What to do...

   Ja. Jag älskar att jag är ledig idag. Man vad ska man hitta på? Har lust att höra med Denise om hon vill knäppa lite kort (eller bli knäppt på rättare sagt) =) Menmen, hon vill säkert inte.
   Jaa, tänkte åka in till stan kanske, men jag tror inte att jag orkar. Blä. Allt man gör är att åkaåkaåka! BLÄ! Less.
   Jimmie har (såklart) åkt iväg. Han skulle fixa med någon bil. Alltså den mannen. Jag blir så förbannad på han ibland. Haha.
  Och jag blir mer och mer irriterad. Kan bero på att jag är hungrig, haha, men jag orkar inte åka och handla någon jävla frukost! Mah. Känns som allt man gör är att åka på SKITica och handla. Och trött är jag. Men nu å, var det bara klaga och klaga!
   Haha. Blir så ibland.
   Men detta måste jag säga; Vi skulle handla muffins att ta med till Linus och Sara, och vi kollade på ica stjärnan, ja, och gissa vad vi såg? MÖGLIGA MUFFINS! ICA'S MÖGLIGA MUFFINS! BLÄ!! Tog kort med mobilen men det syns inge bra;  
Fy faan vad äckligt!
Blä! Vad är det för fel på han som har ica? Han bryr ju sig inte ett SKIT! Fy faan vad äckligt! Man måste väl åtminstone ha koll så att varorna är färska?!
Nej. Fy!
\\
Over and Out

Kommentarer
Postat av: Sara

Men FY vad äckligt! :O I början, precis när han tagit över ica, så var det jättebra och hur fräscht och fint som helst minns jag. Sedan har det bara gått utför! Jag förstår att i princip hela Gnarp åker bort och handlar. När jag går i skolan konkar jag på kassar på bussen för att slippa handla på stjärnan.

2009-07-28 @ 13:06:56
URL: http://sfernstrom.blogg.se/
Postat av: Simone

Jaa! Fy faan! Haha, ja men eller hur? Jag brukar åka till harmånger och handla ibland jag också, när man måste handla men orkar inte åka till stan och absolut inte vill eller orkar handla här igen. Alltså, blä.

2009-07-28 @ 13:48:39
URL: http://simoned.blogg.se/
Postat av: Nathalie

MEN FY FAAN!! Jag som tyckte det var äckligt när ja köpte gammal sås. men det där är ju för fan hur jävla äckligt som helst! Nästa gång jag ser någon gamal vara (vilket nog blir när som helst, eftersom ALLT nästan är gammalt) så ska jag fan säga till och säga att det är då inte första gången något gammalt dyker upp! Jag köpte ju jordgubbar där jag med, och dom var också möglig!

2009-07-28 @ 14:20:08
URL: http://nathaliesilen.blogg.se/
Postat av: Simone

JAA BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!

2009-07-28 @ 14:21:01
URL: http://simoned.blogg.se/
Postat av: Therese

Men fy!! vad dåligt!

2009-07-28 @ 14:45:09
URL: http://theresesilen.blogg.se/
Postat av: Simone

JAAAA!!!

2009-07-28 @ 16:11:52
URL: http://simoned.blogg.se/

Släng in en kommentar ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback