Who are you?!

...I'm Batman!
Hahaha X) Jag klarar det inte, han försöker vara så seriös i sin latex-plast-dräkt, men det funkar bara inte X) Kollar på roast på berns istället ;)

   Sen måste jag bara säga att jag missbedömer folk något så otroligt. På senare tid så jag har tänkt på klyschan 'alla förtjänar en andra chans' och ja, folk som jag ogillat har jag liksom 'ok'. Helt sjuk ändå. Men då har jag också missbedömt åt andra hållet också. Någon som jag tyckt liksom 'jaa, ok' (alltså jag tänker inte 'ok. inte ok' när jag ser och träffar någon men jag orkar inte utveckla hela tankeprocessen) har visat sig vara liksom "Aa, jag är bara vän med supersmala människor" typ. Haha. Inte ok, eller vadå. Haha ;)

   Iallafall! Jag jobbar och står i, imöra sen är jag ledig två dagar =) sen jobbar jag fredag också.
   Funderar lite på håret mitt, vill så gärna ljusa upp det till sommaren (ÖÖHHHMMM första juni imorgon! Sommar!) men jag vågar inte. Vill gå till en frissa, men kommer ju fan aldrig iväg! Jag hatar att boka tid och skit, det ska vara NuNuNU! Annars kan man ju ändra sig femton gånger om, haha.

   Iallafall. Det är clubdagar på h&m ifall någon är intresserad av 10% rabatt på hela köpet, kravet är ett clubkort, eller bli medlem på en gång. Men bara mån-ons gäller det ;)

   Jaja. Nu tycker jag såhär att jag fixar om här lite och gör sommar i bloggen, så gör alla andra det också så blir det lite roligare ;) Eller så kan någon göra det åt mig för lets face it, jag kommer glömma bort det, haha.

   Jaja. Men nu ska jag borsta gaddarna! Upp å jöbba imöra vettni! ;)
Hejhej!
\\
Over and Out
P.s Nathalie, vad är ditt password? Måste ju veta vad du gör om dagarna (även om det för det mesta är städning, hahaha) X) ;)


Jösses Maria!

   Ett av mina nya favorite sayings ;)

   Jaa, jag har jobbat typ hela veckan. Ska jobba idag också, men inte förren klockan ett. Sitter fortfarande i morgonrocken och kollar på tv ;) Nice med sovmorgon.

   Igår så åkte jag ner till fjärn' efter jobbet, åt lite grillat och sånt. Sen åkte vi upp till Linus och Sara och Edvin, fast Bianca och pappa åkte och kollade på båtar eller något, haha ;) Jag färgade lite slingor på Sara, men jag hann inte se resultatet för det blev så sent och jag blev trött och åkte hem medans hon sköljde ur färgen, haha ;)

   Typiskt att solen ska komma fram när man ska jobba. Men jag hoppas på lite bättre väder denna vecka, har ju varit kyliga vindar nu ett tag.

   Just det, haha, igårkväll åkte Jimpan in till stan med nå grabbar. Sen när jag vaknade imorse så tyckte jag att det verkade lite tomt... då kom jag på att Jimmie inte hade kommit hem, haha X) Menmen, han sov hos typ Björn eller någon, ringde förr och hörde så han inte låg i något dike eller något ;)

   JaaaaaaaaaaJa. Men nu så. Kanske man ska börja göra sig iordning ;)
Hejhej!
\\
Over and Out

Torkan fortsätter

   Det råder bloggtorka och i protest så skriver jag så lite som möjligt ;) Haha.

   Idag så har man kastat in lite ved och myst med Edvin =)

   Nu mat.
Hej!
\\
Over and Out

Double chocolate fudge

   Mmm, visst låter det gott ;)

   Jag blev så sugen på att baka idag så jag har nyss provsmakat my chocolate super kläddige kläd cake som håller på coolar ner sig ;) haha. Alltså jag är bara för bäst på att göra kladdkaka! Helt fantastiskt! =)

   Idag så har jag varit i Gällsta, gick ner dit imorse och så var jag och mamma ut och sprang lite, sen solade vi medans solen var framme =) Sen började ju värsta åskvädret! 'BRAAAK!' Sa det och himlen spottade ur sig en blixt. Ooo, scary ;)

   Sen måste jag bara säga att jag blir förbannad. Jag satt kollade på "unga mödrar" och en tjej gick och klagade på att "400:- räcker inte långt!" i mataffären, och sen så går hon och köper en hel limpa med cigaretter! Jävla idiot, mah!
   Å. Jaja, människor får väl göra hur de vill, men jag får tycka de är dumma jävla spån jag också om jag vill.
  
