Är det så den heter?

   Crosstrainer heter tydligen den där gå/springa/cykel-grejen. Den har jag fått låna ett tag, och nu i veckan har jag använt den varje dag (för jag tänkte nu jävlar!) men ja. Jag fick låna den av Harriet som fick låna den av Linda som nu vill ha den. Synd för mig. Menmen... Får köpa mig en egen eller något då (bra att jag är typ pank, är det inte wunderbaaaar?). Skulle vilja ha en lite mindre, som man kan typ ta isär och häva under sängen eller i något skåp, om det är möjligt.
 Såhär ser den typ ut, fast lite klumpigare/större.
   Den är rätt bra iallafall ;)

   Jaja. Nu ska jag dricka lite kaffe.
Hej.
\\
Over and Out

This is what grinds my gears

När folk säger/skriver "axla trenden" när fokus = axlarna på ett klädesplagg.

   Very creative...

\\
Over and Out

Jahapp...

   Vad ska man göra denna fredagskväll då? 
   Funderar på att ta sjubussen in till hudik nu, men det är ju så satans kallt!
   Eller så sitter jag här hemma och ugglar och dricker öl med Jimmie X) Haha.
   Mah.
   Hej! ;)
\\
Over and Out


Men Å

   Inatt hade jag värsta intressanta drömmen, sen nu så tänkte jag att jag måste slå på tvn, eller en film eller något och kolla fortsättningen för jag fattade inte var bilderna i huvudet kom ifrån. Men då kom jag på att det var ju en dröm! X) Haha.

   Ja, nu har jag varit och handlat lite i h-månger, hälsat på L&S&bebbe med pappa, och nu kollade jag nyss på "Ellen" där Lady Gaga var med. Japp. Kul.

   Var ner till Sasha nyss och tömde kattlådan! BLÄ!!! Jag hatar kattlådor! BläBläBLÄ! Bla. därför som jag inte katt! Om jag skulle skaffa katt så skulle jag slänga ut den fortare än fan om den var nödig, eller om den hade gjort av sig inomhus skulle jag sparka ut den, hahaha ;) En kattlåda kommer inte in i mitt hem! Så känner jag för den saken, haha X)

   Iallafall så tänkte jag leka lite och gosa med missen -men icke! Han gömde sig under soffan. Då plockade jag fram honom och visade att jag fyllt på mat och mjölk, men han bara smög sig under soffan igen. Då skulle jag klappa honom lite under soffan, men då fick jag den där blicken. Först hävde han bak öronen, då slutade jag. Men så såg han så gosig ut så jag klappade honom igen, då fick jag isblicken, hahaha. "Leave me alone bitch, or I will make you pay." Hahaha! Så ja, jag får titta till honom lite senare och se om han är på bättre humör X)

Otacksamma kättjävel, jag fick faan rensa bort ditt äckliga piss ur din äckliga låda.
   Bli inte sur nu Denise, haha, jag bara skojar X)

   Jaa. och idag är det fredag =) Och nu ska jag gå och ta mig en dusch efter jag gått på grejen.
Hej!
\\
Over and Out

I'm bliiiiiind! X)

   Fy fan vad jag inte kunde somna inatt... Usch vad sånt är jobbigt. Och inte hjälper det att Jimmie snarkar som en jävla oxe! Apa.

   Ja, men jag somnade tillsist iallafall. Och när jag vaknade vid tio (efter jag snoozat mig igenom mitt alarm för jag skulle "kliva upp tidigt" -yeah, right) så var jag halvblind, haha. Jag vette tusan hur jag lyckats, om jag har legat så kontigt på kudden så högra ögat varit lite öppet eller något? För jag ser helt suddigt med det, som om det är uttorkat eller något, haha ;)

   Jaa. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Men men =)
Hej!
\\
Ovar and Out

Mys med Edvin =)

