Inglorious Basterds

   By Tarantino.
   Vi såg den igår på bio. Jag gillade den, Jimmie tyckte den var snooze, haha.
   Vissa scener var kanske lite dragna, men jag tyckte inte att det kändes att den var 2½ timmar lång! Och det var liksom... Ja, vad ska jag säga? Befriande att de pratade franska och tyska, haha, men det kändes helt rätt (i nazioccupied France liksom). Och Brad Pitt som Lt. Aldo Raine, haha, han var ju bara för bra. "Ehm. Bongiorno." med den mest amerikanska accent, haha! (You get it when you see it). ;) 
 
   Gillar Tarantinos egna "slut på kriget" också, haha. Allt kan hända i filmens värld ;)
Men mer ska jag inte skriva, jag hatar när man läser om en film man vill se och så avslöjar det allt! Inte för att jag kan skriva något mer tror jag, haha. När jag är på bio så blir jag så inne i filmen så jag liksom "glömmer bort" den efteråt, haha! ;)
 
   Nu håller vi på att städar... Suck... Jimmie diskar (moahaha) och jag har åkt med ALLA kartonger och tidningar och skit till insamlingen (mah!) och städat bilen lite och plockat och gått med soporna. Mah. Nu ska det dammsugas och skuras. Jag vägrar att dammsuga! Jag får psykbryt av att städa! Man blir ALLTID så jävla varm och irriterad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! HAHAHA!!!!! (Och galen i mitt fall). Jag längtar efter en dusch nu!
HEJ!
\\
Over and Out
  

Kommentarer
Postat av: JULIA'S D60

Hejsan! :) Allt bra med dig?

2009-08-29 @ 12:46:37
URL: http://nikons.blogg.se/
Postat av: Simone

Hej. Jorå, synd å klaga.

(Ännu en random!) ;)

2009-08-29 @ 13:08:12
URL: http://simoned.blogg.se/

Släng in en kommentar ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback