Uscha...

   Fy vilken jobbig dag...
   Vill bara spy på alla bussar.
   Och inte är Jimmie hemma och kramar mig heller. Han är i skåne (!) och jobbar... I miss him.
   Hoppas på en bra dag imorgon, första dagen på h&m.
Hej...
\\
Over and Out

Kräftstjärt!

   Haha.
   Igår så var vi på kräftskiva hos Terra och Ferra. De hade gjort det jättemysigt och fint i trädgården med partytält och 'kräftdekorationer', haha. Det var trevligt =)
   Idag har jag inte mått som jag förtjänat. Jag drack inte så mycket tyckte jag, men drunk blev jag. Och piss mår jag. I will stop drinking from here on. Funderar nästan på om någon "spetsade" ölen jag smakade av Harriet inne på restaurangen (Ja, det var ju pubafton så vi åkte dit på kvällen).  Fy så onödigt det är att dricka ändå. Jag är ju samma person när jag dricker, bara att jag pratar mer skitsnack än faan själv. Haha. Och jag hatar när man blir full-full. Då är det bara jobbigt. Ojojoj.
   Fick se Loffes tatuering också. Helena hade gjort en till hon också, blev jag sugen på att göra en jag också =)
   Jaja, men Tack T&F för en trevlig kväll =)
\\
Over and Out

Robbery!

   Snart kommer Therese hit och rånar mig. Jag ska köpa hudvårdsprodukter av henne för tusentals kronor! (Haha, men typ tusen då). Ja, men det är jag värd. Min hy blir så mjuk och bra och skön av de där krämerna. Fast jag har fortfarande den där "rengöringen" kvar, men lika bra att köpa ett helt paket ;) Lite bälligare så ;) Haha. Plus att jag får make-up remover också, wiho. =) Bara hon vet var man ska sätta in pengar nu då, haha. "Ja, men jag har ett konto jag och blabla kvitton och bla" Jaha? Jag = Frågetecken. Haha. Oh well, det löser sig nog =)
  
   Så otroligt skönt det är med en nystädad lägenhet! Så underbart! Allt känns så fresh! Skulle ha skurat lite jag bara, men jaja ;) Måste köpa skurmedel också för den delen.

   Ikväll blir det kräftskiva hos Terra & Ferra =) Fast jag petar nog bara på de små äcklen. Haha. Tänkte köpa en packe och ta med men det verkar som om alla bara vill äta typ en så det blir väl mycket "till spillo" isf.
   Har nyss ätit nere hos papa också så jag är proppmätt! Var helt darrig innan (hade inte ätit något idag) och jag var så hungrig! Vilket slutade i -som sagt- proppmätt. 


    Bridget von Hammersmark. (Inglorious Basterds)
   Haha, it's on my brain, mon!

Cheerio mates!
\\
Over and Out

Inglorious Basterds

   By Tarantino.
   Vi såg den igår på bio. Jag gillade den, Jimmie tyckte den var snooze, haha.
   Vissa scener var kanske lite dragna, men jag tyckte inte att det kändes att den var 2½ timmar lång! Och det var liksom... Ja, vad ska jag säga? Befriande att de pratade franska och tyska, haha, men det kändes helt rätt (i nazioccupied France liksom). Och Brad Pitt som Lt. Aldo Raine, haha, han var ju bara för bra. "Ehm. Bongiorno." med den mest amerikanska accent, haha! (You get it when you see it). ;) 
 
   Gillar Tarantinos egna "slut på kriget" också, haha. Allt kan hända i filmens värld ;)
Men mer ska jag inte skriva, jag hatar när man läser om en film man vill se och så avslöjar det allt! Inte för att jag kan skriva något mer tror jag, haha. När jag är på bio så blir jag så inne i filmen så jag liksom "glömmer bort" den efteråt, haha! ;)
 
