Onsdag 28 maj

Idag åkte jag på halkbana. Det var kul.
Haha entusiasm!  =)
Men ja. Det gick bra, han tyckte om mig mest X) "Nu håller jag tummarna för dig!" "Mina tummar är vita när du har uppkörning!" Hahaha, gubbe. Han var verkligen en gubbe. Brun och rynkig, lite senil och såg ut som han var redo att trilla av pinn X) Han kom iallafall inte ihåg mitt namn. "Kvinnfolket" blev mitt namn, och han som också åkte blev kallad "pöjken". Hahaha. =)  Christer -också känd som "halkbanegubben"- skulle också åka utomlands, fast i juni. Han och Rolf sa att det hade blivit mycket dyrare i Grekland nu =(, för jag berättade att jag skulle dit, och de berättade en massa semesterställen de hade varit på X) Haha. Rolf berättade också att han brukade åka till, var det Cypern?, ja och där hade en svenska ett café som hette "Svea" och att han brukar gå dit sista dagarna på semestern och få en tekaka med köttbullar och rödbetssallad. X)
   Sen tillbaka till skolan där franskaprov väntade =( Men hon sa att jag kunde gör det imorgon, helt random, för hennes kollega kunde ge mig provet. Ja, men vad bra. =) Hoppas jag kan nu då =/ Måste plugga ännu mer nu. Plus att jag måste packa! =D Det har jag helt glömt. =) Bra där. Imorgon gäller det! Tåget till Sthlm går typ 20.18, byte i Gävle. Flyget går typ vid 6.20 på morgonen och vi är framme typ 11.30 (?) på förmiddagen.  Och imorgon är det då min sista skoldag kom jag på nu!  ='(  Ojojoj. =)
Imorgon kommer jag gråta. 
=)

Hej!
\\
Over and Out
Peace!
XD

Uppdat.
Mah! Jag måste skriva projektrapporten!

 

Åk å åk

Ahh. Koppla av en sväng.
Kom nyss till Jimpan igen. Så här var det: Jag åkte hem, upp till Jimpan, sen nyss hem igen för jag glömde kortet och jag glömde kolla om jag hade någon solkräm, upp igen nästan direkt för Mia skulle ha hjälp med tidningar, sen nu hit igen. Tänk att så roliga saker kan hända på en sådan kort stund! "...Peace!..."  Hahahaha!
   Hade den sista gympalektionen idag =( Fy så sorgligt. Den bästa idrotten ever, Gerd du kommer alltid bli ihågkommen. =)
Sen kollade vi på filmen Mia, Sofia och Lisa hade gjort om vår teater -de visade den i aulan. Den var jättebra, =) Jag och Mona skrattade gott, Mona grät också en sväng =) Sen ner på stan och växla pengar, kan inte fatta att vi åker på torsdag! XD (eller ja, från Hudik iallafall. Planet går på fredag morgon). Och imorgon har jag halkbanan =) Hoppas det blir kul.
Dock har jag också franskaprov kl 14.00 imorgon (= inte så kul) så nu måste jag plugga!!! =( Orkar inte meeeeeraaa!
   Mah, jag måste packa också ju! Tvättar för fulla muggar! ;) Jag tror att det har löst sig med stereon min. (Min resväska är liten, och grön, så stereon får inte plats i min. Vilket jag märkte igår när jag försökte passa in den men den tog upp typ en tredjedel) Men, Mona och Therese ska ha stora väskor så jag slänger i den där. Måste bränna skivor!  =D


Jag tror, jag tror på sommaren
Jag tror, jag tror på sol igen!

Det är vaaaaaarmt ute!  =D

Hej!
\\
Over and Out

Mahhh....