   Men ja, äsch. Klag-time over! Haha ;)
Nej, nu ska jag kolla om vi ska göra någon mat kanske ;)
Hejhej!
\\
Over and Out

Helt fantastiskt =)

   Jeansshorts och t-shirt med bikinin under -det är varmt nu! =D

   Idag så tog jag och mamma oss en sväng in till Hooodik. Jag köpte en bunt armband och stuff =) Ett nytt nagellack som jag hoppas är ett bra (hatar när de flagnar efter bara typ 1-2 dagar!) och hårfärg =) Har nyss sköljt ur den och mja... Haha ;) Jag skulle färga i botten (för att få bort det som var för ljust) och ja, det blev kanske ok, men då blev det mörkare ut mot topparna liksom (drog ut färgen lite i resten av håret också) =S Mah. Jaja, det är inte helt torrt ännu så man får väl se -och hoppas på det bästa ;) Tycker det är konstigt om det blir mörkt när jag köpte mörkblond färg? Jaja ;)

   Efter stan så åkte vi hem och fikade lite hos mig, sen var vi ut och sprang en sväng idag också =) Det gick mycket bättre idag, kanske för att det var mindre sol idag -iallafall när vi började. Men sen sprack det upp och nu skiner solen ännu =) Supernice ;) Och svettig blev man ;)

   Nepp, nu så ska jag och min man göra lite mat så magen slutat kurra ;)
Hejhej! =)
\\
Over and Out

Men ååå!

   Skulle åka till Sundsvall och hämta någon maskingrej, sen till Huddinge med den till pappa. Eller ja, pappas chef, pappa är ju i Hallstahammar. Men så ringde Robban nu och sa att det inte blev något för han som fixade den hade satt ihop den baklänges (öhm?) och han fick inte ihop den. Bra där! Jaja. Får se om det blir någon annan dag veckan, men äh, jag vet inte jag.

   Jaja, slapp flera timmars bilåkande då ;) Fast jag hade nog åkt imorgonbitti kanske ändå, menmen.

   Då kan jag ju kolla mina serier ikväll! Haha ;) Ugly Betty nu, sen Desperate, Cougar Town och Christine =)
Hejhej!
\\
Over and Out

Ouch!

   Oh, my god.
   Jag skulle nog ha tagit på mig bikinin imorse istället för sportbh, haha!

   Ja, jag är lite sådär halvglad över att ha fått färg överhuvudtaget X)
Men man glömmer bort sig och kliar sig typ i pannan (också bränd i fejan) och aj! Haha ;)

   Hot day today!

   Jag har även städat på "balkongen" idag =) Köpte en sop på grossen och sopade bort alla barr från julgranen (som Jimmie tog bort från balkongen igår, haha!). Ska bara ta lite typ såpa eller något och skrubba lite för det är lite skabb fortfarande ;) Sen kan man ploppa upp våra två stolar+bordet och sitta där när det blir för varmt inne ;) Gött.

   Aja, nu väntar jag på ett samtal.
Hej!
\\
Over and Out

I'm meltiiiiiiiiiiing!

