Gallsta

Ja, är hemma i Gällsta nu sen igår. Känns som det var aslängesen jag var hemma fast det inte är det. Här är allt detsamma, syskonen bråkar nere i köket, Denise kommer upp hit och säger "låt bli min dator!" fast hon vet att min inte fungerar och hon inte ens använder sin, "nej, men den ska vila! Och jag vill inte att nån ska använda den!" Oh, herregud. Hahaha, pucko.
Orkar inte vara här mer nu för alla bara bråkar hela tiden, hahaha =D
Ja, vad har man gjort än så länge idag då? Jag har gjort klart Mona-teater-grejerna! Yes! Klartt! =) Skönt att ha det ur vägen, nu ska jag bara kunna replikerna, som jag har övat på också. Good =)
Och jag måste plugga franska -prov på måndag. Och A&S uppgifterna tills på måndag.

Äsch, jaja. Hej

\\
Over and Out

Ooooh ;)

Saten! Trött som en jävla gnu är vad jag är! Kom nyss hem från massiv-wake-up-call-träning. För det första, konditionen märktes inte vara den bästa. Andra, träna inte när man är sjuk = massiv huvudvärk, rinnande näsa, hosta, blä. Tredje, Jag är svettig.
Var inte på topp idag må jag säga men jag fick svetten att rinna! =D  Först pushen en timme, satan vad träningsvärk jag kommer att ha i armarna imorgon! Sen direkt på step en timme+, var helt slut efter första kvarten. Dock kämpade jag på, pjuu. Men fy fan aldrig att jag ska träna igen när jag är sjuk, aldrig.
Nu måste jag sannerligen duscha.


\\
Over and Out

Big day! =)

Japp! Imorse klev jag upp vi nio. Wow!
Sen skulle jag åka till "Snäckan" och prata med hon som äger stället, om jobb. På vägen dit får jag reda på att Alexandra har fått en liten pojke inatt! (kusinen min =D) Oh, herregud vad söt han var! Såg en bild =D Lille Adrian, helt ofattbart! Alex liksom! Haha. =)
Efter den härliga nyheten så snackade jag med snäckan (ha-ha) och jag har nog jobb i sommar! Yey! Hon sa att det blev nog mest helger och nog några inslängda veckodagar här och där, om det inte var några problem. Yey! NemasProblemas sa jag också var den saken klar =D
Sen åkte vi hem och jag provade balklänningen, eller ja, inte den riktiga utan en som mormor sytt som "test" av ett lakan =) Och den kommer nog bli jättebra. =D Även att hon på Snäckan sa att hennes typ systerdotter's student/bal hade gått på ca 10000 kronor! Omg! Sa jag då. Ja! Sa hon. =)
Nu så ringde jag och kollade om det fanns plats på pushen/step och det fanns det. Så nu blire' åka av.
Jag var på så gott humör också kommer jimmie och är så jävla sur. Surjävel hållkäften. Blä. Hahaha ;)

Wellwell cykelställ. Btw! Äre någon som har sett min cykel?

\\
Over and Out

FourteenOhFuck!

Ja, kollade på 1408 igårkväll och shit! Inte visste jag att den skulle vara läskig! Jag sitter och funderar nu om Christoffer hörde upp till sig när jag skrek! X)  Speciellt när han som "det handlar om" står i fönstret och vill ha hjälp och vinkar till killen mittemot, också vinkar han tillbaka EXAKT lika som han(!). Sen ser han någon bakom denna med en yxa eller något om ska hugga honom så vänder han sig om så står den bakom honom också!! AAHHHHH!! Psykfilm! Men den var bra. "I was out! I WAS OUT!!" Ojojoj.
Nu sitter jag och kollar på Mtv, "top 10 Britney" Hahaha. Det var antigen det eller "Capish" på femman. Å gud vad jag skrattade åt det förut en dag! Jag såg den där killen som ska vara programledare och herregud vilken människa. Hahaha! "Jag väntar på dig... Du behöver inte ringa... Men om du vill... Så ring mig... Jag väntar..." Haha! Bra där.
Ja, och idag skall jag följa med Malin in till piercaren. Sitter och hoppas på att busskortet ska fungera men det är knappast troligt.
Nej, nu skall jag gå och äta frukost tror jag. Hejhej  =)

\\
Over and Out

Long time no see!