   Det slutar aldrig snöa.
   Idag ringde Linus och hörde om jag skulle komma och hälsa på =)
   Så jag gick ut och möts av en vägg av snö. Så börjar jag skotta ut bilen (för här har man inge lyx med plogbil eller traktor som kommer och skottar inte!), och ja, det tog ett tag -tur att det bara var puder ;) Men sen så, då var det bara att köra, tur att man har golfen ;) Hä ä bare å åk! Haha ;)

   Så har jag varit hos Linus och Sara och Edvin nu ett tag, var så mysigt att sitta och mysa med lillen i soffan =) Han är ju så fin och mjuk och go =) ♥

   Nu håller jag dock på att få psykbryt på min lilla dator för det fungerar inte att skriva ut bilder! Mah! Det går att öppna programmet, men sen när man ska trycka på print så låser den sig varje gång! Jävla skit, grejerna kan inte ens funka när de är sprittny! >=O

   Ne, nu ska jag försöka lite till, hoppas det går annars kommer det ligga rosa splitter över hela golvet snart.
Hej!
\\
Over and Out

Före 9

   Ja, nu jäklar var jag uppe tidigt ;)
 
   Varför? Jo, för mamma ringde och väckte mig för att berätta att jag har inge mer jobb på bussen för de ska lägga ner serveringen, som de nyss berättat för henne. Toppen... Åh, jäkla bajs då, den där lönen hade jag räknat med ett tag till. Hmm. Ringer man inte och säger det då liksom? Eller det är kanske så det ligger till nuförtiden, om man inte får jobba längre på ett ställe så får man höra det genom rykten. Hmpf.

   Ja, nu kollar jag på vanka med the voice, synd att det slutar nio, haha, det är ju rätt kul ;)
Hej.
\\
Over and Out

Is this good for you?

   Alltså det slutar inte snöa! Jag som såg fram emot våren nu och tänkte att "nu är det snart vår!" Icke.

   Men iallafall, jag har undrat lite på saker som är/sägs vara 'nyttigt' för en.

1: Keso. Jag funderade -är det verkligen bra eller är det små 'fettklumpar', haha X) Men det har jag fått bekräftat från Sara att ja det är nyttigt ;)
2: Apelsinjuice (eller någon annan juice, men jag gillar apelsinjuice). Det ska ju vara värsta bra och shit med vitaminer osv. Men icke! För det är bara "flytande kalorier, direkt in!" ?? I donno.
3: Jordnötssmör? Vem i hela världen tänker "Å, jag är sugen på något gott, jag tar lite jordnötssmör!" Men tydligen (igen=??) så är det 'bra' att ta en sked sådant om man är sugen ?? I donno.

   Nu får man tänka till.
Haha.

   Annars så kollade jag och Jimpan på "Sommaren med Göran" nyss, haha, den var roligast i slutet när de hade gift sig och tog hans efternamn som var var Al, och hon hette Ann, så när prästen skulle säga "för första gången:..." och hennes namn så blev det "AnnAl... ehrmhrm, Ann...Al!" Hahaha! (Alltså första gången sa hon det som "anal") hahaha! Skrattar på mig X)

Hej!
\\
Over and Out

Blizzard

   Ja, det har nog inte undgått någon att det är snöstorm ute. Heh.
   Själv så har man ugglat inomhus hela dagen. Dörren är låst, jag har inte ens varit ut för att ta lite frisk luft -isolerad. Haha.

   Istället har jag gått lite på gå/spring/cykel-grejen, och kollat på miami ink, de är så fruktansvärt oproffsiga när det gäller kundkontakt, står och skäller på varandra medans de håller på tatuerar så det blir asdålig stämmning och kunderna höjer på ögonbrynen men vågar inte säga något. Vad tusan?! Varför ryter ingen till och säger "Hey! I'm f***ing paying for this sh*t! So shut the f**k up and finish it!" Hahaha.
   Annars så är det bra, får mat hemma... ;)

   Ringde Limpan förr och lillen tyckte inte om det, han var lite ledsen. Fick dåligt samvete så nu vågar jag inte ringa något mer, heh. Tänkte bara höra om allt var bra, och det var det. Lillen är så söt! Fick hålla honom igår och herregud vilken underbar bebis! Alltså jag säger inte bara detta, men han är den finaste och sötaste lilla bebispojken ever! =) Och Linus och Sara är så mysiga med sin lille bebis =) Igår när jag höll honom så sov han och såg ut som en liten groda X) Och mjuk som bara den! Som om han vore gjord av bomull! Haha.