   Alltså, det är jättevarmt ute! Typ sommar! Det som skulle bli moln och regn idag! Haha! =D
   Jag och Denise tog oss en promenix ner till gällsta idag, jag hade en munkjacka på mig -och det behövdes inte. Supervarmt! Väl framme så solade vi ett tag, eller Denise satt och intervjuade oss för någon skolgrej. Sen tog jag och mamma en joggingtur, fast det var mer spring-gå-spring-gå, haha, orkar inte riktigt hålla igång ;)
   Ja, sen måsta jag bara hem och duscha! Fan vad varmt det blev! Springa+värme = svetten rann som ett vattenfall, haha! =) Synd bara att inget funkar i denna lägenhet (både kranen i köket och duschgrejen krånglar) så man kan bara välja mellan varmt och hett vatten i duschen, nice när man själv är varm liksom... Not. Haha ;)
 
   Jaajaa. Nu har jag nyss varit på ica och handlat, jag och mor fikade lite innan. Fick slänga på mig mina jeanshorts och min tunna tunika för det är så varmt ute =) Men skinnjackan var lite väl, då blir det för varmt.

   Alltså hallå? Var kommer värmen ifrån? Nyss var det snö kvar och allt var typ grått och brunt på åkrarna, sen vips! Allt grööööönt och fint =) Jag märkte inte ens att snön försvann, vaknade upp en dag och liksom "behöver man inte vinterjackan längre?" haha ;) Niiiice.

   Har haft vinterkoma nu så länge så jag trodde inte det skulle bli någon sommar iår ;) Tusan vilken vinter det har varit! Kallt och jävligt och snö till förbannelse ;) Nu hoppas jag på en fin sommar =) Fast jag tycker alla sommrar är fina faktiskt =)

   Jaja. Ett inlägg om vädret: CHECK!
Haha.
Hej!
\\
Over and Out

Då var det dags igen

   Måndag. Vem gillar egentligen måndagar?

   Jaja, det blir jobb idag iallafall, slutar 19.15. Skulle ta 20.20 tåget men så frågade jag mamma om hon kanske kunde hämta mig och det kunde hon! =) Superglad blev jag då =)
   Ska ta tåget in, eller det blir väl en ersättningsbuss för det är ju något de håller på med.

   Jaja, men nu så!
Hejhej!
\\
Over and Out

Nu var det inte bra igen... ;)

   Nej, godis till frukost? Big no-no! Hahaha! X)

   Igår så var vi hos Mackan och Denise och grillade och spelade "tecken" haha, snacka om mellanstadieflashback! X) Sen bestämde vi att nej, vi kommer nog inte åka in på cruising eller något, så då gick vi på statiol och köpte godis ;) Klockan var väl elva/halv tolv eller något. Sen gick jag och Jimpan hem och kollade på film, "the uninvited" hette den tror jag. Handlade om en psyko-tjej och hennes döda mamma. Japp.
   Sen var det en film på tvn som Jimmie ville se, men jag somnade och låg och snarkade i soffan, haha. Så han fick knuffa på mig stup i kvarten för att han inte hörde något på tvn X) Hahaha! Sen när den filmen var slut så skulle vi lägga oss i sängen, och jag var så trött när Jimmie väckte mig för att jag skulle förflytta mig från soffan! Jag orkade inte ens tvätta bort sminket eller ens tänka på att borsta tänderna. Jag bara la mig och slocknade som en utblåst ljus, haha.

   Jaa, idag så hade jag hoppats på lite finare väder, menmen. Får se vad man ska hitta på idag då =)
Hejhej!
\\
Over and Out

"För nu är det LÖRDAAAAAAAAAAA'!"

   Skrek han på radion X)
  
   Nu är jag hemkommen från jobbet, nyduschad och inviger en ny klänning =) För det är ju så varmt och fiiiint väder! =D

   Sitter med vinglaset i ena handen och en kaka i den andra, haha, jag är så hungriiig! Ska ner till Marcus och Denise och grilla, de har redan tänt grillen så jag ska skynda mig att svänga ihop lite tzatziki och fixa håret sen hoppar vi ner till dom =)
   Och just det, jag missade totalt det där med att gå på systemet idag. Jag får nöja mig med vad som finns kvar i vinboxen i kylen ;) Menmen, det är inte fy skam, 2-3 glas prima vin! Haha ;) Annars så fick jag ett sms av Nathalie som sa att hon varit och storhandlat på sb idag, hehe, jag kommer Nathaliiiiie! Haha, nerå ;)

   Maten väntar, sen får vi se var kvällen tar oss ;)
Hejhej!
\\
Over and Out

Åå, frukost =)