   Nu håller vi på att städar... Suck... Jimmie diskar (moahaha) och jag har åkt med ALLA kartonger och tidningar och skit till insamlingen (mah!) och städat bilen lite och plockat och gått med soporna. Mah. Nu ska det dammsugas och skuras. Jag vägrar att dammsuga! Jag får psykbryt av att städa! Man blir ALLTID så jävla varm och irriterad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! HAHAHA!!!!! (Och galen i mitt fall). Jag längtar efter en dusch nu!
HEJ!
\\
Over and Out
  

Nice suprise =)

   Jag skrev ju förut att i söndags eller måndags så var jag så trött och less när jag kom hem från jobbet, och jag och Jimmie planerade att göra något kul på fredag (idag).
   Jag blev lite suprised när Jimmie sa imorse: "Ja, ska vi boka biljetter eller?"  =) Alltså, vi ska på bio ikväll =) Och Jimmie kom ihåg det! ;) Haha. Det ska bli så mysigt =)

   Häromkvällen så hyrde vi "Slumdog Millionaire". Den var bra, men läskig och hemsk. Fy. Jag vill bara göra... Allt för alla stackars barn! Fy, "Ett barn är ju värt mer med bara ett öga". Nej, fy faan hemskheter.

   Sen började "True Blood" på tvåan, jag blev riktigt intresserad. Det verkar vara en bra serie =) (Nej, Skarsgård var inte med -än. Men jag kollar inte för att han ska vara med, jag tycker hela "Hollywood grejen" har gått honom åt huvudet). 

   Ja, men nu ska vi betala lite räkningar.
Hejhej!
\\
Over and Out


Uffa!

   Jaa, fy! Vilken mardröm jag hade inatt!
   "Batman (Begins?)" gick ju på tvn för någon dag sen. Ja, och i den så var det en psyco-kille som sprutade gas på mäniskor och sedan hade en mask på sig gjord av väv så han liksom skulle se ut som en fågelskrämma (eller något). Och folket blev helt galna av gasen och såg honom helt läskig osv. Ja, iallafall. HAN drömde jag om inatt! Eller masken iallafall! Fy vad äckligt! Och sen så blev det att Jimmie hade den på sig tror jag, och han var busschaufför och skrämde alla som försökte åka med bussen. Haha, det låter lite kul, men det var asäckligt!!!!
   Jag tror Jimmie drömde något hemskt också för jag vaknade av att han vred och vände på sig. Naw, stackarn.
   Sen drömde jag att jag köpte en väska -Prada- för typ 7748 kronor. Snacka om att jag hade ångest! "Ska jag lämna tillbaka den? Ja..Nej.." Haha.
   Jaja, men nu måste jag göra mig iordning -jobbajobba.
Hejhej.
\\
Over and Out

Åh herregud!

   Alltså fy fan för arbetsförmedlingen säger jag bara! De vill inte att man ska få arbete eller praktik helt enkelt!
Några jävla papper och skit och blablabla! Skitsamma! Låt mig få jobba! Jävla idioter. Idioti! "Nej-du-måste-fylla-i-blankett-A5-och-B17-innan-du-ens-kan-söka-praktik!" FUCK OFF!!
   Jag har fått en chans här och hon vill att jag börjar så fort som möjligt, men neeeej. "Har du fått lappen påskriven? Måste ha det innan du börjar" Öö, ja, hon sa att vi skulle fixa det på tisdag när jag skulle börja. Ska jag måsta stressa sönder mig nu då, vad händer om jag lämnar in det en dag "sent" då? Blir det lite arbete för dem? Oj då! FÖRLÅT! GAH! Såå irriterad! Och en annan sak också; De säger att de ska förklara om man frågar något men de säger bara en massa invecklade bisaker och skrattar sedan bort frågan. Idioit.
\\
Over and Out

