"Pojkar i min lägenhet"

   Nu kommer strax Therese och plockar upp mig, eller snarare hennes mamma för hon skulle också ut så vi får skjuts med henne =) Så jag sitter och peppar med Maskinen. =D Och öl. Och pizza.  XD
 Ja, jag vet. Hur klarar man high heels i decimeter med snö? Svaret är: Jag vet fan inte, men det skiter jag i.
   Kvinnor med ett mannaminne blandar vi med mannagryn.
Hahaha, men vad ska det betyda egentligen?
Hej!
\\
Over and Out

Thatthatthat don't kill me, can only make me stronger

   Mmm, Kanye =)
   Det blir utgång =) Jag+ Thess + Mona (mfl) - girls night out. Eller ja, förhoppningsvis är vi inomhus för annars fryser jag ihjäl!
   Nu ska jag göra mig iordning. I can't wait much longer!
Ciao!
Man I've been waitin' all night now, that's how long I've been on ya'. I need you right now.
And don't act like I never told ya.
\\
Over and Out

Fy fan

   Fy fan vilken värdelös dag.
   Allt är ju bara så BLÄ.
   Jag kunde inte vakna imorse. Jag var så jävla trött, jag är så jävla trött! Och ont i skallen... Suck.
   Inte vet jag om jag orkar gå ut ikväll heller, skulle ju gå ut med Therese men jag vet inte om jag orkar. Sorry, men jag tänker lyssna på min kropp nu och orkar den inte så orkar den inte. 
   Får fundera ett tag. Helst av allt så skulle jag vilja mysa ner i en biosalong och se en bra movie, gud in heaven vad mysigt.
   Har iallafall satt upp skåpet+hyllan i badrummet = BRAAA!! Fint och bra. Bra. Bra.
   Vad ska man göra en lördag då. Hmm. Kollar just nu på reprisen av "Made in Sweden" och herre i min jävlar vilken jävla mes jävla tönt jävel! Han får världens chans och flera gånger så har han sagt att han ska hoppa av för någon var "elak" på han eller "Jag står till svars för mitt hjärta" Men bu-fucking-hu. Håll käften och sjung.
!!! 
Ge mig chansen istället, så blir jag en super star instead, promise.
Hej!
\\
Over and Out

Laaaaay doooown...

   Guitar Hero.
   Igår så var det jobb då iallafall. Sen när jag kom hem så ringer Therese -thess- och ska komma och hälsa på. Sen åkte vi (Jag + Jimmie + Therese) till pizzan i Harmånger och käkar. Sen hem igen och pratar pratar pratar hela kvällen, haha =) Jimmie åkte och hjälpte Loffe flytta i några timmar sen när han kom hem sa han: "Har ni suttit här hela tiden?" Hahaha, jaaa. Vi skrattade åt kort på människor på facebook -varken jag eller therese kan med den sidan så vi bara klickade och klickade till något kom fram, hahaha! Sen berättade hon om hur det var att jobba där borta i "fjällen". Hahaha, höll på skratta ihäl mig när hon berättade om en kille som bor med dom (gruppboende) och han är helt psyco och säger "Mimimimimimimimiiiiii!" Utan anledning! XD Hahaha, han kan inte ha alla chips i påsen han inte! Sen kring midnatt begav hon sig hemåt, hon skulle upp till Sundsvall imorgon och klippa sig, jag vill också klippa mig! "Du kommer vara mörkhårig du när jag kommer hem" var en kommentar som jag fick när jag berättade hur otroligt less jag är på mitt hår. Jag vill väl ha fint blont hår, inte dassigt gult. Blä. Och det där shampot jag köpte verkar inte göra mycket annat är förstöra och slita ännu mer på håret. Bläbläblä.
   Inte fick vi åka och hälsa på morfar idag heller. Han ligger på sjukhuset i Hudik för han fick blodförgiftning, och jag tycker inte om detta. Det känns förjävligt. Stackars moffan. Det var "vinterkräksjukan" som spökade på sjukhuset så det är besöksförbud. Hoppas moffan inte får den, fy jag blir så rädd. Hörde ju på radion att många gamla människor som får kräksjukan orkar inte, deras kroppar orkar inte. Eller vänta, det var nog om influensan jag hörde det! Fast ja, det är ju asjobbigt att ha kräksjukan med... Suck.
   \\
Over and Out

Whoa, whoa, whoa!

