Happy Valborg!

   Hahaha, eller något! ;)
   Idag har jag jobbat, jobbar och sliter jag. Komma hem vid 18 och duschade -oh my god! Jag älskar duschen! Hahaha.
   Vet inte riktigt vad man ska hitta på nu. Limpan, Päran och Peter komma och hälsade på en sväng, dock åkte P:na nu ;) Nu tänkte Jimmie sätta Linus framför GH3 ett tag så han lugnar ner sig (han är rätt dragen, hahaha) och jag funderar på att åka ner till 'fjärn en sväng. Fast jag tar nog med mig Jimpis. Hälsa på papi och Bianci och kolla på brasan där vid hamnen (om det är någon nu då?) Och då ska vi åka MIN GOLF!!! Jaaaaa! Den är besiktigad och klaaaaar nuuu! =D I'm sooo happyyyyy!!! Hahaha!
I Lööööv it!
Ha det så bra nu då och ha det bra. ... Hahaha. ! Men iallafall! ;)
Hej!
\\
Over and Out

I like it!

   Sådär ja, lite nytt! ;)
   Var nyss ute och gick, grymt skönt var det. Tänkte springa, men jag kände mig som en tant ^^ Haha. Gick och plockade med Ipoden och började lyssna på FooFighters, så bra. Fruktansvärt så bra de är. Sitter fortfarande och lyssnar. Det är som om man har gömt en skatt för längesen och sedan hittat den! Så bra att jag har så mycket musik i den lilla apparaten ;)

 I love, love, love them! Och videon matchar ;)
\\
Over and Out

A men ge re'!

   Alltså, jag måste sluta vara så jäkla bitter och deppig! Eller inte bitter, mer förbannad, hahaha! Och rusta upp designen på bloggisch, så kanske det blir roligare att skriva och läsa ;)
   Tiiiipset: Kolla in Nathalies blogg, där har hon lagt upp bilder på en "fashion show" hon och hennes friends har gjort, de har sytt och stylat själva ;)

Haha, neeeej, denna hör inte till!


Hej!
\\
Over and Out

Byjävel...

   Alltså fy fan vad less jag är. Jag har varit less hela jävla dagen. Nu känner jag för att svära i varje jävla mening som jag skriver. Fy fan.
   Jag är så less på denna lilla jävla by. Jag vill ta en promenad, ok, var? Hmm. Samma väg jag gått 835475683 gånger, eller den som jag bara gått 24567890 gånger? Man säger något, efter 5minuter har hela byn hört var man sagt. Nej, BLÄ! Jag är så less! Jag hatar inte denna by, det är riktigt vackert vid havet och så, men faan. Jag är så less på sammasammasamma! Jag blir galen snart! Samma jävla skitaffärer, samma jävla skit hela tiden! Upgrade? Neej, varför då? Vi har ju inga pengar i denna kommun! Nu ska musikskolan läggas ner och vafan, varför inte skolan också?! Jag menar, satsa inget, öppna inte ett café eller något som man verkligen skulle uppskatta, där människor liksom kunde hänga, istället för utanför ica (där det sitter ungdomar 24/7). Nej men för fan, satsa på en jävla skitlokal under ica där man blir deprimerad bara man sätter foten innanför dörren, inte för att de fått någon hjälp av kommunen säkert.
   Alltså, det fungerar ju inte. Och bergegården? Allvarligt. Visst, ha det då, men kanske satsa på ett annat ställe dit alla ungdomar vill gå? Eller alla under 30 iallafall! Annars flyttar ju alla. Eller alla som inte vill ha ett sådant liv. JAG då. Jag flyttar! Spelar igen roll, jag vill flytta iallafall.
   Nämnde jag att jag är less?
HEJ.
\\
Over and Out


You don´t even know

   Blääää. I feel so f-ing fugly today. Hahaha. Men det är sant. Jag hatar allt liksom. My hair -speciellt. Fyfyfy.
   Men... Ja. Vad tråkigt det har blivit att skriva här... liksom. Jag brukade kläcka ur mig värsta fyndiga inläggen ju (tycker då jag iallafall) ;)
   Idag gick jag en sväng ner till Gällsta, drack lite te, mmm vad gott det var! Satt ute på bron i solen och drack mitt goooooda te med honung och mjölk i (det är som goooodast då) och bara njöt av de svala vindarna =) Efter några timmar så skjutsade mor min mig på ica, sen åkte vi hem hit, och nu åkte hon och jobbade. Jag köpte vaniljglass på ica, haha, jag vet inte ens varför (vaniljglass? Man köper väl 3-smak iallafall?) haha. Kan ju blanda den med Oboy! ;) (Ja, jag har Oboy på hjärnan och ja det var Mia som lärde mig att blanda glass+Oboypulver ;p ) Haha ;)
Jaja.
Hej sålänge!

