True. Men nu har jag långledigt! Sköööööönt! Och jag är ledig på fredag också! Det är typ den tredje fredagen jag är ledig sen i december. Nice =)
   Ja, och jag läste igår att Aqua ska göra comeback. Haha, undra hur det går? Det ska iallafall bli kul att höra ;)
   Och jag läste även om Lars von Triers "skandalfilm" i Cannes. "Antichrist". Den är -tydligen- full av våld och grovt pornografiska scener. Och våld. Hahaha. Den är -tydligen- inte skrämmande som i "Ahhh! Don't go in there" utan mer som "Ahhh! Why? Whyyyyyy?!!" Haha. En reporter hade -tydligen- tagit mycket illa vid sig (alla -tydligen- är för att jag bara läst detta, jag har inte sett filmen), and I quote:
"- Kan du förklara och rättfärdiga varför du gjorde den här filmen!, skrek en engelsk journalist till Lars von Trier, som först såg skakad ut över påhoppet.
- Jag tycker inte att jag behöver förklara...
- Jo, det gör du! Det här är Cannes filmfestival, du kommer hit med din film - så var god och förklara varför du gjorde den!
- Jag har ingen anledning att rättfärdiga mig själv. Jag gjorde filmen för att jag gillade det.
- Du gillar det!?"
Hahaha! I've got to see it.
   Nu är det dags för frukost.
Ciao!
\\
Over and Out ;)