Klick! :D


Hur ska jag kunna motstå att klicka hem (iallafall lite av) detta!



Älskar ugglorna! KLICK!

Vill också ha en liten hund nu, med fin tröja! ;)

Inte den färgen/stuket på mössan dock.. ;)

Myyyys!
:D

hm.com/se


\\
Over and Out

Spökar det här?


Såhär är det, igår hörde jag darth vader andningar. Seriöst. Sa det till Jimmie, och han sa att om jag hörde det så var jag förmodligen galen.. ;) Bara för att han inte hörde. Men det är ju för att Darth jävlas! Haha! Sen när Jimmie somnat så hördes det igen!
Och alldelens nyss så hörde jag något ramla i köket. Hmm?

Grejen är att jag blir inte rädd eller så, är liksom så van för det har alltid varit såhär. Men på sistone har jag funderat liksom "Varför låter det i köket nu?" Antar att det är katten eller något, men om katten är ute?

OK. Logiska förklaringar:
Darth=kylskåpet, enda jag kan tänka som låter.
Ramlande saker i köket=något i typ.. diskmaskinen? Som legat konstigt. Eller något som varit varmt som.. ja, det händer något med? Haha. Som typ en petflaska som 'knäcker' i plasten.

Ja, kanske det. Hade lite funderingar bara. Tänkte inte skriva om detta.. men vad var det då jag tänkte skriva om? Ja..ha..
Iallafall. Ska jobba idag. Clubfrukost today, men jag jobbar inte på den. Då hade jag jobbat nu ;) Men jag jobbar till stängning idag, hoppas det är mycket varor! Och mycket folk.

Jaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Haha! Tittar på vakna! samtidigt så jag blir lite off när jag skriver X)

HEJ!


\\
Over and Out

Tårtis :)


Häääääääär är min fina Jimmies-födelsedags-tårtaaaaa! :D

In progress..


Klaaaaaaaaar!

Mmmm! Den ser supergoooood ut! Hoppas den är det! Har chokladtårtbotten, för Jimmie ville ha det :) Tror inte jag testat det någongång. Sen myyyycket marsan! för det var en önskning från Jimmie, haha. Sen apelsin-noblesse! Mmmm! Smarrigt :)

\\
Over and Out


Grattissss :D


Jimmie fyller år idag! :) 24.. Oldie. Haha! Nej då ;) Tycker bara det är kul att mobbas, haha.
"Ja. 24. Jag tror jag ska fylla 25, sen får det vara nog med födelsedagar." Hahaha! X)
(På ett roligt vis typ "Haha, jag fyller 25 i år igen!" så det inte missuppfattas).

Nu ska jag baka tårta och dona :)

Hej!
\\
Over and Out

Fluyga!


JÄVLA banan- eller blomflugor! Vad vill ni?! Det började med ett par stycken och nu är de ett tiotal! FÖRSVINN! Tydligen så lägger de ägg i diskhon i matrester som åkt ner (uäk). NU JÄVLAR har jag rensat! Diskmedel och sköljt. Men det räcker nog inte. Så jag kokade en stoooor kanna vatten och tog ajax och hävde i, sen hällde jag kokande hett vatten i slasken! Moahahaha!!!! DÖÖÖÖÖÖÖ! Hahaha! Ursäkta om det låter hemskt, men de är hemska! Om detta inte fungerar så ska jag köpa något (som jag inte minns vad det heter) som man ska häva ner och sedan låta stå över natten.
Hehehe, enough is enough. ;)

\\
Over and Out

Plötsligt... Blev jag trött.



X)

\\
Over and Out

I want it!


Ååååå vad jag vill ha dessa!



Till min HTC!!!!! :D 


Annars DISSEN blogg.se för eran skit-app till iphone! Android då era snåla jävlar?! Fy! FYYYY SKÄMSSSSSS! Arg..

\\
Over and Out

Hearts


Idag har jag hjärtan i öronen ;) Ett stort och ett litet.

Syns kanske inte så bra, men det är en plopp med ett litet guldhjärta :)

Sitter nu och nervar för de gräver för fiber här utanför och det är ett stort dike vid vår utfart! Och en stor grushög! Blev tvungen och gå och säga till att "Jag ska på jobbet om en timme!" haha. Han sa iallafall att han skulle fixa och fylla igen diket/hålet tills tio. BRRRRRA!

Sen... så måste jag erkänna att.. Jag saknar mitt röda hår (!)(?) frågetecken? Var ju så nöjd, men så kollade jag på cambilder när jag tog dessa ovan och jao.. lite saknad är det ska jag erkänna.. Hmm... Kanske skulle ta och köpa peruker jag?! 
, nu ska jag faktiskt inte färga något mer! Eventuellt en ljus toning eftersom det är så mkt rött i håret fortfarande. Fast nej, jag ska inte lägga ut några mer pengar på håret nu. Ska sluta lägga pengar på onödiga grejer! Och jag ska sparasparaspara!

Nu ska jag gå och borsta gaddarna!
Hej!

\\
Over and Out

Inspirerad


Imorse vaknade jag vid 6, eller innan, Jim höll på i köket ett tag sen hörde jag dörren låsas. Försökte somna om, men icke. Låg och vred mig ett tag, men sen klev jag upp. Egentligen hade jag tänkt kliva upp nu, haha. Jaja. Skall åka och jobba 11-18 idag. Sen imorgon så måste jag ombesiktiga bilen.

Sen måste jag bara ge en eloge till Emma (Sjöberg) Wiklund som var med på Vakna! idag. Huuuur inspirerande är inte hon? Så snygg och fresh. Vill bara rusa på åhlens och köpa allt i hennes hudvårdsserie! Haha. Mest för att hon verkade veta så mycket om det hon håller på med.