It's done

   På tisdag börjar jag min praktik på H&M i Sundsvall =)
   Därför var jag uppe tidigt idag och åkte in och hade "intervju". Vi stog bara och pratade, bland kläder och väskor, haha. Så kom vi överens om att jag är där tis-fre. (Jobbar på bussen måndagar). =D This is going to be sooooo fun! Det är på "prov" nu i början, dvs "Om vi inte är nöjda, eller om du inte trivs så är det inget mer med det. Då slutar du och vi tar in någon annan, det finns såååå många som vill praktisera här så det är ingen idé att hålla på varandra." Citat. Från butikschefen. Tack. Nu blev jag verkligen säker på min sak. Haha. "Ja, du kommer märka att vi är lite hårda men vi vill ju inte ha någon som bara står." Haha. Ja, hård sa du? What ever do you mean?
Haha. Men det ska nog gå bra =)
   Sen blev jag lite depp efter telefonsamtal (knepiga människor det finns -work- suck, äckelskit!). Så jag shoppade upp mina pengar, haha. Sa till Jimmie att jag skulle åka hem, men skickade sen ett sms; "Jag åker in till Birsta en sväng. Måste shoppa bort ilskan.." Haha, shopaholic? ;)
   Jag köpte iallalfall min jacka! Äntligen ;) Perfekt att det var clubdag -då fick jag 10% rabatt också =)
Lite annat jag fick med mig hem; Armband, örhängen, två tröjor, ett par leggings och en ny plånbok! Yeah man! Finely så hittade jag en som jag gillade (och som inte kostade sexhundra spänn). Så Therese (tess) om du läser detta; Jag hittade en tillslut! Haha ;D En svart, old-lady plånka för typ tvåhundra =) I love it.
   Nej, nu ska man väl göra någon mat snart. Tror det blir kyckling =) Imorgon blir det jobb på bussen igen... Suck. Men i måndags när jag kom hem (eller var det söndags?) så bestämde jag och Jimpan oss för att hitta på något kul på fredag =D Så jag längtar tills helgen kan man säga -LEDIG!!!!!!! =D
Hejhej! =)
\\
Over and Out

Long time no blogg

   Ja, nu har det gått några dagar utan bloggande.
   Jag har jobbat nu i tre (lång)dagar i rad. Jag är slut!
   Ledig imorgon (men ska upp tidigt, why? You know why) (Eller förresten, you don't. Mwamwamwa). Sen jobb ännu en långdag på torsdag. B-L-Ä. Haaaaahhhhhhhh.
Nu -so you think you can dance.
\\
Over and Out
Btw, jag har typ 3 inlägg/dag i skallen men jag kommer aldrig ihåg! Mah. Stressed. Out. Tired.

Okey, that's how it's going to be huh?

   Mina drömmar -de är tillbaka! =S
   
   Inatt drömde jag att mamma och jag bråkade, hon klankade bara ner på mig och kallade mig för "en jävla mes" och en massa andra saker, jag blev så förbannad och ledsen så jag ville skrika tillbaka men jag kunde inte för jag hade typ... Mat? I munnen, typ bröd. Så när jag pratade så vällde det bara ut blött bröd (eller var det gröt?) ur min mun! Tillsist så fick jag ur mig "Ibland så hatar jag dig!" Och började grina.
Det var vid den här tidpunkten som Jimmie sa "Men vad är det?" med sin snällaste röst. Tydligen så skrek jag "Ibland så hatar jag dig!" HÖGT i sömnen och han trodde jag hatade honom, haha, sen grinade jag i sömnen också, haha. Efter ett tag så fattade jag att jag var vaken, haha, och somnade om.

   Sen drömde jag att jag var en "hard-ass", (eller var det über-kvinnan som kom tillbaka?) iallafall så slog jag ner en man och Nathalie var där och hon blev så imponerad. Haha! Sen kom typ en fröken och sa "Var det du som gjorde det där?" (Jag tror han dog). "Jaa..." Sa jag då, liten och ynklig. Haha. (??)