Jag saknar min cykel... Måste fixa punkan! ;)

\\
Over and Out

Oj oj- Ojoj

   Jaa, jag vet, dålig uppdatering. 
   Men idag är jag ledig så nu kan jag passa på att skriva lite. =)  Jag har nu jobbat två lååååångdagar i rad -igen. Och JA det är jobbigt och JA jag känner mig fortfarande inte som en människa. Jag var så trött när jag vaknade imorse, men ändå kunde jag inte somna om (what's wrong with meeee?) och min fötter hurts like hell! Ajaj.
   Jaja, nu har jag idag ledig iallafall, jobbar imöra, sen ledig fre-lör =) Wihoo!
   På torsdag (imorgon? I donno, jag har tappat min tidsuppfattning) så är det ju sista april. Då ska jag kolla på någon brasa, om det finns någon? I sörfjärden så "får man inte ha" en sådan längre för några jävla sommargäster (eller vilka idioter det var) hade klagat på att det låg "pinnar på stranden".  Whaaaat? Hahaha. Så löjligt. Menmen, i Norrfjärden är det kanske, eller så gör jag en själv (tänder en engångsgrill på balkongen) haha.
    Ja, vad ska jag mer uppdatera? Datorn är knäpp, jag tror den kommer dö snart, det är synd =( Och jag ser ut som ett lejon, mitt hår är alldelens vilt! Som en lejonman. Jag måste klippa det... Jag tror jag måste klippa av det... All of it... Det är så f-ing slitet. Så kan jag låta det växa ut sen i sin naturliga färg och bara vara friskt =)
   Jaja. Nu ska jag ta ett glas kall Oboy =) Såååå gott! =)
 Oboy, vilket vackert väder! ;)  Wait! Did I miss something?!
Hej! =)
\\
Over and Out

Everyone's at it

   Iallafall. Ojojoj! Solen skiner som bara den!
   Igår var jag/vi nere hos pappa i Norrfjärden. Åt grillad kyckling (men guuuud vad gott!!) och hängde där hela kvällen. Kollade på Madagascar 2 och sen sov vi där =) Vaknade imorse av att pappa höll på banka kött, hahaha, han skulle steka och ta med i matlåda. Sen åt vi frukost ute på framsidan i solen =) Så härligt! =)
   Nu är jag i lägenheten (ja, jag har varit här ett bra jävla tag) och jag är fortfarande arg och deppad över att vi inte har någon balkong! Haha. Aja.. Jag har iallafall städat hela lägenheten, dammsugat och skurat (jag tror inte Jimmie gör det nämligen, han bara dammsuger, fyfy). Jaa, så nu är det skinande rent! Jag har tom städat under diskbänken, där vid soporna, och jag säger bara: Eeewwww! Hahaha!
   Men nu ska jag fixa lite, jag har hängt upp två speglar, lite sådär.. halvbra. Haha. Men skitsamma, det syns inte... Knappt... Eller jo, men jaja!
Haha!
Hej!
Ooo! Midsommar! Så härligt, jag längtar! =)

\\
Over and Out!

I spinn my head right round, right round...