   Skjutsade nyss hem Denise och mamma till Gällsta och gissa vad vi får syn på vid vägkanten på vägen hem? Jo, tre älgar! En mamma älg + två kalvar. Jag blev helt hypnotiserad! De var stora. Mamman var störst. Sen sprang de iväg med sina stora klumpiga älgknän in bland tallodlingarna. Det var kul =)
   Nu ska jag mysa ner i soffan och kolla på lite satc och dricka loranga innan jag går och lägger mig =)
Hej!
\\
Over and Out


Staaaan! =D

   Idag så slöade vi omkring, jag, Jimmie och Linus. Åkte och kollade/ tog bort nå grejer på golfen (min!). Sen åkte vi och handlade fika, varma mackor. Mmm =) Och brownies. Mmm. =) Sen visste vi inte riktigt vad vi skulle göra, Jimmie blev irriterad för han ville svetsa bilgrejer men hade ingen svets så vi måste köpa nya. Iallafall så kom jag på (har tjatat hur länge som helst) att vi skulle åka in till stan! Då kunde vi både köpa grejer till bilen och handla mat. =) Och så blev det. Tillslut! (Fast Linus följde inte med, det var bara jag och Jimpan =) Haha. Har nyss kommit hem. Det blev en sväng på några affärer också, (I can't help myself) där jag inhandlade mina favoritörhängen (!) som jag velat ha sen i våras och "silvershampo(-o?)" (som det inte heter "längre"). Och genomskinligt nagellack, så nu har jag lackat örhängena, värsta bra tipset! Lacka fejk guldet/silvret med genomskinligt nagellack så blir det inte fult och sådär daskigt. Ska se nu då om det funker ;) Sen var vi in på IKEA också och mitt skåp/bänk grej hade gått upp i pris igen! =( Så jag fick köpa den för nästan dubbla priset... Men jaja, jag ska ha den! Och lite annat grejs (ljuuuus!) 
   Och nyss ringde Therese -thess- och sa: "Nu är jag hemma." Hahaha, det lät som hon bara ville säga det sen lägga på X) Iallafall så skulle hon komma och hälsa på en sväng =) Fast jag sa innan 20.30 för jag lovade att skjutsa mama då, hmm... Jaja, får se om hon kommer. 
   Imorgon blir det jobb.
   Nej, nu ska jag hjälpa Jimpan att montera ihop grejerna! =)
Hej!
\\
Over and Out

The ultimate breakfast

   Milkos philura-fil (bra för magen) + äppelbitar. Mums! Så gott =) Det var längesen jag åt någon riktig frukost nu, antingen glömmer jag bort det eller så dricker jag lite kaffe. 
   Idag ringde en kärring från arbetsförmedlingen till mig: "Nu har jag fått mail, du skulle ha varit på ett studievägledar-möte nu idag!" Öhm, jaha? Ja, hon -samma kärring som ringde- sa när vi -hon- bestämde att jag skulle gå på "det där" att hon skulle höra av sig till mig när det där började i bergsjö, så jag slapp åka fram och tillbaka till Hudik. Och så ringer hon och nästan skäller på mig ?! Jävla kärringjävel. Jag hatar när "vuxna" människor tror att de kan skälla på mig/andra också. Enligt lagen så är jag också vuxen, och även om jag inte vore det så är de enda vuxna som får "skälla" på mig mina föräldrar. Det är ju fan helt otroligt vad bombade vissa människor är! Ska fan anmäla kärringjäveln för kränkning. Jävla idiot.
   Nu fick jag ett samtal också och ska in på onsdag. Alltså, jag måste in på tisdag på det där jävla skit gruppmötet och ska lämna in några jävla "uppgifter" och skit -I hate it! Och sen måste jag på något till jävla möte nästa dag! Från 13.30 - 15.30 (!) Och sen kl 16.00 på ett induviduellt möte (??) Bläbläblä! Nej, fy fan. Och på det där jävla gruppmötet så snackade de sist om att "kan vi inte ha en halvtimmes rast så kan vi gå och fika? Ja!" NEJ, idioter! Jag vill snabbt dit, prata, hem. Vem fan vill sitta i ett litet rum där i tre timmar!!!!?? I hate it!!! Skaffa ett liv för fan, jag har bättre saker för mig!
   Nu blev jag på dåligt humör och min dag blev lite smått förstörd, suck... Nej, det blev den inte för de kan vara idioter för sig själva, jag skiter i dom.
Rainbows and sunshine!
\\
Over and Out

Å fy vilken natt!