   Ja, så det var min dag det. Tv, och bebis-tänkande, haha ;)
Hej!
\\
Over and Out

En dag i Hudik

   Eller en dag i hudik ska det stå. Jag står verkligen inte ut med den "staden"
-"större" by är vad det är. Man kan inte vrida på huvudet utan att se någon man känner igen, hate it.

   Men, som tur var så fanns det en skinande liten solstråle där -bebis! =D Vi fick träffa lillen på bb och han är såååå fiiiin! =) De skulle åka hem idag (de är hemma nu) så vi ska åka och hälsa på efter maten (bli färdig matjävel!!) haha ;)
Hejhej!
\\
Over and Out

I knew it!

   Alltså jag visste att det skulle bli en liten pojke, alla dessa hintar i drömmar och allt. =) Sist drömde jag ju att de fick en flicka först, men det var en hello kitty-katt. Men sen kom den riktiga bebisen och det var en liten pojke =) 
   Linus och Sara är "pappa" och "mamma". Tänk att den kommer springa en liten mini-Linus omkring och hitta på en massa hyss, haha ;')

   Som Monica (i Vänner) säger när hennes bror, Ross, har fått en bebis;
"I promise, I will always have gum!" Hahaha ;) Faster Simone är det bara att rymma till när mamma och pappa blir för mycket X) Haha ;)

   Nu hoppas jag att vi får träffa den lille snart =) No pressure, är det någongång man vill ha lite privacy så är det väl nu ;) Jag har min lilla mobilbild sålänge =)

Hej! =D
\\
Over and Out

ÅH!

I can't belive it!
='D


Fjäril

   Pirret i magen håller i sig. Normalt? Haha.
   Inatt hade jag myskodröm 3000.
   Jag drömde att pappa var gravid. HAHA! X)
   Sen satt vi vi köksbordet (hos mormor?) -en massa folk. Och sen var jag också gravid, fast jag (alla) drack öl för jag hade glömt bort det, sen när jag hade sugit i mig en/två öl så kom jag på det! SHIT! Fan vad dålig och dum i huvudet jag kände mig då. Som tur var så var det bara en dröm.

   Nu ringer Mia och säger att vi ska åka pulka och dricka öl. Get it -drömmen! Jag drömmer sanndrömmar! Fast jag har inte någon bebis i magen, icke gravid. Får se vad som blir av den delen av drömmen då ;) Hahaha. Haha.

   Nu kommen la pulk gang, så det är bäst jag drar på täckbrallorna och går ut.
Hej!
\\
Over and Out

AAAAAAAAAAHHHHHHH! =)

   Finns det något skönare än att krypa upp i soffan i sina favvoleggings och bara vila sina pinade fötter/ben! =) Mmm, good! ;D Haha.
   Idag var det en lång dag på jobbet, men inte tråkigt för det =) Så skoj att göra något man gillar =) Och idag fick jag mitt personalkort, wehoo! =D Och mitt lönebesked -ännu mer weeehoo!! =D
   Ordning och reda, löning på måndag! =D
   Efter jobbet hämtade jag upp Jimmie och Denise&Mackan, så åkte vi ner till papa och åt mat, och krigade lite cod ;)
   Men nu orkar jag inte skriva mera!
Hej!
\\
Over and Out

Pirrigt i magen

   Ja, jag vet inte varför, haha. Jag är bara glad idag =)
   Var nyss till harmånger med pappa och handlade och åt, hehe. Och snart kommer Jimpan hem.

   Imorgon ska jag jobba i stan =)
   Nu ska jag... Jag vet inte, haha. Göra kaffe! Och kolla om jag kan dricka det utan att det gör ont, haha.
Hej!
\\
Over and Out