    Ohhh, my god... Hahaha.
   Ja, igår blev det utgång. Det var skitkul! Träffade "alla" igen, pre-party hos Ida -Malin, Jag, Mona, Johanna och Hanna var där =) Jag blev wasted. Hahaha. Innan kvällen var slut (=Jag pratade med Jimmie i telefonen och låg på asfalt) så hade jag hunnit åkt taxi, beställt (för mycket) öl, dansat som en galning (bokstavligt talat) och armbågat lite för hårt på några skanks som Mona inte gillat. Hahaha! X) Seriöst, det blev för mycket på slutet. Jag minns inte ens var Mona tog vägen, tog hon bussen? Jimmie kom iallafall och hämtade mig =) Daaarling =) Men innan det så hann jag med en dance-off med någon snubbe. Hahaha!! Jag dööör! Hahaha! Jag måste ha sett ut som en idiot! Hahaha! Ojojoj, vad roligt =D
   Nu har jag tvingat mig själv att sova, Jimmie klev upp vid 8 tror jag? Och jag somnade om och drömde om fanta på burk och ramlösa. Gissa om jag var törstig när jag vaknade? Hahaha. När jag vaknade så var klockan 12.45. Inte illa pinkat, eller ja -sovit. Jag ville sova mer men nu sa hela mitt allt ifrån, utom hjärnan. Typiskt mig, jag vet att jag behöver sova mera, men har jag en gång vaknat så vill jag upp.
   Jaa, nu har jag iallafall varit på statiol och köpt fanta och ramlösa, men varför säljer de inte fanta på burk där? Jaja. Gott vare iallafall. Pratat med pappa har jag också gjort, ska åka ner och grilla lite senare =) Gött. Och snacka om fint väder! Underbart! Nu skulle jag bara haft den där balkongen...
   Jaja, hejhej! =)
\\
Over and Out

Home sweet home =)

   Ja, nu sitter jag nere i gällsta i min gamla stuga. Det är så mysigt. =) Jag skulle vilja ha det såhär i lägenheten, jag menar, en balkong -på baksidan- åtminstone! Så man kan relaxa i solen och typ sitta och läsa eller något. Det är ju kallt att sitta på vår "balkong" utan sol... Blä. Jaja. Jag får väl gå ner hit varje dag och sätta mig i solen istället ;) Tänkte gå ner och hälsa på Denise men så mötte jag henne på moppen när jag nästan var framme "Ska bara åka upp på Gnarp och köpa en sallad" Jaha, det var typ en timme sen... Happhapp... Jag tänkte gå ut en sväng med hunden, får se om hon vill (haha, det brukar vara hon som vill ut och går med mig) ;)
Oh well ;)
Hej!
\\
Over and Out

Assface!

   Hahahaha!! Det är typ det roligaste ordet; assface! Hahaha! Jag säger det hela tiden X)
   Jaa, vad ska man hitta på idag då på sin lediga dag? =) Det är så underbart härligt att vara ledig tycker jag =) Mmm! Imorgon ska jag jobba, så jag får passa på att njuta medans jag kan ;) Funderar på att gå på ica en sväng, men nu vet jag inte vad det var jag skulle handla, haha. Skulle kunna åka in till stan en sväng, men just det, jag har ju ingen bil. Jimpan åker vid två. Oh well. =) Får hitta på någonting annat då.
   Hittade ett reklamblad från glassbilen, haha, det var år och dar' sen jag handlade någonting från den. Kanske pappa handlade några glassar förrförra sommaren ^^ Haha. Men det är mysigt att kolla på glassarna, det känns som sommar, haha =) Kanske man ska handla lite glass på ica? ;)
Hej!
\\
Over and Out

Vad ska man göra då?

   Ja, nu sitter jag här -alone. Jimmie har åkt iväg och kommer hem ca 22 ikväll, han har ju börjat på en utbildning i Söderhamn -kvällspasset fick han =/ Iallafall så har han åkt för ca en timme sedan. Och jag tyckte att "Oj, vad skönt! Äntligen får jag vara själv!" Och, ja, visst. Det är skönt att vara själv ibland, det är konstigt att bo med någon egentligen. Jag har nog inte vant mig ännu, jag vill ju göra mina grejer men det kan jag inte göra om Jimmie sitter i rummet intill, det känns bara "leave me alone!" då, haha. Jaa, så när Jimmie åkte så höll jag på diska (för att cheera upp honom för han mådde lite dåligt), jag har varit ute och gått, jag har spelat lite gitarr, jag har lyssnat sönder de två låtar jag köpte idag på itunes. Så... Now what? Det är ju rätt fint väder ute... Men vad ska jag göra då, sätta mig ute på "balkongen" (which, btw, är på "fel" sida, dvs sidan där solen inte skiner) ? Nej... Och inte kan jag sitta inne heller, då känns det som man "slösar bort" den fina dagen... Men. Vad ska jag göra då?
Hmm...
\\
Over and Out

Someone like you...

   Alltså, lyssna på hans röst. Som ett stort moln som kommer omkring en och gör allt bra.

\\
Over and Out

You go ahead and let you hair down...