Jävla skit! Som om jag inte har nog att oroa mig för, nu kommer äckelfranskaläraren och säger att jag måste göra prov på onsdag! Prov på kapitel 2 ochoch ett verbprov! Wtf? Jävla fan! "Kan du komma hit nästa onsdag och göra provet?" Ehm, nej det blir svårt. Jag är utomlands då. "Mhm...Ja då får du göra det den här veckan då." Men på torsdag som vore perfekt för mig, gick inte alls. "Då är inte jag här." Men masa ditt feta arsel hit då. "Du får göra det på onsdag då." Ja, men på onsdag har jag halkbana! Kunde inte förmå mig att säga det till henne för då skulle hon fått psyk. "Kan jag inte få göra en hemtenta på det här då?" "Nej." Men skit i det då kärring! Gah! Är så jävla irriterad. Nu skiter jag i hur det går, jag gör proven och gör mitt bästa. Om det inte går så fan. Men fan, har gått och vantrivits i onödan i ett helt år isf! FAAAAAN. Plus att hon får mig att känna mig skyldig för att jag ska åka utomlands. "Ja, men man har ju dom här två veckorna för att ta igen det man missat". Jaha, men jag har ju en vecka till på mig efter jag har kommit hem. "Men betygen sätts ju vid ett visst datum." Men hallå?! Hade jag inte två veckor på mig nyss? Sen säger hon "Tänk om du inte klarar proven då?" Way to support me bitch!  
Alltså, bit mig i röven. Jag skiter i dig. Du suger.
Gah.

Och nu är klockan 09.09 och jag måste vänta tills klockan 13.00 idag då jag har körlektion. Suck. Vad skall jag göra i fyra timmar utan en kamrat i sikte? Varför har vi inte teater idag? Jag kommer sakna teatern så otroligt mycket. Sorgligt.

Suck, igen.

Ryck upp mig nu, shake it of.

Hej!
\\
Over and Out

Morsdag ju!

Grattis på morsdag mamma! =)
Jag har nyss vaknat från min hemska mardrömmar! Fy och ve. Drömde om hur jag klarade uppkörningen, men sen vaknade jag och insåg att det var en dröm och att jag måste göra om allting igen. Sen drömde jag att jag kom försent, missade halkbanan och en massa skit. Och jag vaknade mellan varje dröm typ =/ Suck.
Sen ringer mormor och säger att vi får komma ner och äta smörgåstårta om vi vill; "Ta med Jimmie å, han ju varit här så då behöver han inte vara rädd för oss, hahaha". Hahaha, momma då. =)
Pubkvällen igår var, som beräknat, tråkig som en gråsten. Det är liksom en chans för alla "gamlingar" att bli "unga" igen. Och ja, det behöver inte jag vara med om. Träffade farmor dock =) Och Niklas Åhlund, men han kände inte igen mig
=(   Dumhuve ;)
Idag har jag bestämt mig för att öva lite på att inspektera Jimpans bil, haha =D

Hej!

\\
Over and Out

Shiit!

Alltså, det är så sjukt bra väder ute! Ska fan lägga mig och sola (igen). Är dock inge bra på det, blir så rastlös.=)
Igår var det skitkul hemma hos Ida XD Vi dansade och jag uppfann världens bästa dans! Hahaha, döptes senare till "Behöver plats dansen". X) Hahaha. Sen på stadt var det säkert också kul ;) Dansade osv. Kom hem med ett extra linne också, (?) är det någn som saknar ett vitt linne? Hahaha, tror att det är Eriks? Hahaha, fan vad fult. ´
Ikväll ska jag nog ner till Sörfjärden, nykter dock tror jag, på första pubkvällen på resturangen. Fast först ska jag ner till momma och moffan och äta lax, mmmm! Det är så gott! Min mormor är bäst på att laga mat. =D  Och så ska klänningen provas igen såklart. =)  Mormors katt har fått två kattungar! Men hon har inte sagt något till morfar för hon vill ha kvar dom. =) Hahaha, rolig dom där två ibland!

