Stan

Jepps. Idag blev man ledig då (eller snarare utan lärare). Då åkte jag med mamma och Linus in till stan för han skulle på någe jobbmötesak (?).
Jag äger nu två nya linnen, en ny bh, ett big-ass glas (for my smoothies!) från Indiska, och en massa smågrejer som jag tyckte var nödvändiga. Oo, och två nya vinglas, vit/frostiga. =) Nu sitter jag här och har äntligen fått skrivit ut bilderna som jag skall sätta upp (jag köpte nya ramar också)! Det går inte att skriva ut från min dator (!) så jag fick låna Denisas en sväng. Messenger funker inte heller på min dator, Internet fungerar men man kan inte logga in på msn. ?! Ja, men jag ska väl inte klaga på pärlan. Hon har ju varit med så länge att det tar typ en halvtimme innan hon har värmts upp. X)
Nej, nu skall jag gå in och se vad vi skall göra för mat. Lite hongrik fast broder bjöd mig på en big-ass muffin i stan.
=)

/ Marie! Hör av dig ffs! =) /

\\
Over and Out

Oj då!

Ja. Idag blev klockan två och jag skulle gå på franskan. Vad händer? Jag förflyttar mig mot klassrummet, MEN! Jag ser att någonting underligt händer där inne. Dom sitter en och en, alla har huvudet bekant lutat över ett pappen, alla skriver frenetiskt ner olika böjningar på aktiva verb. PROV!  Jag vände på klacken, i hopp om att läraren inte hade sett mig, och sprang. X)  "Jag måste åka hem" Var orden som kom ur min mun. Så jag sprang till skåpet, ut, till bussen. Jag har varit borta två lektioner och nu hade vi prov! wtf?
Jaja. Så nu sitter jag här och skriver arbetsmiljö&säkerhets papperen som jag skall snarast maila till henne bara jag blir färdig någongång.


\\
Over and Out

Ta ton

"Om jag vore din sjöman...Då jävlar."

=)

Måndag

Idag är jag ledig!
Har ont i fingrar och fötter, varför jo:
Jag har ont i fingrarna eftersom GuitarHero tog över mitt liv i två dagar! =D Det är askul!

Jag har ont i fötterna för att jag valde klackar när vi gick ut i lördags. Thess drog med mig ut och agerade sugardaddy. X) Mona också. Jag trashade totalt en toalett på stadt och fick paya 300 spänn. Suck. Dummer. Nedrans sambuca. XD 
Men kul hade vi! XD 

Vill ha GuitarHero nu! Kom hem! X)
Nu vill jag åka hem och umgås med tha family. Ska ringa mami och fråga om hon vill hämta moi. =)  Hejhej.
\\
Over and Out

Ojojoj

Tvättmedlet är nu slut. Tre tvättar. Pathetic! X)
Nu skall jag snart åka ner till me padre och spela Guitar Hero! Yay! =D

Hade tänkt andra planer men skitsamma! Ska dra hit tjejorna någon dag och ha smoothie-kväll har jag bestämt! =)
Måste kolla om jag har nå torra kläder nu. Kan ju inte gå omkring i leggings och tröja hela kvällen, ojojoj. X)
Men ha de! 

\\
Over and Out

Jaaaa!

Ja, jag vet. Inte bra att vara hemma från skolan såhär länge! Fick nyss en ångestattack då jag insåg att jag missar genomgång på matten. Suck... Men AH! Shitit.

Nu ska jag tvätta iallafall. Så det blir gjort.
Just det också, jag har inga pengar. Vilket jag trodde jag skulle få idag. Blä.
Men jag ska vara glad iallafall! Blir ingen utgång ikväll dock.  Wellwell.

\\

Over and Out

Sallaaaad

Nu ska jag bara äta sallad hädanefter.
Nej, smoothies!

Men tydligen så ha Malin fått körkort! Grattis! The pressure is on, säger jag bara... X)
Vet inte riktigt vad jag skall göra... Gå på ica och handla bär. Mmmm bääär (beer)... Haha.
Bwah! O inte har jag tvättat idag heller som jag lovade igår. Ehe.. =)
Menmen. Ooo! Hoppas att jag får pengar imorgon! Hoppahoppashoppas!

Idag satt jag + lillasystern och kollade på någons hår när hon sa "Jag vill också ha sånt hår! Nu måste jag klippa mig!" Men ICKE sade jag! Swooosh, så hade jag stylat till hennes frilla till perfektion! X) Hon insåg helt enkelt inte möjligheterna. Det är typiskt mig, jag kan kolla på någon och få värsta visionen om hur jag kan "styla" dom, men när jag själv ska fixa till mig så nada, kaputt. Ja men så roligt.
Hej

\\
Over and Out

Gosh!

I've createt an addiction! Must have SJ-P's hair.
Hahaha

Nyss har jag (äntligen!) fått använda min mixer! Och mina smoothies are to die for! Så goda! Mmmm :)
Smoothies, daim och satc. Mina sjukdagar är förgyllda. X)

\\
Over and Out

Hemma

Idag är jag hemma och tar det lungt.

|Red Hot får förklara|:

Wakin' up dead inside of my head
Will never, never do
There is no med
No medicine to take






Heath Ledger är död!
Va?!
Jävla skit.
28 år liksom.