   Ahhh! Det är verkligen så! Jag är så less på att sätta upp håret "var-ej-ivägen"-style! Hårband, spännen, bläbläblä!
   Nu har jag jobbat två långdager i rad, dvs 26 timmar-två dagar. Eller ja, 25 timmar och 20 minuter då. Fy vad jag är slut (!).
   Nu ska jag sätta mig och njuta av min Ramlösa-Citrus, som jag har drömt om! Seriöst! Jag var så törstig härom natten så jag drömde att jag var otrogen (men det är en annan ful historia, hahaha!) OCH att jag FÖRSÖKTE, och försökte och försökte köpa en Ramlösa-Skogsbär först, men sen fick expediten (aka my lover ??? Hahaha!) mig att ändra mig till att verkligen vilja ha en Citrus! Men jag fick den aldrig! I want to drink!! Hahaha! Kolsyra-craving (p.s min soda stream har slut på bubbel! =( ).
   Jag var nyss på statiol och handlade -min Ramlösa-Citrus. Och det var en massa små -kåta- tonårspojkar där, typ ett handbollslag eller något. De skrek och gormade och skulle dela på kostnaden för en porrtidning (why?). Oh well, "Nu blev det liv i byn!" Fick jag ur mig till deras lärare/coacher/whatever, hahaha! "Jaa, och vilken by var det nu då? Gnarp?" Jaa. Gnarp. Hahaha ;)
   Nu ska jag äta! Sen vara ledig i två dagar, I LOOOOVE! Och nu komma Jimpan hem också =)
Hej!
\\
Over and Out!!

Aj, uhuu...

   Nu har jag varit nere i Gällsta och gått ut och gått med vovven. Testade det nya kopplet, mycket bättre, nu kan hon springa och nosa på sidan bäst hon vill. Fast det är lite tricky när hon vill byta sida hela tiden -jobbiga hund. Vi gick lite halvlångt, eller ja, vi gick runt Gällsta, "den långa vägen", om man säger så ;) Och självklart så tappar jag kopplet (så det blir en spricka i handtaget, haha, klant) och då tar jag i "tråden" för att plocka upp det, men då drar Sippa så huden på mina fingrar bränns bort, liksom -riiitch! AAAAJEE!! Aj. Alltså aj. Det gör ont. Och jag hittar inge plåster =( Haha, jag är så klantig...
   Jaja. Nu ska jag ta det lite lungt innan jag åker och jobbar fyra.
Hej!
\\
Over and Out

Min lilla apa

   Ja, igår så var vi till Terra och Ferra och grillade. I never thought I would say this, but: Jag är nu less på grillat! Ja, jag vet! Sommaren har inte ens börjat! Men köttet igår var inte gott. Och majsen var sur, haha. Efter det så åkte Terra in till stan och vi satt kvar, haha. Vi spelade kort och hade det trevligt. Sen kom Peter och sen Marcus, sen gjorde vi inte så mycket mera. Vi åkte hem med Marcus typ elva, blev en tidig kväll, trevlig kväll. =)
   Innan det så var jag i stan och shoppade! Fy vad kul. =D Haha. Köpte hur mycket som helst tror jag, haha. Köpte tre toppar på h&m som jag inte ens planerat att köpa/sett, det tycker jag är kul. Att bara hitta något man gillar, bara sådär =) Skor köpte jag också, sandaler i strl 38. ! Jag säger alltid att jag har strl 38/39 men det blir alltid 39, men inte i de skorna, första gången jag köpt ett par 38:or sen typ sjuan, haha.
   Och idag så kom pappa och Bianca och hälsade på. Jag sprang på statiol och köpte kaffe och ballerina så de skulle få något att fika, och de hade köpt med sig bullar så fika blev det ;) Bianca skulle ta bussen 12.05 till Uppsala (Norrtälje -hennes mamma) så hon fick vara hos oss ett tag, så gick jag nyss med henne till bussen. Lill-apan min, hon blev lite orolig men jag följde med henne in i bussen och såg till så hon fick en plats (hon var orolig att hon inte skulle få en plats, haha, lilla gumman) sen fick jag säga hej då. =( Uscha. Ville bara åka med henne hela vägen så hon inte skulle vara orolig. Men hon har ju mobilen och kan ringa och prata när som helst. 
   Mm. Nu ska jag gå och äta en bulle och smsa med sis' ;)
Hej!
\\
Over and Out