Nu så ska jag göra mig klar -fast jag har ett par timmar på mig, haha ;)

Hej!

\\
Over and Out

Insidious


Alltså.. ja. Hyrde denna film igår. Satt själv och tittade på den :s Jag tyckte den var läskig. Och jag är kräsen när det gäller skräckisar.  



Det var någon gång jag tyckte det blev lite.. too much (i slutet, om man ser den så fattar man) för jag gillar när man inte får se "det läskiga" riktigt, och så var det i filmen! Byggdes upp och byggdes upp (sen var det en scen mot slutet som jag inte gillade ;)). Nä, äckligt var det. I trailern här uppe så får man se, när hon säger "It was something in there with him.." och krokfingrarna pekar på honom i sängen, uffaaa! Haha! ;)
Konstigt det där att man vill bli skrämd. Tänkte på det igår, för jag fick en känsla i magen som jag kände igen. Tänkte och tänkte, och kom på att det var ungefär som när man åker karusell! Sjukt va? En rush liksom.

Nu ska jag inte tänka på denna film när jag åker ner till fjärn, ensam.. och är ensam i pappas stora hus.. ensam.. Med en massa demoner med krokfingrar som vill mörda mig! Uhuuu!

Hahaha X)

\\
Over and Out

möööööök


Ja jag vet, har blivit helt besatt av ordet "mök" haha!

Nu har jag gone over to the dark side.. Alltid alltid kommer bakfyllan på kvällssidan för mig! Blök. Men. Helt ärligt. Så är det lite mysigt. Haha. Slöar i soffan framför tvn och jag fick Jimmie att köpa cheese balls och cola åt mig! Maaaaahhhhhh! Hihihi. PLUS att det kommit några nya filmer i videobutiken som jag tänkte kolla in, en skräckis! OooOooo! :) Me löves it. Klick! Så är den hyrd! ;)

Nu ska jag gå och ta mig ett stort glas cola med iiiiiiiis! Mah så gott! :D
Hej!

\\

Over and Out

Fanx!

Tack för en rolig kväll! :D

Nu står jag på knä och snabb-bloggar i Monas vardagsrum ;) Ska ut och "bakis-käka utan bakis" haha ;) Fast helt ärligt så är jag liiiite liiiite bakis, alltså jag känner mig inte bakis men om jag lägger mig ner så vill jag ligga kvar, haha.
Soffan i bakgrunden är var jag sov inatt, för min plats i sängen var redan paxad av Pernilla.. :( .. ;)

Åååå massive kexchoklad-craviiiiingsssssssssssss! X)

Heeeej!
\\
Over and Out

Fääääst! ;)


Tjooohooo! Nu ska jag åka till ljusdal på fäääääst! :D Hahaha! Sitter och skrattar åt mig själv, haha, låter så otroligt "bondigt" (bonnit') med fääääst! Hahaha!

Men hallå!? Kolla hur de dansar i videon! De har ju snott mina moves!

 X)

Det roliga (sorgliga? haha!) är att jag ser ut så på dansgolvet, hahaha! Men det är ju så jävla kul! Freaka loss X) Kan ju muntra upp de som inte vågar dansa om inte annat ;) (Haha! 2:49!)

Ha en suuuuper rolig kväll! För det ska jag ha!! Med mina brudar! (Usch, haha! Hatar när folk skriver så, haha, men nu måsta jag :D). Synd att Malin inte kunde komma bara. Då vore truppen samlad! ;)

Hej!

\\
Over and Out

God morgon klockan 5!


Ja, igår så var vi ut och åt :) Mys var det! Fast jag blev besviken på restaurangen, menmen. Halvgod mat och lite vin, it's all good ;) 
  
När vi kom hem så kom pappa en sväng och gav mig mitt paket!
Hihi! :D
Precis vad jag önskade mig! Fast mycket flashigare -digitalt och allt liksom! :)

Sen kommer jag inte ihåg hur, men jag somnade! Hahaha! Jag minns inte att jag somnade X) Vaknade av en mardröm -Jag och Jimmie var ute och dök, och jag tog kort med min systemkamera (som tydligen var vattenfast?). Så kom det en haj! Fast det inte skulle vara hajar där! Och den liksom 'lekte' med oss, den tänkte äta mig men den 'nafsade' bara, uhuuhuuhuuu! Och jag försökte skrämma bort den med blixten på kameran, men det fungerade bara en liten stund! Sen kom en stor våg och liksom sköljde bort allt! Sög bort allt vatten liksom! Och jag hann inte ta tag i något men det hann Jimmie. Det var som på en film, när kärleksparet sträcker ut händerna efter varandra, haha! Men sen försvann jag.. Uffa! Då vaknade jag!

Nae, inte så kul dröm. Vaknade liksom och visste inte var jag var, för jag mindes inte att jag somnat! Haha. Klev upp och släckte alla lampor, trodde klockan var typ 12, men den var 5! Haha!

Men NU ska jag åka och jobba. NU måste jag åka!

Hejhej!

\\
Over and Out

Dinnah'


Nu åker vi till la stada. Där väntar ett bord för två :) Jim is taking me out to dinner tonight, myyyys! :love:

Puss på honom! ;)
Haha ;)
Och jag använder min nya klänning :)

\\
Over and Out

Uppdat. Eller nej förresten. Klänningen kändes för 'uppklätt' ;) Tar en annan istället.
Som jag ändå inte visade här men, haha! ;)