Ja, det var ett tag sen! Vad har då hänt på mitt lov? Jaa. Det började med att stiga upp 5 på fredagsmorgonen för att åka och angla. Hujedamig så tidigt. Vi grillade och drack. Maten var delikat. =)  Sen åkte vi hem och Jimpan somnade direkt, haha. Jag satt och frös i soffan  ;D
Sen på kvällen kom Therese och vi satt och kollade på tv (AFV!!) haha, och pratade. Sen började Star Wars! Bambambam! Hahaha, vi hade långa diskussioner om hurvida det var Obi Wan eller Joda vi såg! Hahaha!! Nej, men det var kul. Sen satt vi och sms-bombade varandra för det var Thess sista dag med gratissms. X) Det såg ut ungefär såhär "Ehrmm... Jag vet att du sitter där i soffan Therese..." Följt av "Bolibompa bolibombompa" och "Ville du också vara med Jimmie?". Osv.
=)
På lördagen var det att kliva upp tidigt igen för då bar det iväg till Hassela och åka skidor! =D Gud vad kul det var! Jag hade glömt bort hur roligt det är att åka skidor! Inte för att jag är någon mästare på det, men bättre än Frida iallafall!! X) Haha! Det minns jag så väl! När vi åkte till Järvsö i 8an eller 9an och jag skulle lära mig åka skidor. Frida: "Ja, men det är enkelt, jag har åkt i 7år!" När dagen var slut, Sabina: "Haha, du åker ju bättre än Frida!" Hahaha, ojojoj! Jag saknar det, jag saknar er alla Sundsvallare!  Especially Haldor Camel! Jag har nu insett hur fruktansvärt kul det var! Jag saknar det, våra låtar, våra rep, skrattanfallen når Mårten utbrister "Aaaporna, aaapornaaa..." Hahaha! Och det jag ångrar är att vår sista låt som var - Är - fantastigt bra, (ödmjukheten skiner igenom) inte blev inspelad någon gång. Synd faktiskt. Those where the days... Come back!

De resterande dagarna har bara varit slappa och nice.

Det var allt för nu.
 =)
\\
Over and Out

omg =D

Jag har gått och gjort det otänkbara!
Haha! Så jävla kul! Nu är det gjort. Yey! =D Eller ja, inte bara jag. Jag, Therese, Mona och Malin. XD

Idag så var det helt onödig information på skolan. Det skulle vara värsta "framtidsdagen". Omg, vilket bullshit. Ja, det ledde till något bra iallafall  =D
Sen när vi åkte buss hem så berättade Therese att hon skulle på en ny träning ikväll och jag skall nu hänga på, "Power Yoga". Ja, det är sant. I Gnarp! XD Hahaha.

\\
Over and Out

Måndagmorgon(!)

Fuck. Det var ju idag jag inte hade behövt åka in såhär tidigt! Det var ju ingen franska för mig. Men, trött som en jävla gnu, masade jag mig ur sängen imorse utan att tänka. Fan såhär trött har jag inte varit på länge. Jaja, jag kan ju iallafall försöka komma ikapp på franskan nu då en stund...
Satt uppe inatt och kollade på Fight Club <3. Haha, hatar även att någon idiot föstörde den filmen för mig förut genom att säga vad "twisten" var. Eller ja, förstöra och förstöra, den är ju bra iallafall. =D
Ne, nu ska man väl plugga lite. Känn pepp! ;D
Oooo

\\
Over and Out

Jaopp

Ja, var ska jag börja. Haha, kan ju berätta att jag åkte taxi hem i torsdags :D Skulle åka buss men då bussen stannade sa han att det var fullt och vi fick inte åka med. Nehe? Kommer det någon extrabuss då? Frågade jag. "Nja, det vet jag inte." Va? Han ringde till någon och sen sa han "Ja, ni får vänta här och se, nu måste jag åka." Och innan jag hade uppfattat vad han sa så stängde han igen bussdörren och åkte. Wtf?! Stod jag och såg ut som ett frågetecken. "Sådär får han inte göra!" Utbrast jag. Sen stod jag + fem till och undrade vad som hade hänt. Alla blev sura och stod och mummlade elakheter för sig själv och klagade högt också. Vad? Tänkte jag då, det är väl bara att ringa till x-trafik? Så jag ringde men dom svarade inte. Så jag gav väl upp då. Men klagandet fortatte och jag insåg att jag inte kom hem till Gnarp med 30:an och jag skulle ju färdigställa panofskyanalysen. Så jag ringde igen men det bara tutade i luren. Men jag väntade, och efter ca tjugo-trettio tut så svarade en kvinna. Ja, hej. Sa jag och förklarade hur läget var. "Ja, vi hörde att bussen var full." Jaha? Dom visste att vi stod där men tänkte inte göra något åt det? Fyfan. Så hon skickade en taxi och jag var dagens hjälte! =D