   Mmm, vad gott med frukost =) Fil och flingor =)

   Nu har jag kommit hem från läkaren, det var en kvinna och hon var jättebra och supertrevlig, förklarade bra och babblade mycket ;) Fick medicin för magen och jag hade bra blodvärden (jättebra sa hon t.o.m! Haha ;). Ska äta medicinen nu i fjorton dagar, och kolla då om det blir bättre. Hoppas det. Annars (senare) kan det leda till magsår, och det tror jag inte är så trevligt =/

   Men nu ska jag mysa lite med Jimpan, om han kan sluta spela på sitt nedrans ps3 någongång! ;) Haha.
Hej!
\\
Over and Out

5003

   Tänk om året 5003 kommer. Shit... Vad död jag är då. Hahaha X)

   Idag så ska jag jobba som en söndag, så det blir en kort dag. Jimpan är ledig idag och imorgon, lyx! =)

   Igår efter jobbet så hälsade jag på Linus och Sara och Edvin =) Edvin var lite trrött så han somnade på en gång, sen fick jag fika =) Haha ;) Sen åkte jag hem och kollade på Grey's, eller den sista halvtimman typ. Jaaaaaaaaaaaaahapp.

   Nej, nu måste jag gå på macken och handla frukost. Märkte igårkväll att jag hade lämnat filen framme på bänken sedan morgonen, åå.
Hejhej =)
\\
Over and Out

Onsdag idag, jobbar stängning.

   Mår bättre idag =) Skönt. Men är fortfanande snuvig, jobbigt.
   Nu ska jag åka iväg till jobbet, fick låna Jimpans bil idag för jag jobbar till 19.15, har inte precis lust att vänta till 21.20-bussen då. Så var Jimmie snäll och bytte bil med mig idag =)

   Menmen, jag läre väl åka nu, ska irra runt och leta parkeringsplats också, har fått insider tips om 'billigare' parkering ;) Hatar att behöva betala 70 spänn (!) för parkeringen en dag! (Därför är det så bekvämt att ta bussen, men de vägrar ge mig några bra tider även fast jag säger till ;)

   Jaja.
   Men! Just det. Imorse kl 06.40 så ringde det på hemtelefonen, jag var yrvaken och snubblade upp ur sängen och svarade, men det var ingen där. Mysko. Frågade Denise och mamma om de hade ringt, men nej det hade dom inte. Mamma sa att hon trodde jag hade drömt, haha "Men har du inte drömt då?" "Men, nej, det kan jag ju inte ha gjort, jag vaknade ju av att det lät." "Jaa, men man kan drömma det också." Haha, nej, jag drömde inte ;) Pratade med Jimmie nu och det kan ha varit hans mamma som glömde bort sig och trodde han var hemma då (han åker 6). Oh well ;)

   Men nu måste jag åka!
Hejhej! =)
\\
Over and Out

Då var det klart då ;)

   Idaaaag fyller min lillaste lillasyster år ;) Hon blir hela tolv år gammal, tji fick man för att man trodde hon skulle vara liten förallti' haha.
 Yeah ;)

   Idag så fick jag tummen ur och plockade upp ikea-kassen (I knoooow!). Så nu har jag gjort det fint här hemma =) Men lite mysiga kort på Edvin bland annat =) Han är ju bara för sööööt! =)

   Sen toppade jag Denise's hår så jag måsta dammsuga, då tog jag hela lägenheten på en gång (som om högre krafter tyckte jag skulle ta tag i saken och sluta lata mig). Sen tänkte jag att nee, fan, jag skurar senare... Men då tar jag in några kaffekoppar ifrån rummet och slaskar på hallgolvet och köksgolvet, så då tog jag tag och skurade hela lägenheten! ;) (Igen, powers from where? Haha). Nu har jag bytt sängkläder (vååååår!) och slängt in en tvätt, hängt tvätt, diskat och käkat =) Tänk bara hur fresh det är här hemma nu! Blir helt glad, duktiga jag =)

   Nu hade jag tänkt proppa i mig lite alvedon, sen åka ner till mor min som ville gå ut och gå =)
Hejhej!
\\
Over and Out