\\
Over and Out

Houlk

Ja, nu ligger jag här i soffan och mår som ett as. Allvarligt, det känns som om jag vore bakis! Varför? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Jag drack ju inte ens i helgen. Snorig, trötta, rinnande ögon. En obeskrivlig smärta i magen, det känns sådär som det gör precis innan man måste springa på toa och prata lite med porslinet.
Skrivit svenskan faktiskt! Dock inte hela, men jaja. Jag ska nog inte gå imorgon ändå om jag mår såhär. Har på det suttit och kollat på Satc, men det är Veronicas fel! Haha X) Bara för att hon har suttit och tjatat om att hon fick alla säsonger i julklapp. Så nu växer shoppingbegäret ännu mer. =D Men vadå, vem vill inte ha en egen lägenhet i New York med utsikt över Central Park?  ;)
Nej, nu skall jag hem och äta pannkaka tror jag, om jag får ner något. Tjockpannkaka. =) Sen ska jag på ica en sväng tror jag och köpa bär. Mmmm...Bäääär. Frysta, kalla, goda bääär.
;)

\\
Over and Out

Bläää

Idag är jag sjuk...are. Det började igår och imorse kunde jag knappt andas. Näsan är täppt, dock snorar jag som en galning. Ögonen rinner och jag är bara allmänt död. Åkte in till skolan för jag tänkte jag måste fan gå på matten! Och arbetsmiljö&säkerhetslektionen (eftersom det är typ andra lektionen)  och cpr class på gympan. + Att jag har körlektion 14.10.  När jag väl satt på matten så ångrade jag mig. Jag har nu genomlidit matten, avbokat körlektionen, tagit mig hem med 10.36 tåget och funderade nyss på att gå och köpa något gott och fruktansvärt onyttigt till mig själv. Men som tur är så har Jimpan chips hemma så nu sitter jag och svullar dom! X) Tror dock ändå att jag går och köper mig en baguette eller något, blev så sugen på en Jambo-macka när jag gick förbi! Lukten av kycklingcurry:n Mmmm! Fast en tunabergare! Mmmm. Skulle skynda till tåget (vilket jag inte behövde egentligen) då märkte jag att jag får typ en hjärtattack/hjärnpropp om jag småspringer eller något pga syrebrist. Mah! Jag kan inte andas.

\\
Over and Out

Hhåååkejj

Ja, jag erkänner. Jag är faktiskt ganska rätt så bra. Haha, typiskt Malin "Du ser ju faktiskt ganska rättså bra ut idag!" Okej, lite överdrift men i princip. Way to go on the confidence boost! X)
Jag erkänner också att jag är nog den sämsta på att hålla en grudge. "Hålla en grudge"? Kan man säga så? X) Men faktiskt. Om man ska vara "sur" och hålla någon på halster så ska man väl inte direkt ringa upp personen i fråga och prata? Jag är mer: BRÅKA! - Hej då! - Vänta och se om den ringer upp (så jag kan skälla mera), annars ringa upp och skälla. - Ringa och fråga om vi ska hitta på något.
Haha, men i några fall så "lyckas" man kanske. Ojojoj, jag har faktiskt inget att skriva så jag sitter och hittar på en massa saker. Klockan är nu 22.30 och jag ligger inte och sover, Oh-My-God! Med Janice's röst från Vänner. Men när ska man egentligen gå och lägga sig? Men ah! Sluta skriva Simone, det är bra ändå, man måste inte skriva om obetydliga saker som sin egen läggning höll jag på att skriva men jag menar förstås läggdagstid. Haha, "läggdagstid" Kan man skriva? X) Anyways... Jag skall skriva svenskan, jag lovar! Jag bara... orkar inte. Haha. Nej, men ärligt så förstår jag inte vad hon vill ha ut av mig, förutom min kropp såklart...  Haha! Men verkligen! Sluta, just stop it. Nu är det bra.

  • Jag är inte störd, jag lovar.
  • Min svenskalärare utnyttjar mig inte
  • Och jag ska gå och lägga mig nu

/Bortse från texten ovan/ 


\\
Over and Out
X)


Suck

Idag är jag less. Less på allt. Varför? Ja... Därför. Less på plugg, inte veta vad man vill, att konstant vara pank, att vara deppig, att banken är den mest diaboliska platsen någonsin, att människor bryr sig om vad andra tycker, att bara jag inte kan göra någon skillnad hur jag än försöker!

...Men jag tänker fortsätta att försöka ändå, för det kan jag visst det!
=)

What if I say I'm not like the others?
What if I say I'm not just anoter one of your plays
You're the pretender!
What if I say I will never surrender?

So who are you?

\\

Over and Out

Yeees

Japp. Utgången i onsdags var inte alls illa! Det var skitkul! Världens roligaste dans-kille! Haha. Sambuca för hela slanten! XD
Kvällens toacitat:
Jag: Malin?!
Malin: Jaa?
Jag: Jag har ganska stor mun jag! *GAPA!*
Hahaha


Malins stalker var bäst också! X) Juckjuck.


Just nu sitter jag och har tråååååkigt.... Hatar att inte ha pengar! Jag vill också ut!

Moooondakk

Japp. Då har skolveckan börjat igen. Var trött som ett as imorse när jag klev upp. Blö. Igår var jag hos Marie en svöng och spelade yatzy, men det var inge kul för någon fuskade hela tiden! (Ok, den någon var iofs jag men ändå)  =D Pratade planer om den kommande körkortstiden. =) Me like!
Åter till idag. Efter die shüle så åkte jag med modern hem, dock fick vi vänta ett tag innan det fanns någon plats på besiktningen och jag hade varit hemma en timme tidigare om jag hade tagit bussen men jaja.
Och nyss var jag på banken och skulle fixa ett nytt kort. Då började killen babbla om något nytt kort som jag skulle ha (för han hade det och det var sååå bra yada yada yada =p) och han fixade mitt internetkonto och var bara allmänt trevlig! Tack Johannes Abraham för att du är så trevlig och får en på gott, humant humör =) .


\\
Over and Out