I fredags. Fy fan. Jag och Jimpan gick till Pär och Nathalie (och Linus :D ) Sen åkte vi till Marcus och det är typ det sista jag minns. Fy faan. Jag skulle inte ens dricka, hade inga planer alls på det, och så blev jag dragen som en jävla häst. (En jävla häst? Haha). Och jag tappade min ring! :( Vi åkte någonstans men jag minns inte och Jimmie var inte ens med för han hade redan somnar på toan. Hahaha! Sen vaknade jag lördag morgon bakom Jimmie i Marcus soffa. Jag letade som en galning men ringen var borta. Sen åkte vi hem och typ åt diverse onyttigheter, kollade på filmer och mådde skit hela dagen. Jimmie ringde sin bror (för det var tydligen dit vi åkte på natten) och frågade om han hade hittat min ring och det hade han! Yey! Så jag hoppas att det är rätt ring, och att jag får tillbaka den idag. =D

Idag har det inte hänt så mycket. Sitter bara här och kollar på "Vänner", det avsnittet när dom ska åka till Vegas och hälsa på Joey, Chandler och Monica's årsdag och Rachel kommer på att hon kan gå omkring naken när hon har lägenheten för sig själv. Haha. Vänner-nörd. =D Sen skall jag ner till momma och äta. Hoppas det blir nå gött. ;D

\\
Over and Out

Regnregnregn

Idag har absolut inte varit min dag. Först drömmer jag mardrömmar och vaknar hyperventilerade. Fan vilken läskig dröm.
 Iväg till skolan. Sen blablabla, franskan gick bajs för jag fattade ingenting. Blä. Sen hade vi kulturhistoriaprov. Klockan tickade på och min hjärna ville inte sammarbeta så jag vet inte hur det gick. Klockan blev 16.20 och bussen går 16.25. Jag ville verkligen inte ta 17.30 tåget så jag bestämde mig för att make a run for it. Jag lämnade in provet och sprang. Mina nya örhängen är tunga så mina öron blödde (nja, kanske inte) och mina nya vita skor blev fulla i lera och slask.    =( Jag kommer till busshållplatsen och bussen är typ tio minuter försenad så jag hade kunnat tagit min tid och inte genat genom lerstigen, och mina fötter förfryser. Och det regnar på mig. Men vi fick studentmössan idag! Yey! XD Men det regnade på kartongen. Bussen tog en evighet hem idag. Fick byta buss i Harmånger. Då satte jag mig och kollade på Family Guy tills det var dags att kliva av. Me <3 My Ipod.
Irriterad som få, inte klar med uppsats, orklös, dock levande och förhållandevis frisk. Jag tror att halva klassen är hemma pga sjukdom och den andra hälften sitter och snorar i klassrummet. (Dock inte jag, jag hade min förkylning på sportlovet) (...) .  Och just det, på bussen upptäckte jag att min väska har gått sönder... Åhhhh.
Basta

\\
Over and Out

Helgen

Japp. I helgen var det "Gnarp Festival" i Norrfjärn'! XD
Far drog hem två jobbarkompisar, eller egentligen hans chefer då, två tvillingar från Stockholm med piercingar lite här och var och en besatthet av HammarbyIF och Dylan. Dom bestämde att det var festival hemma hos oss, hahaha! Fan vad kul det var, bara att lyssna på dom var helt ofattbart roligt! Hahaha, dom hade med sig gitarrerna i högsta hugg (dock kunde dom bara tre noter XD ) och i sitt band "Armband" hade dom skrivit en låt som gick ungefär såhär: "JAG ÄR DET ENDA ÖVERLEVANDE ABORTBARNET! MIN MAMMA ANVÄNDE KLORIN, JAG ÄR SÅ FIN, MIN PAPPA ÄR EN NÄCKROFIL!"  Något sådant tror jag XD Fast det enda man behövde höra var :"JAG ÄR DET ENDA ÖVERLEVANDE ABORTBARNET!" Hahahahaha!!  Och gitarrspelet var mest "slå-allt-du-orkar!" Hahaha! Guitar Hero contest för hela slanten också. Måste säga att jag sparkade stjärt. =D  Så fick jag presenter också, en handduk med "hammarby" tryckt på, (vit och grön då såklart!) Sen satt jag barfota i soffan, "har du inga strumpor?" Så fick jag helt plötsligt ett par "HIF" strumpor påkörda på foten XD  Var på pizzan också; "Ehmm... 6 pizzor tack." Hahaha!
Jaaa då, det var kul det.