   Sen blev vi strippor, haha! Det fanns ett gammalt hus i Norrfjärden, ett "stripp-hus". Där jobbade typ alla som har jobbat på restaurangen i Sörfjärden = Mia, Amanda, Therese (Silén) osv. Och Nathalie. Sen kom jag dit som värsta outsidern (och fortfarande über-kvinna) och började också strippa. Den enda som gillade mig var Nathalie, men hon vågade inte riktigt vara med mig för hon var rädd för vad de andra "stripporna" skulle säga. Haha. Och jag skulle bara slåss hela tiden, haha.
Under en "föreställning" så var vi typ fyra stycken på "scen" och Therese hade ett par jeans på sig som råkade spricka! Då fick "publiken" betala, haha! Så knäppt. Sen fick jag en massa tips av dem typ "Låt de inte ta på dig! Då får du inte lika mycket pengar!" Haha, sjukt!

Jaja, idag så är jag ledig iallafall. Sen blir det inte lungt. Är buzy little bee tills på fredag, mah!
Hejhej!
\\
Over and Out

Daaarling =)

Japp, nu är min Jimmie hemma =D Vi myser och kollar på film med fredagsgodis =)
\\
Over and Out

"Du är ju så jävla oteknisk"

"Va?"
"Jag sa att du klarar inte av någonting."
   Kollar på "unga mödrar" på femman nu, i brist på annat (jag vägrar kolla på Anna Skipper!). Och en tjej bara klagar och klankar ner på sin kille hela tiden, haha, kärring.
   Jag såg ett avsnitt av de danska mödrarna (och fadrarna) -nu är de norska tror jag. Ja, men de rökte ju inne framför bebisen och runt den. Då måste man ju vara totalt hjärndöd. Och jag läste nu någon artikel om "Vin, ett glas om dagen när man är gravid?" -Nej. Stod det sedan, det funkar inte. Fast det tycker jag man bör fatta själv, hjärnskador och allt vad det heter. Ska man utsätta sitt barn för det? Nej, fy fan.
   Jaja. 
   Fan vad mätt jag blev, bara på lite ris och kycklinggryta (från igår). Blä, vad äckligt. Är illamående nu, och jag åt kanske vid 18 (!). Min magsäck har blivit mindre tror jag, jag kunde fan inte äta mer än några gafflar. Fast det kan bero på att jag hatar micrad mat också -fy och blä. Färskt ska det va! ;) Haha.

Oh well. Nu kan det väl bli något bra på tvn så jag bara kan slappa. Fast jag måste dammsuga också, blä. Haha.
Jaja.
Hejhej!
\\
Over and Out

Tack!

   Tack för inspirationen! Nu har jag fått "tummen ur arslet" (fast varför skulle den vara där in the first place?) och gjort något! Har fixat och trixat lite ;) Är lite halv-nervo men, haha. Och jag säger bara A, B kommer någongång nästa vecka ;) Tack till Therese (tess) iallafall, hon är bra och pushig =) Och bra att ringa och prata av sig med henne när man tror man tagit sig vatten över huvudet ;) Ja, och mina trogna rådgivare Jimmie och mor min också såklart ;)
   Ja, annars så äre' bra. Får mat hemma.
Haha.
   Nej, men idag så har jag tvättat, tvättat och tvättat! Nu måste väl allt vara borta?! Nope. Jag hatar de där smågrejorna, som typ ett linne som man måste tvätta separat i 30 grader, eller något liknande. Mah.
   Sen tog jag nyss en promenad runt Gnarsp. Fan vad varmt det var ute idag! När jag kom tillbaka så smet jag in hos Denise och Mackan för att höra hur hennes första dag i gymnasiet varit =) Bra, tydligen, fast de hade hppat på fel tåg hem och fick åka till S-vall för att ta en buss hem därifrån, haha. Klantar. X)

   Annars så hade jag en myskodröm inatt. Jag krigade mot Marcus och Peter. (??) Mitt "läger" var vi Q8, och deras en bit bort på vägen. Fast Markus var och hälsade på mig för han visste inte vilken sida han skulle välja, haha. Och vi skjöt våfflor på varandra, hahaha! Istället för kanonkulor XD Hahaha! Roligaste drömmen X)
   Sen drömde jag att jag och Jimmie inte var tillsammans och han typ "Men jag vill att vi är tillsammans, så vi kan umgås när vi vill" typ. Och jag dissade honom och sa att han var en mes för jag var en über-kvinna som drog ut i natten och krigade med våfflor. HAHAha! XD Så roligt.