   Det hela började med kaffe. I blame the coffie. Inatt kunde jag absolut inte somna! Fy fan vad irriterande! Då ligger man och tänker "Men ska jag kliva upp då? Nej, då kommer jag vara vaken så länge och bli trött imorgon, jag försöker sova." Men det går inte! Igår gick det absolut inte. Och när jag bara ligger där och försöker somna så blir det så att man ligger och tänker och tänker och tänker, helst på alla saker som gått fel någongång, och jag hatar det! Jag hatar när folk säger något så man blir ställd liksom, sen fem minuter efteråt så har man den perfekta comebacken! Gah! Så där låg jag i nån timme, suck. Sen när jag "somnar" så liksom är det som att hjärnan säger "Men va, har jag somnat? Då måste jag vakna för att kolla så att jag sover." What?! Åååå! Sen så måste jag ha somnat för jag vaknade för en halvtimme sen, helt inne i min dröm, som var fruktansvärd.
   Jag drömde att jag var nere i Sörfjären hos Nathalie (Jan& Moster Fia) och där skulle jag testa att köra Jans "raggarbil" (de behövde någon som skjutsade eller nått). Den var helt värdelös att köra! Hahaha, man kunde max köra snigelfart, gick det fortare än så så gick det inte att svänga! Haha. (Låt mig påpeka att jag har aldrig kört den i verkligheten så detta är helt drömt). Iallafall så körde jag hem den igen och gick in och satte mig på datastolen och pratade med Fia och Nathalie och höll på med min mobil. Jag råkade stänga av den så jag försökte få igång den, då kommer Jan och jag känner på mig att han vill sitta på just den stolen jag sitter på. Jag ska bara få igång mobilen sen ska jag flytta på mig utifall att han ville sitta där. Då tar han mig i tröjan och rycker och säger en massa skit till mig! En massa som "Ditt jävla...!"Och "Du är bara en...!" En massa kränkande saker, fy fan vad förbannad jag blev! Jag skriker tillbaka "Vad fan tror du att du håller på med? Du kan inte säga så till mig!" Och Fia och Nathalie står bara och kollar på.
Helt plötsligt är vi tillbaka i en värld där mannen bestämmer och gör som han vill. Jag går därifrån, går hem till mormor & morfar och berättar för dem, mamma var också där. Mormor kommer från telefonen och berättar att det var Jan som ringde och sa att jag hade varit otrevlig i hans hem (!). Då försöker jag berätta men ingen tror mig! Inte ens mamma! Jag vill bara sätta mig och grina men då skulle de absolut inte tro mig. Mamma bara nickar när jag berättar och jag ser i hennes ögon att hon tycker synd om mig -inte för vad som har hänt, utan för att jag hittar på en massa!
Sen vaknar jag THANK GOD! Fy fan vilken jobbig dröm! Fy vilken hemsk känsla! Gah!
Ojojoj. Nu ska jag vakna till mig och skaka av mig nattens drömmar!
Hej!
\\
Over and Out


What's happening?

   Fy så uttråkad jag blev. Hmm. Har kollat på X-men2 (kollade aldrig klart på den häromkvällen) och nu blev jag pigg som en mört.
   Undrar jag vad man ska göra imorgon, funderar på att åka in till Sundsvall men jag vet inte jag. Jag menar, halva lönen är fan borta nu X) Och åker jag dit så blir det ännu mer spenderat. Suck, man skulle ha unlimited cash alltså. 
Här är mina glas jag köpte idag:
  =) Jag har ett par likadana vinglas också, fast med guld istället för silver. I like these =)
Och har jag nämnt att jag har en fet katt?
  Naaw, lill-Gary då =)
   Jag skulle vilja köpa en systemkamera nu, en bra en. Fast då ryker alla pengar (det där med pengar seems to be the problem har jag märkt). Och så är det den eviga frågan; vad ska man ha för kamera då? Blä, man blir så less för det finns så många olika och jag vill ju inte köpa en bara för att köpa, jag vill ju ha min for ever och ta svinbra bilder. Jag frågade fotoläraren i skolan också men hon visste inte heller (!?) Hon svamlade ihop något random-svar "Ja det beror på, nik...Nja, hmm...Blabla, digit...hmm.. Jaa.." Typ. Hmpf.
   Ohoh, well.
Nu ska jag gå och ha en bra kväll, I suggest you do the same. =)
Ciao!
\\
Over and Out

Picture Time!

   Ja, här tänkte jag lägga upp lite försenade nyårsbilder =)
Blomman var på plats...
 ...Och vi var redo att bege oss till:
Ferra & Therra
 Värdparet för kvällen =)
Nathalie
 De hade dukat så fint, synd bara att ingen ville sitta bredvid Nathalie... Haha XD
Mmm
 Efterätt, och små namnkort/bordsplaceringar där det stod vad namnen betydde, mitt betyder "bönhörelse" =)
"Min" diamant ;)
  Den var så fin. Tänk vad rik de måste vara, som har sådana här stora diamanter bara liggandes på borden...
Jimpan & Limpan
 Haha, jag har en hel serie med bilder från att de börjar kittla varandra, till småbråka och sen kramas X)
Pär och Nathalie
 Pär var iallafall sämst på "Men vilda gester" X) Skulle förklara "Gardin" men trodde det stod "Gradin" (Peter heter det i efternamn). Hahaha!
Jimmie och Loffe
 Hahaha, snacka om underbett! X) Jag tror Loffe blev lite ledsen för han sa "Alla kort på mig blir ju dåliga!" Haha =)
HAHAHA!
 Alltså kolla på kortet. Eddie och Malin i bakgrunden, Therese skrattar ihjäl sig, förmodligen åt Nathalie när hon antingen försöker härma en gnu, eller "göra en Loffe" XD
Spel
 "Med Vilda Gester" &  "Singstar" Hahaha, det var roligt! XD
Och...
 Min allra finaste raketbild =) Gott Nytt År! ;)

Nu har jag bestämt mig för att dela med mig av mitt nyårslöfte också, eller ja, det är väl inte riktigt ett sådant för jag tror inte på det. Men iallafall så; Nu har jag bestämt mig för att lyssna på mig själv! Känns någonting inte bra, så är det förmodligen inte det. Jag är expert på att tränga bort tankar och tycka att joo, allt är bra! Fast det kanske inte är det. Och när det gäller allt egentligen, lyssna på vad jag vill. Inte vad andra tycker att man ska/borde göra.
   Japp, hoppas bilderna är till underhållning ;)
Hej!
\\
Over and Out

I love to be busy

   Idag har jag varit i Hudik. Jag har insett att jag inte gillar den staden så värst mycket, det är liksom inte ens en stad -bara en lite större by. Iallafall så var jag då ledig idag och Linus + mamma skulle in så jag hakade på, känns liksom lite träligt att bara sitta hemma och uggla. På senaste tiden så har jag haft något att göra i princip varje dag så det känns bra, man känner sig sund på något vis =) Ja, och där spenderades det pengar -såklart. En ny t-shirt, leggings, ringar och glas =) Från Indiska, haha, Mia skrattar (eller suckar) nog om hon läser detta. Hon som alltid säger att jag kan inte åka hem från stan utan ha köpt minst en skål därifrån X) Jag provade även ett par chinos men jag säger bara NO. Big no-no. Fy vad fult. Nej, inte för mig. Haha, och Jimmie sa när jag berättade detta för honom: "Ja, jag tycker inte det är något för nån ja." Han tyckte också de var fula i reklamen, haha XD
Alltid i provhytterna så är det ju sådant förskräckligt ljus. Liksom bländande vitt, och man ser liksom allt. Men idag var det liksom... I don't care. Jag gillar mig själv. Therese -thess- sa en gång till mig: "Du är så bra Simone för du skiter i vad andra tycker, och du har på dig vad du vill" Tack Therese. Fan vad bra man känner sig ibland. Yeah, you heard me.
Sen bjöd mama mig på en fika, kaffe och morotskaka. Jag hade glömt bort hur mysigt det är att fika -och dricka kaffe- på café. Jag har ju "slutat" dricka kaffe, men nu har jag nog börjat igen. Man känner sig piggare, inte för att jag vet om jag inbillar mig eller om koffeinet faktiskt har en verkan (förut hade det 0 verkan på mig, jag blev bara trött av kaffe, haha). 
   Lady Gaga's "Poker Face" har rullat på i hjärnan hela dagen. Värsta kul ändå, jag gick och sjöng på den och direkt när man kom in på "guldsmeden" så spelas den låten =)
   Nu skall jag ta en dousch va.
Hej!
=)
\\
Over and Out

Vårkänslor...??