Nu sitter jag och försöker plugga men det går inge bra ;)  Jimmie försöker tvinga mig att städa och tvätta. Hahaha. X)

\\
Over and Out
 

Fredag idag

Haha! Jag insåg nyss att när vi var ut i helgen så var det ju "schlagerkväll" på stadt. Hahaha! Jag undrade jag också varför det var en massa schlagermusik. Hahaha! XD Ojojoj.
Idag så bestämde jag mig för att ta tag i kuhi, men ack! Jag har varken papperen eller bilden här. Var är de? I donno.
So, för att sammanfatta dagen hittills : Gröt med hallonsylt, trafikplugg i minsta laget, säng, popcorn, -198 kr.
Och detta, igårkväll såg jag den...! Ja, det finns inte ord... Dåligaste, filmen. Jag kollade inte ens klart på den, det gick bara inte. Haha, dock fick jag mig ett gott skratt.
Jag/vi kollade på Scary Movie, ettan, innan också. Hahaha! Alltså. XD  "Who's is it Bobby? Who's is it!? Wraaaaah, WRAAAHHH!!" Hahaha! Jag kan inte rå för det. Jag skrattar varje gång. XD Å, jag minns ScaryMovie-tiderna nere i Sörfjärden. Jag (haha, jag skrev "Jan" först ist för "Jag"!), Nathalie och Mia! HAha. "The mad-cow - Muu motherfucker muu! The camel-toe! Ritttsch!" Ahahahahahaha!!

Ojojoj =)

That's all for now

\\
Over and Out

Waiting...

On the world to change.
Ja, nu har jag telefonerat banken iallafall och han sa att det skulle ta ett tag för han måsta "kolla upp det här". (Mina pengar som drogs på OkQ8). Så nu väntar jag och hoppas på att Jimmy eller Johannes eller vem det nu var, ska ringa snarast möjligt.
Iövrigt så skall jag åka in till Sundsvall idag.
Och jag gillar när jag hittar musik som jag gillar =)
Och det är soligt ute!
Och jag är förvånad hur lätt det är ibland att leva.
Och, oj då. Jag har fortfarande inte gjort kuhi.
=D
Hejhej! Ha en bara da'!

\\
Over and Out

Tisdag

Ja, tisdagen har spenderats ute i solen faktiskt =D Jag pallrade mitt sjuka jag ut och gick en sväng. Sen åkte jag med mor ned till Sörfjärden och då gick jag ner till stranden en sväng. Det är fan min fristad! Det är så himla härligt där nere! Lungt och skönt och vackert. Lika i Norrfjärden också. Uppväxtuppäxt. =) Och mormor hade bakat semlor. Det var gott.
Sen nu har jag hämtat ännu ett paket på Q8 -men denna gång betalade jag kontant! Jag var dit i fredags också och betalade med kortet 725:- Sen när jag kom hem så hade jag 0 kronor på kortet. Konstigt tänkte jag, eftersom jag skulle ha haft ca 25 kr till. Menmen, så jag förde över studiebidraget till det kontot och då försvann 700 spänn! WTF!? Då sa Jimmie att det hade blivit så flera gånger för honom när han handlat på Q8, och att det skulle ta typ några dagar innan det skulle komma tillbaka. Ok, tänkte jag. Ok. Jag väntar till på måndag. Måndagen kom - inga pengar! Arrg! Jag fick syk och ringde Q8 för att höra vad problemet var, samtalet lät ungefär såhär: Jag "Hej, jag var och betalade och hämtade ett paket i fredags för 725 kronor och nu är det så att ni har dragit det två gånger från mitt kort."  Han svarade "Nej." 
Va?! Liksom. Jag trodde han menade typ "Nej, men vad säger du? Det här måste vi fixa!" Men efter en stund sa han: "Nej, det tror jag inte."  Ööööh? Är du hjärndöd eller vad är det frågan om? Jag svarade "Ehrm, joo. Ni har dragit det två gånger." Varför skulle jag annars ringa ditt päronhuvve till varelse. "Men då måste banken ha gjort fel blablabla" Så jag får nu vänta tills imorgon då (tre bankdagar) och annars får jag ringa banken för då är det tydligen dom som ska fixa det. Gaaah!! Jag hade god lust att skälla huvet av han och skrika att jag vet att det är du som har gjort fel för du har gjort fel med många andra också och ni har så pissigt dåliga grejer!! Men då skulle han väl gå sönder den bräcklige lille fan. Suck. All I'm sayin' is handla inte med kort på OkQ8 i Gnarsp, då ser jag er som förrädare. ;)

\\
Over and Out

Sportlov

Japp, första dagen av sportlovet. Jag vaknar med halsont och en blockad näsa.
Menmen.
Förra inlägget skrev jag lite om Italien (att jag hade haft kul)  och det var det. Jag tänkte kanske gå in mer på det men nu har jag ångrat mig för jag orkar inte skriva X)
Anyways så funderar jag på hur sportlovet skall spenderas.
Jaa.
=)

\\
Over and Out

Home

Ja, nu är jag hemma igen. Sitter och dricker ur mina nya glas, en fin drink som jag har hittat på själv ! :D Jag hade skitkul i Italien! Mn nu kommer Amanda och Thass så nu blire' party!!
XD

\\
Over and Out