 Today, I am zebra!
   Haha.
Jaja. Nu ska jag... Kolla på tv eller något, är helt trött. Jobb imorgon.
Hejhej!
\\
Over and Out

Men faan också!

   Alltid ska det vara en massa jävla skit! Hela jävla tiden!
   Jag skulle ha fått löning idag, men fick jag det? NEEJ!
Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!
   Jag fick skriva ett mail och fråga om det blivit något fel då jag skickat in lönerapporten i tid och allting. Och till svar fick jag typ: "Ja, du brukar skicka in den i tid så jag saknade den faktiskt. Jag kollade jag bland skräpposten nu och där låg den. Ber om ursäkt för detta." Men hallå?! Om du saknade den så kan du väl ringa eller maila och höra om det har blivit något fel?! ELLER?! GAH! Jag blir galen!
\\
Over and Out

Idag är jag ledig -så skönt- men ändå så vaknade jag typ 5 imorse. Mah, jobbigt! Mitt "nerv-vakna-beteende!" har kommit tillbaka. Inte kul. (Fast jag somnade ju om, och sov typ två timmar tills nästa nerv-vaknande). Suck.

   Ja, vilket vackert väder det blev idag nu så =) Även nu på kvällssidan så skiner solen =) Men vad ska man göra? Det går ju liksom inte att åka ner till stranden och sola och bada längre =( Hade(/har) sådan lust med en photoshoot, har värsta idén, haha. Men jag har ingen model. Nedrans. 
 
Nej, man kan nog inte ha sig själv som model, det funkar ju liksom inte! X)

   Jaa, idag så har jag varit hos Denise och försökt leka lite med katten, den är lite scaredy-cat men det går framåt =) Efter ett tag så kom han fram och var lite social =) Lilla Sasha. Sasha. SASHA! Haha, det ligger så bra i munnen; Sasha! Sen åkte vi till h-månger och handlade (och jag satte in pengar -jobb). Sen lagade jag lite mat, till mig själv. Tråkigt, haha.

   Sen ringde Linus och bjöd mig på kaffe, fast de var hos Denise och Mackan så de vill ha skjuts hem, haha. Alltid någon baktanke, haha X) Nerå. Jag hälsade på en sväng iallafall, myste lite med deras misse Rosa, eller Rosie som jag säger. Haha. Och hon är Sashas motsats, hon flänger runt och biter alla i fötterna, haha. Hyper-kitty. X) 

   Nu har jag kommit på att jag också vill ha en misse. En blandning mellan Rosa och Sasha. Och den ska heta Rosha. Eller Shosa. HAHA! Eller Rosie =) Det är ju bara för sött! Rosie? Rosiiiie! Ja, det blir bra. Haha ;) Och den ska vara långhårig, har jag bestämt =) Eller ja, spela roll. Haha. Men jag tror vi ska höra med Eva om de får några missar igen, de är ju så fina =) 

   Idag har jag invigt mina indian-skor =) I love them! Så mysiga =) (Sådana där bruna med fransar) Kanske inte så poppis nu som i våras, men jag har velat ha dem sen de kom i affärerna! Och nu har jag dem =)  Och jag har haft lockigt
-och då menar jag lockigt!- hår idag. Krulligt t.o.m. Jag sov med "skruvat hår" inatt, haha, men jag trodde/ville bara att det skulle bli lockar så jag tog inte så mycket hår i varje slinga jag virade. Men, det blev krull iallafall, haha.

   Ja, annars så är det trök och vara själv. Pratade med Jimpan för typ en timme sedan, då skulle han snart iväg och jobba, fy vad jobbigt att jobba natt! Från sju-sju = 19.00 till 07.00. Fy! 

 Kolla in i kameran! Ok, mitt krulliga hår kanske inte syns. Haha.

Nej, nu ska jag kolla om "How I met your mother" still is on ;)
Hejhej!
\\
Over and Out