   Ja, det har jag inte direkt nu när det snöarsnöarsnöar! Men jag klagar inte för det är så jävla mysigt med alldelens ny snö som bara puffar upp runt om en. =) Jag höll nyss på att köra i diket, en massa ungar stod mitt i vägen och väntade på bussen, då blev jag irriterad och skulle gasa lite för att skrämma dom (haha) men jag höll på att köra i diket istället! Hahaha! Fy fan vad fult. Fast jag trixade till det lite så det såg bara ut som att jag sladdade sådär fränt , fast det har jag faktiskt lärt mig, lite. Haha, igår när jag åkte hem från Norrfjärden så körde jag med handbromsen i typ hela vägen upp på Gnarp! -,- Suck! Hahaha! Fast den är så kass så det var därför jag inte märkte det, tror inte jag hade dragit i den riktigt heller. Haha, stupid iallafall.
   Ja, men våren var det ja. Jag vill soooo bad klippa mitt hår! Fast bara fina till det lite. Toppa och så. Sen vill jag färga det också, brunt (fråga mig imorgon så vill jag ha rött/blont/vitt/svart). Men om jag hade min normala hårfärg så slapp jag färga det så mycket! Mitt hår går ju fan av och jag blir munk snart. Då måste jag gå omkring i en brun/orange kappa hela dagarna =( Jag som hade tänkt köpa värsta fina kläderna nu till våren... Ja! Just det, jag har funderat på att köpa ett par chinos -beiga. Men inte nu längre när jag har sett ginatricot reklamen! Uscha! De ser ju förfärliga ut i alla de där färgerna, iallafall på henne (modellen). Får se om jag ändrar mig, de kanske ser bättre ut på en själv ;) Ja, men iallafall så tror jag att jag vill ha långt hår = spara. Såhär tänker jag: Långt hår= brunt hår. Kort hår = blont hår. För om det korta blir slitet och går av så märks det inte så mycket X) Jaja! Får se hur det blir.
   Jag måsta bara tvångsa ner några tankar till ännu ett inlägg, för att kompensera the bad update liksom.
Nu tror jag att jag går och kollar X-Men 2 med Jimpan.
Hej!
\\
Over and Out

Bad update!

   Jag vet, jag vet! Sorry.
   Iallafall. Jag har varit dålig på att skriva, så nu tänkte jag summera helgen.
Fredag: Jobb. Jag jobbade på bussen, jag var värsta depp när jag skulle åka. Men sen blev det bättre, mycket folk = mycket att göra och jag blev på värsta bra humör och allt. Sen när jag ska kliva av i Uppsala så märker jag att någon/några har snott en massa dricka och en bunt med bullar! Fy fan vad lågt! Vilka idioter gör sådant? Det var på en dubbeldäckare så man häver "fikat" liksom där bak där man även kan ha väskor, så man ser inte. Ja, så den dagen saknades det 170:- ur kassan. Fy fan. Tur att chefen förstod och jag inte måste pröjsa det (ja, det hoppas jag att jag inte ska göra. Hon sa inte det iaf. Då jävlar.) Och nu blir allt mycket mer komplicerat när man måste hålla på att ta alla väskor fram i bussen, suck. Då gick jag in på Willy's och köpte bananer, yoghurt och lite godis för att cheer myself up. Det var första gången som jag inte gått/jobbat hela dagen och varit hungrig.
Sen på fredagskvällen åkte jag + Jimpan ner till papa och åt middag och spelade kort. =)
Lördag: Skidåkning i Hassela! Mycket lyckat denna gång! Fy fan vad kul det var att åka! Och fötterna gjortde inte alls lika ont som förra gången, skönt! Undrar jag om de vet vad de gör vissa av skiduthyrarna? Hmm. Iallafall så blev det en heldag. "Sista åket" sa Denise och Bianca, "Nej." Sa jag. Alltid när man säger så så händer det något dåligt. Men de övertalade mig (jag ville ju inte muppa och gå till bilen och stå där själv). Och mycket riktigt. Efter att Bianca blev övertalad att åka en backe hon blev lite rädd för (som hon klarade så bra, hon är så duktig och modig den lilltjejen!) Ja, jag var också lite rädd för den för på ett ställe går det rakt ner, och jag är inget proffs, fast bara man åker -och inte fegar och stannar- så går det rätt bra. Fast rätt bra är jag ändå -tänkte jag i backen. Men, vad händer? Jo, det är jag som vurpar och får snö fulla näsan! Hahaha, jag skriker rätt ut "AAAAAJ!! MITT ANSIKTEEEE!!!" Då stannar en pappa m. son och ger mig en skida (som båda flög all sin väg) och frågar om det gick bra. "Jaaarååå." Säger jag lite generat. "Ok, för du skrek så väldigt." HAHAHA! Jag är en skrikare OK? Haha, "Närå, ingen fara, jag fick fullt med snö i näsan bara." Hahaha.
Sen åkte vi hem till mig (efter jag blivit tvungen att lämna kassorna till "chefen" och skit -på min lediga dag! Blä) och fikade varm choklad och muffins (och godis). Kul dag! =)
Söndag: Ja, idag har jag också jobbat. Och nu mår jag illa som bara den. Det började imorse på bussen, fy vad jobbigt. Och jag känner mig darrig/förkyld. Bläbläblä! Och imorgon ska jag jobba långdag! =S Fyyyyy. Hoppas jag mår bättre då. SÖMNBRIST har jag iallafall. Har fan klivit upp vid 7 hela helgen.
   Jaja, men nu håller jag på att hungra ihjäl! Matmatmat!
"Jag är en vampyr, suger och spyr..." -Den sätter sig på hjärnan.
Hej!
\\
Over and Out