Hej

\\
Over and Out

Moan


Gah!
Mona is tha man!
We + P&L = Hell yeah!
XD


Ah, fredag! =)

Äntligen! Trodde jag skulle avlida av trötthet imorse, men då säger Jimpan: "Men idag äre fredag!" Yes! Fan vad härligt =) Den första lediga helgen på ett bra tag =) Hade körlektion idag, gick galant =D Haha, det kändes bra iallafall. Sen tillbaka till skolan, jalla i oss lite mat och skyndade till kvart i tolv bussen. Jag och Malin, jag har förlåtit henne nu ;) Jag kan inte hålla en grudge.
Sen in på H&M, köpte min bikini (yey!), sen iväg till bussen och homeover. Och nu så har jag suttit och pillat med mina kalendrar, haha. Jag hittade min lilla som möjligtvis får plats i lill-väskan, så jag blev tvungen att föra över viktiga datum från den stora till den lilla. Viktiga datum såsom; körlektioner, halkbana, Grekland, uppkörning, festivaler, studenten osv. (Inte nödvändigtvis i den ordningen). Och nu har jag ont i ryggen. Hmm.
Sorterade lite tvätt, städa en sväng. Oh, jag är så duktig. =)
Ska troligtvis på g-festen ikväll, det kommer ju att vara min sista! Så då måste jag ju gå! ;D

Men nu å, måste köpa mjölk och äta mat.

Hej! =)

\\
Over and Out

Igår..

Ja, igår var jag till Sundsvall och det visade sig att Malin också skulle dit, så vi slog oss samman. Men inte fan hade de heller min bikini. Skit också. Sen till råga på allt så dumpar Malin mig, i Sundsvall! Jag sa "Nee, jag tar nog 16.25 bussen, bara så du vet" när  Malin sa att hon skulle ta 17.30 bussen. Sen får jag ett sms av henne: "Utanför H&M?" Okej, tänkte jag. Så jag gick ut och väntade... Gick in igen... Ut...In... Ut på ett annat ställe...Upp, kolla omkring. Jahapp, tänkte jag då, hon gick väl och handlade någonstans då. Sen får jag ett sms "Malin åker hem så hon hinner äta blabla"  VA!? Fy fan, så gör man bara inte! Det var fan svek. Jag blev så arg, när det var jag som ville hem då! Men då står jag och väntar på henne tänkandes "Ja, men jag stannar väl till 17.30 då" . Fy faan Malin, det var det lägsta. Och i Sundsvall. Inte en människa man känner igen. "Jahapp, vad ska jag göra nu då i en timme?" Men då ringde jag Denise som fick kolla när nästa tåg gick "Ehm... 16.45"  Va?! Okej, du kan klara det Simone! (jag hade typ 10 minuter på mig, och jag hade ingen aning om hur lång tid det tog till stationen).Så jag sprang till tåget, och fick en massa konstiga blickar för tydligen så springer man inte i S-vall. Nej, där går man så man ser snygg ut. Jaha... Tänkte jag. Jag kommer från Gnarp och spenderar min tid i Hudik, och där får man se ut som en jävla galning som försöker hinna med tåget. Så jag sprang. Och jag hann med tåget... Jag fick tillochmed stå och vänta för tåget gick 16.45 från S-vall V och 16.50 från S-vall C, där jag då var.
Hah...

Det roligast var att på kvällskviste ringde Mona och sa "Simone... Dom ska släppa 1000 nya campingplatser till Peace&Love." Jaa... "Du måste köpa en biljett först! NU! Och sen en sån!" Men jag har inge pengar! "Men, jag lägger ut åt dig, ok? Nu måste jag gå! Puss! Hej!"  Haha X)  Mona då =)  Haha.
Nej men, nu måste jag göra mig klar för skolan.

Hej.

\\
Over and Out

Vitt?

Ja, idag är det studentfotografering med vita kläder och vackra studentmössor. Den vackra mössan har jag, men what to wear? Jag har väl inte skaffat något att ha på studenn än! Vad tror de! Jaja,får väl dra p mig en vit tröja och se glad ut. =)
Måste åka upp till Jimpan snart, bussen går ju 11 och klockan är nu 10.10. Måste dit och ladda Ipod, föra över peningar, och hämta studentmössa. Har bestämt mig för att jag åker till Sundsvall idag och letar efter min bikini där. =)

Gah! Jag har hicka!
X)
Keep it!


\\
Over and Out

Uscha

Ja. Sicken da'.
Svenska - lunch - körlektion. Blä. Gick tusan så dåligt idag! Glömde en massa skit och stuff som jag måste öva på. Suck. Sen forcade jag mig själv att gå på franskan. Gah! Outhärdligt ibland.