Moneymoneymoney, Must be funny...

...In the rich man's world.
   Idag har jag pungat ut mängder med cash. Först rök några tusingar på räkningar, sen typ 700 spänn på kläder jag skickat efter. Suck. Haha. Men jag är helnöjd med mina toppar/linnen jag skickade efter! Så glad att jag köpte två olika färger (svart+blå, sommaren here I come! Haha). T-shirten åker tillbaka (blä) och kavajen var för stor så jag måste skicka och byta. Men nu funderar jag på om jag verkligen är en "kavaj". Eller, haha, om jag vill ha en, om jag kommer att ha den på... Ja, det kommer jag nog =) Det är ju alltid bra att ha en svart kavaj =)
   Nu är det dags också att ta tag i grejerna som är överallt i lägenheten! Hämtade en till (!) låda nyss + bokhyllan. Nej, fy. Nu har vi tre lådor som bara står och tar plats här inne! Vad ska man göra med allt skit som man ändå inte vill slänga?! Plus att vi måste plocka undan biljardbordet (!). Jag har klagat på det, jag vet, men om det försvinner så blir det ju värsta tomt och det är ju skitkul att spela =/ Jaja... Jimmie föreslog att vi skulle ha ett par fotöljer där bordet står. "Ja!" Tyckte jag, "Och ett schackbräde!" ... Tystnad. Hahaha, han gillade inte den idén. Jag tycker iallafall att schack är mysigt, vi brukade jämt spela schack hos famma & faffan när vi var små. Inte för att vi spelade så mycket efter "reglerna" men vi försökte iallafall =) 
   Men, vad hungrig jag blev. Va?! Är klockan redan halv två? Oh herre. Nu ska jag ta tag i dagen.
Hej!
\\
Over and Out
  

No ork to blogg...

   Nej, ty fusan vad trött jag är.
   Idag vimlade mina tankar iväg. Jag kom på att ja, jag är nog en festivalare. Jag hade så grymt kul på peace i somras med Malin och Mona and all the rest. (Nej, jag glömmer aldrig arvika heller ^^) Hoppas de hänger med nästa sommar också. =D Sen kom jag på att jag vill ut och dansa. Damn, jag har inte varit ut på aslänge! Men nästa helg blir det nog, om det var då Therese kom hem (??). Då måste jag ringa Mona också, och Malin och de får ringa alla andra så alla går ut! Hahaha. =) Det skulle vara skitkul.
   Imorgon hämtar jag ut mina kläder. Kan det bli vår fortare, jag vill inte ha på mig mina vinterskor längre! ;)
   -Här skulle det vara en fin bild från P&L men datorn vägrar samarbeta-
   Hare' gött va. Va.
\\
Over and Out