Btw, alla som insisterar på att smsa mig: Jag har inga peningar på mobilen vettni! =)

Jag + Thess var ute och gick/sprang i elljusspåret igår och jag lider av svår träningsvärk i höger ben. Mhm, japp. Och nu sitter jag och hoppas att Mona kan hooka nå bra tågbiljetter till oss, för ja, let's face it, vi ska ju faktiskt utomlands nästa vecka XD

Keep it! =)

\\
Over and Out

Karnevalen! XD

C
Spartans! What's your profession! AOUH, AOUH, AOUH!
300
!

Karnevalen för faen! (Jag = längst till höger bakom polisbilen =D )
 Ja, lägg märke till snön.
XD
Fett med kul.

\\
Over and Out

Oj, 45!

Har just "missat bussen". Tog det lungt, duschade, åt frukost, vägrade kolla på klockan och stressa. Och när jag kollade så var klockan 06.45. Ojdå, ooops. ;)  Nej, men det är skönt att slippa stressa ibland. Fast nu missar jag ju franskan :/ Menmen, man kan ju inte få allt ;D

Karnevalen i lördags var askul! X)  Vi gick som 300. I snön som yrde och utan vagn så gick vi, halvnakna längst fram bakom polisbilen, och vrålade och hade oss =D 
Sen frös jag ihjäl.
Sen återvände vi till teatern, satt där ett tag, drack hett te, sen bjöd pappan min mig på mat så jag gick och mötte han + systrarna och åt pizza.  Sen till teatern igen, sen hade vi den sista föreställningen av "En Midsommarnattsdröm" =/ Å, gud vad sorgligt det känns. Fick mycket beröm though =D Men tänk att behöva åka upp till skolan igen! Det kommer kännas askonstigt.

Oj, tänka sig. Snart lämnar jag landet! XD Om ca 1 vecka och 4 dagar. XD
XD

\\
Over and Out

Fredaaaahhhh!

 Skönt! Bara en föreställning imorse! Så har varit ledig sen typ tolv =)  Sitter med Jimpan och spelar GuitarHeroIII  X) 
Imöra är det karnevalen! Hoppas att vi fixade en vagn nu då? :S Annars blire jobbigt. Sen på kvällen har vi ju den sista föreställningen med Midsommarnattsdrömmen! =( Sorgligt, det har varit askul att jobba med den, verkligen! Kommer sakna klassen min enormt mycket =) Puss och kram på er allihopa!
Nee. Nu ska jag gå och göra något vettigt. Kanske prova mina kläder? ;D Fick dom idag =)  Dock åkte typ hälften tillbaka. Vettigt var knappast ordet. Pankare än pankast sitter här! Nu ringer mobilen!
Hej!

\\
Over and Out

God morgon

Klockan är nu 6.24 (eg. 6.30 men jag går efter min mobil som jag vägrar ställa om för när den visar 6.43  -eller 7.43/8.47 osv-  så är det dags att gå till bussen ;D ) och jag sitter -hör och häpna- och äter frukost! Jag brukar aldrig äta frukost. Men idag klev jag upp en kvart tidigare och duschade så då tänkte jag att frukost lät som en bra idé. =)  Och igår när jag kokade jag kaffe åt min mor som kom och hälsade på, då insåg jag vad jag har saknat kaffe! Jag kände lukten och blev tvungen att dricka en kopp (eller två) jag med. =)  Så nu sitter jag med frukostkoppen ;)
Igår skickade jag även efter kläder för pengar jag inte har :/ Hahaha, verkligen inte bra.
Nej, nu måste jag gå och dra på nå kläder och åka in till teatern, föreställning kl 9.00. =)

Ciao!


Oh! Just det! Igår kom gitarren till/och Guitar Hero III !  XD  I love it  =)

\\
Over and Out

--

Utmattad. Ja. Är så jävla trött. Idag gick föreställningarna bra faktiskt! OCH det bästa av allt, vi fick respons av publiken! Helt jättebra. =) 
Allvarligt så orkar jag inte skriva mera. =)

Tack och hej. Sov gott.

\\
Over and Out